Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "osprey"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) osprey. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Sobota 6. listopadu 2010 ve 23:29® osprey
osprey

dam> Přijeď si k nám zastřílet…

I když já už to radši pro klid svojí duše neposlouchám.

Sobota 6. listopadu 2010 ve 23:05® osprey
osprey

dam> To s nima osazujete Rozkoš, ne? :-D

Sobota 6. listopadu 2010 ve 23:04® osprey
osprey

sus1> Protože tady vždycky někdo je. Akorát jsou lidi líní psát.

Sobota 6. listopadu 2010 ve 22:56® osprey
osprey

dam> Ono nemá smysl, aby jich byly kvanta, pak nerostou. Ale když na kilometru řeky chytneš dva, což se ti u nás na dobře vybraném kilometru může podařit, je to taky špatně.

Sobota 6. listopadu 2010 ve 22:32® osprey
osprey

dam> Musíš dát druhou Sanderovi. Dnes dorazil a vzal to podběrákem ve velkém stylu. Já taky ještě kýbl nalapal a zarybnil další flek. Navíc uteklo hodně přímo tou stokou, dokud byl vysoký průtok. Celkově pro řeku velmi slušná dotace, jen ta stoka ústí na místě krajně nevhodném pro přezimování tolika ryb.

Sobota 6. listopadu 2010 ve 22:29® osprey
osprey

RM> Já vím, ono to platí i pro lidi.:-)

Sobota 6. listopadu 2010 ve 22:13® osprey
osprey

sus1> Škarohlíde:-)

Sobota 6. listopadu 2010 ve 22:12® osprey
osprey

RM> Zvířata v ZOO zdaleka všechna neutečou. Mnohá se motají kolem, protože jejich ubikace je pro ně jejich teritorium. Dokonce se snaží i vrátit do klece. Takové ty útěky ze ZOO, o kterých se dozvědí noviny, to je jen vršek ledovce. Většinou je uprchlík přistižen, jak se motá někde poblíž svého výběhu a vrácen zpět.

Fakt je, že ale mnohá podnikavější zvířata rychle přijdou na to, že venku je to lepší, takže už 24 hodin po útěku začínají měnit názor a pak už se jim zpátky chtít nemusí.

Sobota 6. listopadu 2010 ve 21:32® osprey
osprey

kubas> Však byl vydřený… Ale většího už mám jen jednoho.

Sobota 6. listopadu 2010 ve 21:29® osprey
osprey

RM> Tak nějak. A všimni si, jak na Darwina dojíždí naše evropská kultura – některé země, které po staletí hýbaly dějinami kontinentu se pomalu stávají potenciálními muslimskými státy, v populaci odpadla selekce způsobovaná nemocemi, takže procento nemocných v populaci narůstá…

Svázali jsme si ruce spoustou etických norem, ale tyhle jednoduché přírodní zákony si nás postupně dohoní.

Na druhou stranu už na lidstvo padly všelijaké pohromy a pořád tu jsme.

Sobota 6. listopadu 2010 v 0:42® osprey
osprey
Diskuze: Kaprařina

vlk1963> A co si to nechat navinout někde v obchodě? Možná to nebude zrovna Awa-shima, ale ono je slušných vlasců dost.

A ohlídej si, kolik tam toho padne. Viděěl jsem borce, který si nechyl navinout na kaprové navijáky dvacítku (nechápu proč) a pak se divil, že platil 2× po 800 m, což byla docela palba.

Pátek 5. listopadu 2010 ve 23:56® osprey
osprey
Diskuze: Sumcařina

misel> Skoro. Tenhle dokázal emigrovat.

Pátek 5. listopadu 2010 ve 23:54® osprey
osprey

mannice> Já doufal ve větší. Ale pokud tam nějací byli, byli všichni mrtví.

Ne vždycky přežije ten nejsilnější. Spousta lidí Darwina nepochopila…

Pátek 5. listopadu 2010 ve 21:09® osprey
osprey

Sander> Ber co je. Uvidíme, jak to tam bude ráno vypadat – on se tam pokusí nažrat skoro každý, kdo má zobák.

Pátek 5. listopadu 2010 ve 20:57® osprey
osprey

Sander> Auto jsem dal dnes, tentokrát, s ohledem na flek, kam to chci dát, bych jel na kole.

Pokud máš akvaristickou síťku, vem si ji. Já je honil rukama a není to ono. I když taky se dá.

Pátek 5. listopadu 2010 ve 20:33® osprey
osprey

Sander> Jo, s lipany jsem to už viděl, byl jsem tam v září. Stačí mi jeden pěkný.

Pátek 5. listopadu 2010 ve 20:32® osprey
osprey

Sander> Ozvi se kdy, ještě bych tam taky dojel, udělal pár fotek a dal tak stovku na další flek.

Kapra dá do vody kdekdo, ale s okouny je to poslední dobou na levačku.

Pátek 5. listopadu 2010 ve 20:13® osprey
osprey
Diskuze: Plavaná

hraji> Podoustve mi letos jdou jen malé – kolem 35 – 40 cm. U ostré mám padesátky dvě a spadla mi jedna, o které je lepší nemluvit. Vzápětí po ní jsem vyndal jednapadesátku a ta spadlá vypadala o deset čísel delší a na váhu dvakrát taková:-((

Pátek 5. listopadu 2010 ve 20:10® osprey
osprey

Sander> S těmi lipany ses fakt rozšoup. Doufám, že je tam ještě jeden pro mě.

Kapříky musím oželet, ale ti mě netrápí, to je taková ryba, co se chytí každoročně v dostatečném poč­tu.

Pokud by sis chtěl nasbírat nástražky a udělat dobrý skutek, tak lovili místní megarybník a na stoce je pořád ještě plno okounků a trochu běloby. A bacha! Je možnost tam padnout na sumce. Já si nedal pozor a málem jsem měl malíček v sumčí tlamě.

Pátek 5. listopadu 2010 ve 20:05® osprey
osprey
Diskuze: Sumcařina

Tak se tu řešilo, jestli touhle dobou jdou sumci. Jdou. A jací.

Podívejte se, jakého jsem dnes dostal macka!

foto/diskuze/sumcarina/2010/th-img38772.jpg