Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "osprey"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) osprey. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Neděle 5. prosince 2010 ve 22:48® osprey
- Diskuze: Všeobecná diskuze
mannice> DS nepřeceňovat. Ale místy je to fajn. Na Orlíku ovšem hlavně s lodí.
- Neděle 5. prosince 2010 ve 22:47® osprey
- Diskuze: Feeder
timbab> Tohle je dost povedená věc. Vlastním předchůdce. Tenkrát se to jmenovalo Byron Brown. Od té doby to různě povylepšovali, ale koncepce zůstala stejná.
Dobrý to prut. Na zimu a na malé vody. Taky na marmyšky gumy na hlavách do 2 g (s nejtvrdší špicí).
- Neděle 5. prosince 2010 ve 22:35® osprey
- Diskuze: Sumcařina
Sumík> Použitelné, zvlášť, pokud nechceš tahat dvoumetrovky jako na běžícím pásu. Na běžný lov na české svazovce s rybami někde od 100 do 170 cm stačí naprosto v pohodě.
- Neděle 5. prosince 2010 ve 22:32® osprey
- Diskuze: Feeder
timbab> Já to šacuju na středu. Trochu to povolí, otevře se pár fleků, bude to mít smysl. Pak zase přituhne…
Ale v jednom je to dobré, nad rybami je dekl, kormoráni na spoustě míst utřou.
- Neděle 5. prosince 2010 ve 22:29® osprey
mannice> Já netelevizím. Snažím se, abyste tu měli co číst. Tady se článek dlouho neohřeje…
Dal jsem sem něco o Drop Shotu a už je to v propadlišti dějin

Asi budu muset napsat něco o gaučingu. A před tím tuto techniku pár neděl pilovat…
- Neděle 5. prosince 2010 ve 20:27® osprey
Sander> Neznám… Asi třikrát za život ta matice. To je fakt problém toho stroje, u mě zmírněný tím, že překlápím rukou.
- Neděle 5. prosince 2010 v 18:47® osprey
Char> Rudá krysa alias Červený vykurvenec nebo též Red Arc. Případně jiný Zauber klon. Je to jednoduché, chodí to slušně a mívá to slušnou brzdu.
Pak se podívej – jsou akce na Twina s bojovkou, tuším , že se dá sehnat i kolem těch 2000.
- Sobota 4. prosince 2010 ve 23:00® osprey
- Diskuze: Přívlač a dravci
mannice> Co by ses omlouval?
Jako návštěvník bych to neřešil, jako admin jsem poostrčil diskuzi. Potočáci jsou fajn, ale duhák je taky krásná ryba. Jen by se měla vysazovat tam, kde se to snese.
Navíc mě netíží, když si sem tam nějakého vezmu domů. Potočáka jsem vzal naposledy, když jsem ho nechtěně zmordoval tak, že nebylo moc nadějí na přežití. Za posledních 5, možná i 10 let byl asi jediný.
Tento příspěvek byl editován 4.12.2010 22:42:04 uživatelem osprey. - Sobota 4. prosince 2010 ve 22:54® osprey
- Diskuze: Slovensko
LuboO> Já sedím doma a mačkám klávesy. Pokud se oteplí, budu chtít na Orlík a o Vánocích si budu chtít dát chvilku pauzu. Víkendy vlastně nemám.
- Sobota 4. prosince 2010 ve 22:51® osprey
- Diskuze: Sumcařina
wallys> Dal jsem to do videí, tady by to za chvilku zapadlo. Zajímalo by mě, kolik měl ten velký, protože ten menší nevypadal v závěru jako úplný prcek.
- Sobota 4. prosince 2010 ve 22:10® osprey
- Diskuze: Plavaná
hraji> Žijeme mimo jiné i kvůli tomu, abychom si splnili své sny. Tak proč to řešit

- Sobota 4. prosince 2010 ve 21:54® osprey
hraji> Tak to to mám oproti tobě poloviční
Nezávodím. Zato mám strašné sklony vyzkoušet kdeco. - Sobota 4. prosince 2010 ve 21:35® osprey
hraji> Přesně tak, protože ryby ty katalogy nečtou

Měl jsem nakupovací období – dlouho jsem na pořádný cajk neměl a když konečně jo, na chvilku jsem tomu propadl. Teď mě to zas pomalu pouští.
- Sobota 4. prosince 2010 ve 21:22® osprey
hraji> KOlega z práce tomu říkával „duševní onanie“. Hezky se v tom listuje a taky je vidět, kolik lidí je tím zasažených

- Sobota 4. prosince 2010 ve 21:19® osprey
spike> Není problém to ujet, ale lov v tom mrazu nestjí za moc. Ještě se oteplí, ušetři si ten čas.
- Sobota 4. prosince 2010 ve 21:18® osprey
- Diskuze: Dámská jízda
Mary> Jesetera jsem ti v Trofejích přesunul. Není malý, je sibiřský. Nejsi sama. Už je to asi pátý případ. Jeseter malý je dost rarita a je opravdu malý. Sedmdesátka už je kus.
- Sobota 4. prosince 2010 ve 14:56® osprey
mannice> U nás neexistuje přírodní duhák. Je tu několik šlechtěných linií pocházejících z evropských chovů (např. Dánsko), něco snad i přímo od nás. Jsou to ale ryby šlechtěné ještě klasickým způsobem – s ohledem na zdravou stavbu těla a rychlý růst. Pokud jim v revírech dorostou ploutve, jsou to celkem „přírodní“ ryby a místy se pak dokonce i přirozeně rozmnožují. Přírodní duhák je v USA, Kanadě a východní části Ruska.
Ale chápu, jak jsi to myslel. Ryba má vypadat jako ryba, ne jako prase.
- Sobota 4. prosince 2010 ve 14:06® osprey
Noodling> Píšou, že je to triploid. Polyploidie se v produkci hospodářsky významných organismů využívá už dlouho.
Ta nová várka má, tuším, využívat techniky genového přenosu, což je daleko horší. Zatímco polyploidie jen využívá množení stávající genetické informace, přenosem genů si lidi hrají na Pánaboha.
- Sobota 4. prosince 2010 ve 13:41® osprey
Noodling> Hele, já lidi učil. Šestnáct let. Dvě třetiny deváťáků mají potíže poznat vrabce domácího a lípu. Dnes se dítě neučí znát realitu, ale oddeklamovat obsah sešitu. To je samozřejmě hovadina. Těžce jsem s tím bojoval – donutit některé lidi, aby používali hlavu, je nadlidská práce.
Spousta lidí proto nějakou rybu vůbec neřeší, prostě chytí jesetera a pak ho tu vkládají do trofejí a bojují s tím, že je tam několik druhů.
Tento příspěvek byl editován 4.12.2010 13:03:01 uživatelem osprey. - Sobota 4. prosince 2010 ve 13:19® osprey
- Diskuze: Slovensko
LuboO> A hergot… Já v žádných kopcích nebydlím, občas tu máme taky mlhu a vůbec drsné počasí, ale já si tam vylezu, až pokvetou kytky.
V zimě mi stačí nejbližší okolí – zamrzlé řeky, ramena, někdy i les.