Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "osprey"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) osprey. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Sobota 4. prosince 2010 ve 13:14® osprey
- Diskuze: Všeobecná diskuze
mannice> Vymysli mi jakákoli pravidla losování a já ti vymyslím tři způsoby, jak s nimi vydrbat.
Ale když si projdeš seznam výherců soutěží, jsou mezi nimi osoby známé i naprosto neznámé a sotvakdy bys mohl jen naznačit, že ovlivňujeme losování ve prospěch svých známých.
Vím, že ses rozhodně nepokusil nás z něčeho obviňovat, ale jediný způsob, jak tomu dát větší regulérnost, by byla účast notáře při losování, což je ale docela slušný výdaj navíc. To radši pošleme mezi lidi víc cen nebo přidáme autorům dobrých článků.
- Sobota 4. prosince 2010 ve 13:09® osprey
Noodling> Přehazuju to já a dělám to průběžně. Už jsem jich přestěhoval dost. a taky jiné druhy, hlavně „bílé“ ryby. Ale hlídat každý den, co tam, kdo dá, to nestíhám. Asi dvakrát do měsíc to proberu anebo mě do té doby někdo upozorní.
- Sobota 4. prosince 2010 v 0:29® osprey
mannice> To, že se neprojevuje, neznamená, že se neukázal. 95 % našich návštěvníků je přítomno víceméně pasivně. Ale mnozí sem chodí velmi často. Jen nepřispívají.
A ten naviják prostě lákadlo je. I mě se líbí. Zachytal jsem si s tímto typem a jediná vada – je malý. Jinak je opravdu velmi povedený. Klidně bych taky soutěžil, ale bylo by to asi jako když sudí ve fotbale pískne penaltu a pak by si ji chtěl sám kopnout.

- Sobota 4. prosince 2010 v 0:16® osprey
sus1> Nedalo. Je tu pár nových rubrik, pravidelný přísun článků, diskuze mírně ožily. Nárůst návštěvnosti by mohl být větší – i proto ty různé soutěže.
Ale už jsem to psal, je to jako roztlačovat lokomotivu. Trochu se to hnulo, tak je třeba opírat se do toho dál.
- Sobota 4. prosince 2010 v 0:06® osprey
- Diskuze: Slovensko
LuboO> No vidíš, jak ti to jde. U vás je vlevo Tlstá a vpravo Ostrá, je to vidět na první pohled – až tak moc, že si z toho dělám srandu

- Sobota 4. prosince 2010 v 0:03® osprey
sus1> Spíš mi to nedovolí to, že jsem se to prozatím snažil strkat nahoru. Co vystrkáš za rok, spadne s trochou štěští během chvilky.
- Pátek 3. prosince 2010 ve 23:58® osprey
sus1> Chodíme se sem bavit, ne?
Jestli chceš, umím báječně šířit deprese. Ale jak začnu, tak to tu může David do půl roku zabalit.
- Pátek 3. prosince 2010 ve 23:56® osprey
LuboO> Já si dělám legraci, je to do očí bijící. U nás máme hrad Trosky postavený na dvojitém zbytku čedičového sopouchu. Věže se jmenují Baba a Panna. Dám ti hádat která je která

- Pátek 3. prosince 2010 ve 23:44® osprey
- Diskuze: Feeder
Hany> Museli bychom proběhnout nějakou výstavu a probrat hranice toho pohodového prutu. Ty Kingfishery mohou spoustě lidí vyhovovat.
- Pátek 3. prosince 2010 ve 23:42® osprey
Libor> Jistě, máš pravdu. Aktivní členové byli jen zaskočeni náhlým zjevením se těch dosud méně aktivních

Ti zase byli zaskočeni reakcí těch aktivních a proto budou dále neaktivní. A tak plyne vesele náš čas.
Vítej u nás doma

- Pátek 3. prosince 2010 ve 21:58® osprey
- Diskuze: Feeder
Horalcz> Viděl jsem na výstavě. Rozumný prut za pěknou cenu. Je fakt, že se v relaci 1200 – 1500 Kč dají sehnat velmi pohodové pruty.
- Pátek 3. prosince 2010 ve 21:53® osprey
Pánové (a dámy), při hledání krátkých zpráv jsem padl na tento příspěvek a nedalo mi to.
Hranice lidských možností byly opět posunuty…
- Pátek 3. prosince 2010 ve 21:31® osprey
LuboO> To vám tam jen tak plave? Nebo je tam nějaký soukromáček? Ten jeseter vypadá dost sibiřsky.
A měl bych taky pochválit výběr lokality. Pěkné místo. Jenom mám takový dotaz: podle čeho, dostaly ty kopce jména?
Tento příspěvek byl editován 3.12.2010 20:32:21 uživatelem osprey.
- Pátek 3. prosince 2010 ve 21:28® osprey
mannice> Přízeň si nekoupíš. Přízeň ti věnuje jen určité procento lidí (i někteří, co se neprojevují).
Zbytek přijde a odejde. Bohužel z pohledu návštěvnosti (má vliv na ekonomiku provozu serveru) je jedno, kdo a z jakých důvodů sem vstoupí.
Já mám samozřejmě nejradši návštěvníky, kterým se tu líbí a chodí sem i bez „uplácení“.
- Pátek 3. prosince 2010 ve 21:24® osprey
HaD> Osobní osobka adresovaná tvé osobě.
skwor> Jasně.
Char> Jistěže, však jsem to popotlačil – i těmi fotkami plnými ledu
Ona je to onanie, plácat se tam teď. Kdybych tu hlavatku fakt
chtěl, měl jsem tam být před měsícem. Jenže to jsem chytal na Drop Shot,
aby tu bylo co číst. Článek o hlavatkách by se mi líbil víc, ale
pravděpodobnost, že ji chytnu, je minimální. U okounů je to nesrovnatelně
větší jistota. - Pátek 3. prosince 2010 ve 21:13® osprey
skwor> Neboj, jsme rádi, že přispíváš, ba že tu vůbec jsi. Ale je pravda, že jinak je převážná většina návštěvníků poměrně pasivních. Jenže to je jejich právo.
Soutěží si vlastně „kupujeme jejich aktivitu“. Ale proč ne. Dnes je to běžný trend.
- Pátek 3. prosince 2010 ve 20:54® osprey
Prutos> Budu toho taky muset přes zimu hrst objednat. Některé nástrahy po překování přímo volají.
- Pátek 3. prosince 2010 ve 20:41® osprey
chosebaits> Mě moc neřeš. Kdybych nebyl redaktorem serveru, neposílal bych nic nebo skoro nic. Podívej se, kolik fotek jsem vkládal před červencem 2009, kdy jsem tu „nastoupil“.
Ale v rámci vytváření obsahu webu podporuju i rubriku Z lovu. Ovšem zdaleka v ní není vše, co chytím.
- Pátek 3. prosince 2010 ve 20:38® osprey
Prutos> Ony se trochu ohýbají, ale ne zas tak moc a s pletenkou nad 25 kg je narovnáš, což občas zachrání wobbler.
Nechci mít na všem Ownery ST-41. Taky kdo by to platil.
- Pátek 3. prosince 2010 ve 20:26® osprey
sethy> Opravdu jsem se dotazu nevšiml. Háčky tam jsou originální. Rapala používá, myslím, VMC, ale možná je už zase všechno jinak. Trochu matoucí je možná to, že jsou obalené ledem.
Tento příspěvek byl editován 3.12.2010 19:26:28 uživatelem osprey.