Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "osprey"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) osprey. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Pondělí 29. listopadu 2010 ve 20:12® osprey
- Diskuze: Přívlač a dravci
sethy> To je ňoumální. Já to mívám taky takhle zapráskané, ale akční rádius mám tak 6 km. Úplně mi to stačí.
spike> Přes pole jsem to brával na rameno. Unavený jsem byl stejně, pomalejší o chlup a já i kolo jsme byli podstatně čistší.
- Pondělí 29. listopadu 2010 ve 20:10® osprey
Noodling> Níž. Jednotlivé kusy jsou k zastižení i o hodně níž. Potíž je, že jsou to fakt jednotlivé kusy a poslední zpráva o nich je třeba rok stará. A pak mám flek, kde si myslím, že je, ale nemám pro to jediný důkaz. Už tam epizodicky chodím třetím rokem – a prd. Největší hlína by byla, jestli tam ta ryba opravdu není

- Pondělí 29. listopadu 2010 v 1:09® osprey
- Diskuze: Feeder
ladamaj> Jestli ti jde o ten článek v odkazu, dával jsem ho sem kvůli krmítkům. Prostě je tam jeden z nejjednosušších návodů, jak udělat krmelec.
Pokud jde o nahrazení feederového prutu jiným, tak to má smysl jen když si chceš zkusit jaký ten feeder je, aniž bys ho přitom kupoval anebo jsi někde, nemáš ho a přitom se ti jeví jako ideální pro danou situaci. Odrbat se to dá. Pokud tomu propadneš dlouhodobě, tak to samozřejmě chce speciální feederový prut.
- Pondělí 29. listopadu 2010 v 0:37® osprey
- Diskuze: Muškaření
Já byl v pátek, akorát to začalo padat. Byla to story, ale nechám si to na jindy. Pár ryb nakonec bylo a dokonce i domů jsem dojel bez problémů, což nemůže říct ten šťastlivec, který svou káru vyválel asi hodinu poté v poli pár kiláků od nás…
- Pondělí 29. listopadu 2010 v 0:32® osprey
sidonius> V tomhle článku je postup. který jako rychlovku používám já. Není to až tak krásné, ale stačí ti k tomu pár věcí, které najdeš v každé dílně.
- Neděle 28. listopadu 2010 ve 21:45® osprey
- Diskuze: Domácí výroba woblerů
pruhac> Základní výroba není těžká. Nejtěžší je dosáhnout kvalitního chodu a dobře to nalakovat, aby to nesálo vodu a neměnilo vlastnosti.
Já nákup laku odložil na zítřek a od té doby už asi 200×…
- Neděle 28. listopadu 2010 ve 21:29® osprey
Noodling> Já jo, ale to je tak všechno…
- Sobota 27. listopadu 2010 ve 20:54® osprey
- Diskuze: Dámská jízda
IV.TO.ŠIRDA> Jestli je to z kopce, pokutálé se sám

Anebo to holt musí vyběhat (vypádlovat, vyvzpírat, vyplavat – to je jedno). Ale fotky jsou to skvostné.
- Sobota 27. listopadu 2010 v 19:51® osprey
- Diskuze: Dámská jízda
džigit> Jak se zdá, z vaší teplé boudy stále stoupá kouř… To stíháte spotřebovat?

- Sobota 27. listopadu 2010 v 19:48® osprey
- Diskuze: České Budějovice a okolí
BigMike> Tak zrovna my jich máme doma soukromé hejno. Nikdo jim nic nedělá a dobře se jim pod naší střechou stavějí hnízda, takže tu máme svých stálých 30 kousků.
Ale dá se to s nimi přežít.
- Sobota 27. listopadu 2010 v 19:44® osprey
skwor> Je to hezký prut, je možné, že by ti možná stačila. Ryze na štiky bych ještě kousek přidal. Bohužel tu do 45 g jsem neviděl.
- Sobota 27. listopadu 2010 v 19:42® osprey
michallos> Divné – když jde otočit, aby nešla ven. Prostě bych pootáčel a tahnul. Ideální je ve dvou lidech, protože díly je potřeba udržet v ose, aby nedošlo k lámání. Pokud budou přesně v lajně, dá se vyvinout poměrně velká síla bez rizika pro prut.
Nahřát ten horní díl (to, co je zvenčí – tedy prut) by měla být výhoda.
- Pátek 26. listopadu 2010 ve 22:29® osprey
- Diskuze: Domácí výroba woblerů
pruhac> Klidně. Dobře rostlý smrk je výborný matroš. Mám dvě těla hotová doma, pracuje se s tím krásně. Bohužel jsem se zasekl. Jeden by stačilo už jen nalakovat. Ale není čas.
- Pátek 26. listopadu 2010 ve 22:28® osprey
- Diskuze: Všeobecná diskuze
hering> Já mám termoregulaci v háji. Jsem moc zalezlej doma. Dvě hodiny v triku bych dneska nedal. Ne bez následků na zdraví.
- Pátek 26. listopadu 2010 ve 22:27® osprey
mannice> Nemůžu. Se pstruhovkou jsem se rozloučil – to se nedělá, říct někomu sbohem a druhý den se k němu nakvartýrovat znova. Zítra mě čeká ruská zima a pánové Dropšotěnko a Marmyškin – pokud to ještě nezamrzne.
Pokud jo, tak budu muset začít zpracovávat všechno nashromážděné a dodělávat rozdělané. Respektive v tom pokračovat.
Tento příspěvek byl editován 26.11.2010 21:30:36 uživatelem osprey. - Pátek 26. listopadu 2010 ve 22:09® osprey
- Diskuze: Plavaná
vondras> Dobrá bilance. Teď už jen nad tím flekem natáhnout přes zimu síť proti kormoránům…
- Pátek 26. listopadu 2010 ve 22:07® osprey
mannice> Já tam nelezl pro srandu králíkům, ale je to na dlouhé povídání. Udělám vám z toho nějaké čtení na dlouhé zimní večery.
- Pátek 26. listopadu 2010 ve 21:53® osprey
- Diskuze: Sumcařina
macek2> Je to tak – hrajeme si se živými zvířaty, taháme je z vody a tak. Takže když mají od nás chvilku pokoj, je to jen dobře. Za těch 7 – 8 měsíců dáme další kolo.
- Pátek 26. listopadu 2010 ve 21:51® osprey
hering> Já taky, doma po kuchyni.
A taky jsem se brodil na boso v řece. Bohužel, je to pravda.
- Pátek 26. listopadu 2010 ve 21:38® osprey
- Diskuze: České Budějovice a okolí
mvincik> Ono se uvidí. Fakt je, že naše MO už měla za 11 mega rozjednanou úpravu jednoho náhonu, pak je předběhl majitel elektrárny – tomu stačily 4 mega, protože toho náhonu využívá pětinu a protože na danou lokalitu byla dotace vyčerpána, rybáři jsou v…
Ale ono by to chtělo postupně dávat do kupy všechny tyhle skomírající lokality. Je jich po kraji víc než dost.