Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "osprey"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) osprey. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Pátek 5. listopadu 2010 ve 20:02® osprey
- Diskuze: Z lovu
Sander> Paráda. Jsem unešen. Zítra jdu vázat mouchy.
Ale pokusím se ti vyrovnat. Mám dnes tři sta jedna okounů. Třista pidi jsem nasbíral na stoce a odnesl do řeky (na fotce jeden ze dvou kýblů) a jednoho chytil na prut.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 4. listopadu 2010 ve 22:50® osprey
- Diskuze: Plavaná
hraji> Ostrých nad 40 cm mám letos taky pár. Na to, že je to u nás nepůvodní druh, tak až překvapivě hdoně.
Na plavanou jsem chytil tři v zimě, jednu moc hezkou – barva, kondice, prostě super ryba. Podobnou, ale úplně jinak zbarvenou jsem pak chytil v září na přívlač. Obě tak 45+. Zbytek mám ufeederovaný na jedné lokalitě, kde je stabilní početná populace. Obvykle se tam ale loví ryby tak 35 – 40 cm, což jsem potvrdil. Pade letos nebylo…
- Čtvrtek 4. listopadu 2010 ve 22:43® osprey
- Diskuze: Přívlač a dravci
inspo> Nový Duel není hotový, ale zpracoval jsem fotky ze dvou výprav a připravil k vydání 4 články. Při pokusu napsat Duel jsem psal takové prasečiny, že jsem to odmítal sám po sobě číst. Nevýhoda mojí práce. Proto jsem šel upravovat ty fotky. Následně jsem zvládl aspoň upravit cizí text, když už ne napsat vlastní.
- Čtvrtek 4. listopadu 2010 ve 22:39® osprey
- Diskuze: České Budějovice a okolí
Tino> Byli malí. Takže jsem nelitoval, že mi spadli. Váš, co je to za boj vyháčkovat tkaničku kolem 45 cm? Pořádně to nejde, rybě nemůžeš neublížit, zážitek ze zdolávačky pramalý.
Dobře že spadli, já o nic nepřišel a jim se nic nestalo. Nebo skoro nic.
- Čtvrtek 4. listopadu 2010 ve 22:35® osprey
- Diskuze: Všeobecná diskuze
Sander> Nebyli voni malí?
Já tam byl nedávno, ale tekl takový humus, že jsem radši skončil s popem. Teď už nemám krmení, musel bych ho koupit. Ale jestli jsi tahal nějaké 70+, tak bych to možná i zvážil

- Čtvrtek 4. listopadu 2010 v 1:42® osprey
- Diskuze: České Budějovice a okolí
Rino> To jsem zažil jednou – brali mi na cit a prakticky na dopad. Skoro všichni mi spadli, protože byli malí. Dva mi spadli, když jsem je zvedal na břeh a dva jsem vyndal. Měli lehce přes pade, zbytek byl podobný nebo menší.
Ti popadaní mě nemrzí – nic se jim nestalo a nemusel jsem z nich složitě dolovat háček. Hodně jsem jich kus cesty táhl, žádný nestál za slzu lítosti. Asi za dva tři roky z nich byly sedmdesátky, to už je jiné kafe, ale trefil se do nich někdo jiný…
- Čtvrtek 4. listopadu 2010 v 1:36® osprey
hraji> Mě šlo spíš o to, co pěkného chytáš na tu plavanou. Já se snažím chytat pěkné ostroretky a pěkné jelce – tj. 40+ a raději o dost víc. Pokud možno bez krmení. Je to těžké a dost se při tom člověk nalítá.
- Čtvrtek 4. listopadu 2010 v 1:32® osprey
- Diskuze: Muškaření
stopař> Nedávno jsem ho míjel na silnici přejetého. Celé křídlo dobré. Říkal jsem si, jestli mám zastavit, ale jel jsem 90 na celkem rušné silnici a musel bych se vracet tak 300 m pěšky. Byl jsem líný… Já vím, je to zločin a příležitost se nebude příštích 50 let opakovat.
Jedno pírko z výra mám a čekám, že se někdy dostanu do stavu, kdy budu přesně vědět, k čemu je dobré.
- Čtvrtek 4. listopadu 2010 v 1:28® osprey
Prutos> Jak tě mám rád, tak ani kvůli tobě tam nepojedu. Letos už jsem si duháky zachytal a stačilo mi.
Tak to aspoň vyhraj

- Čtvrtek 4. listopadu 2010 v 1:26® osprey
Rino> Nepoznám to vždycky, není mě za co obdivovat. Většinou jsem s nástrahou v kontaktu a snažím se přebrat si, co cítím. Pokud mám pocit, že je to malé, tak rovnou zatáhnu a se čtyřicítkou pohneš snadno. Pak ji obyčejně zvednu a ona to pustí. Že mi takhle popadá něco, co bych těba i chytit chtěl – tak ať. A často je toho hodně. Jinými slovy – chybuji často, ale moje chyba se většinou projeví tím, že mi to ryba pustí nebo spadne. Když se spletu, spadne mi i větší ryba. Jenže pro mě je to hra, nepotřebuju si dělat čárky, kolik jsem toho vytahal.
A taky chytáme každý na jiné vodě.
Letos jsem mrtvolu ještě nezkusil, zatím je pořád brzy, nedávno mi štiky ještě braly popa.
- Čtvrtek 4. listopadu 2010 v 0:58® osprey
Rino> Taky mám báječnou manželku, ryby chytat umí, když to musí být, ale nijak ji to netáhne a jak sama říká – někdo z rodiny musí zůstat normální. Ji baví pěstovat a chovat. Já jsem lovec a sběrač

- Středa 3. listopadu 2010 ve 22:33® osprey
dam> No právě. Dneska jsem chtěl udělat nový Duel a je kde? No kde? Řeknu to slušně – ještě není

Takže to jdu ještě udělat.
- Středa 3. listopadu 2010 ve 22:31® osprey
sus1> I prd, velebnosti.
Musel jsem potrénovat. Mám takový zážitek, jeli jsme s kamarádem z ryb a prorazili jsme gumu chvilku před půlnocí. Až se to stane mě, nechci to kolo měnit poprvé.
- Středa 3. listopadu 2010 ve 22:28® osprey
dam> Já se bojím, že budu v sobotu normálně dělat. Mám toho moc a nestíhám.
- Středa 3. listopadu 2010 ve 22:20® osprey
Jo, chátro. Musím se pochlubit, mám za sebou hrdinský skutek. Vyměnil jsem letní gumy za zimní – všechny čtyři, na žádnou jsem nezapomněl, teda doufám.
A dělal jsem to poprvé v životě, bo u kola to není potřeba

- Středa 3. listopadu 2010 ve 22:18® osprey
dam> Ono je to těžký – jet takovou dálku jen proto, abych popíchal víc duháků než soused.
S tebou jsem se nedávno viděl a pokud tam nebude Prutos, neznal bych tam asi nikoho.
- Středa 3. listopadu 2010 ve 21:44® osprey
- Diskuze: Diskuze s adminy
jeldas> Dodělávaly se DVD, což je životně důležitá věc. Spousta záležitostí šla stranou. Dohoníme, napravíme,…
- Středa 3. listopadu 2010 ve 21:40® osprey
Rino> Je to jeden z možných důvodů. Zkus se tomu fleku pověnovat. Máš motivaci.
Ty malé nejsou žádná motivace. Úplně mi stačí, když do té ryby bouchne a pokud cítím, že je malá, rovnou jí to seberu (chytám na vláčenou rybu až v prosinci a to jim to do krku už moc neklouže).
Ale pokud tam máš nějakou stodesítku, tak to je soupeř jiného kalibru. Ve všech směrech.
- Středa 3. listopadu 2010 ve 21:37® osprey
- Diskuze: Feeder
spike> O prázdninách. Ráno zavláčet, přes poledne domů, odpoledne plavačka nebo suchá moucha, večer zavláčet nebo posedět na parmu.
- Středa 3. listopadu 2010 ve 21:23® osprey
hraji> A co chytáš?