Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "osprey"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) osprey. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Úterý 19. října 2010 ve 21:49® osprey
- Diskuze: Přívlač a dravci
Hany> Mě už jeho chod neuspokojoval, tak jsem se ho asi před 2 lety zbavil. Ale jinak chytám s několika navijáky, jejichž stáří překračuje 15 let a nehodlám s tím přestat. Jen co bude zima a začnu koupat rohlík, vyloupne se tu některé z mých černých Shiman.
- Úterý 19. října 2010 ve 21:45® osprey
- Diskuze: Pěst na oko
sus1> Takže se nakonec shodnem na tom, že kdyby se v téhle zemi nazývaly věci pravými jmény a lumpárna se nenechávala bez trestu, tak by někdo, kdo systematicky nepracuje, krade a dělá bordel, z lochu nevylezl. A další co je třeba – kriminál není od toho, aby se tam někomu líbilo.
Já končím, myslím, že jsme to rozebrali dost.
- Úterý 19. října 2010 ve 21:41® osprey
olda> Můj je jen ten vlevo.
- Úterý 19. října 2010 ve 21:40® osprey
kety.vydra> To by bylo příliš snadné. Skutečné zájmy těch, co rozhodují, jsou úplně jiné než vyřešit problém.
- Úterý 19. října 2010 ve 21:39® osprey
- Diskuze: Všeobecná diskuze
jiris> To u nás neplavalo od pětatřicátého, kdy prošli Střekovem poslední lososi.
Budu muset zkusit, jestli nám tu nepřežila ještě nějaká hlavatka, ta by mohla být o fous větší

- Úterý 19. října 2010 ve 21:37® osprey
Ještě jedno srovnání: vlevo Twin, vpravo IQ (Infinity-Q). Velikost 3000 oboje.

- Úterý 19. října 2010 ve 21:34® osprey
sus1> Já necítím potřebu někoho vyhlazovat, ale budou se doprčic chovat jako slušný lidi. Jinak jsem zastánce jedné věty z knížek Terryho Pratchetta, kde se praví, že bílí a černý žili spolu v nejlepší shodě a paktovali se proti zelenejm.
Jeden z mých nejlepších přátel by byl podle Hitlerovy filozofie zralý na likvidaci. Jenom proto, že je částečný Žid.
Každý by se měl trestat až podle toho, co provede. A když něco provede, měl by okamžitě dostat přes čumák – adekvátně tomu, co provedl. To tady u nás dneska sakra chybí.
Tento příspěvek byl editován 19.10.2010 21:36:25 uživatelem osprey. - Úterý 19. října 2010 ve 21:27® osprey
Char> Kupovat navijáky pro navijáky nemá cenu. Prošel jsem si tím a vím, co říkám. Pokud ty stávající slouží, není kam pospíchat.
- Úterý 19. října 2010 ve 20:38® osprey
sus1> Pokud vím, měl to vymyšlený tak, že touhle dobou bys ty hákoval někde na Sibiři pro větší blaho Říše.
Nezlob se, já bych sice rád režim, kde by byl pořádek, jasná pravidla a s grázlama se nikdo nemazal, ale program NSDAP mě teda neoslovil ani trochu.
- Úterý 19. října 2010 ve 20:21® osprey
sus1> Když někdo vypočítá něco do koruny a skutečná čísla se řádově liší, měl by radši mlčet.
Fakt je, že lidi jsou vůči tomu bezmocní a vybíjejí si vztek jak můžou.
- Úterý 19. října 2010 ve 20:18® osprey
sus1> Zareaguju ještě jednou. Cestu nám jasně ukázali ti Švýcaři. Ostatně ukazují to už spoustu let celé Evropě. Nevím jak, ale dokázali bez ztráty kytičky přečkat i toho pána s knírkem, kterého bych já nechal tam, kde je.
- Úterý 19. října 2010 ve 20:16® osprey
cormaxx> Jak si to představuješ? Jako třeba Shimano 3000 a vedle Daiwu 3500?
- Úterý 19. října 2010 ve 20:14® osprey
sus1> Ten počtář se dopustil jen jediné chyby. Spousta Romů udává českou národnost. Řekl bych, že naprostá většina, aspoň soudě z papírů, s nimiž jsem přišel do styku ve své pedagogické praxi.
Bylo by krásné, kdyby jich bylo jen dvanáct tisíc. Je jich mnohem, ale opravdu mnohem víc. Hádal bych dvacetkrát až padesátkrát.
Ale dostávají zase další peníze z dávek, na které má nárok každý.
Jinými slovy – je to účelový zmanipulovaný leták, který naprosto nesmyslným způsobem zachází s čísly.
Tím ovšem nechci říct, že bych byl nadšený z přítomnosti statisícové národnostní menšiny, která vytváří minimální hodnoty a dělá problémy všude, kde se objeví, zatímco stát ji v tom ještě podporuje.
- Úterý 19. října 2010 v 10:18® osprey
mannice> Smutná…
- Pondělí 18. října 2010 ve 23:40® osprey
- Diskuze: České Budějovice a okolí
Feed> Myslím, že jsme se spolu asi už bavili u vody. Ale mám špatnou paměť na obličeje.
Podoustev se tu za posledních pár let trochu vzmohla, i když moj nejoblíbenější fleky už nejsou, co byly. Ale zas nejsem u vody tak často, abych si mohl udělat objektivní obraz o celé řece.
- Pondělí 18. října 2010 ve 23:14® osprey
- Diskuze: Muškaření
Barr> Já bych řekl, že hodně dělá cena. Kde bys sehnal třicítky potočáky za cenu granuláčů? A to jsem slyšel zvěsti o možnosti dovozu ryb odkudsi z jihovýchodu, které jsou ještě levnější než produkce našich líhní.
Doufám, že přísun takovýchhle násad neznamená blízkou budoucnost našich P vod. Ona sice lidstvu vládne neviditelná ruka trhu, ale příroda na ni zvysoka… To. Tamto. Však víš…
- Pondělí 18. října 2010 ve 23:10® osprey
mannice> Není každej den posvícení. Po takové z řiti klice budeš mít na chvilku vybráno

- Pondělí 18. října 2010 ve 22:11® osprey
Feed> Ten nedávný byl poměrně malý – hádám, že moc přes 45 cm neměl, ale mám letos kousek od Sand City i 53 a 57 cm. Jak je v řece míň ryb než dříve, tak o poznání líp rostou.
- Pondělí 18. října 2010 v 19:08® osprey
- Diskuze: Ostrava a okolí
jonnylord> S jedním se ti nikdo otravovat nebude. Zajeď si na výlov nějakého rybníka, teď je ta správná doba (můžeš i po výlovu na stoku, ale Ca nebo Š kapou dost rychle a do stok se zas tolik nedostávají). Když jsem byl naposled, tak bych ti mohl snadno přivézt štičku, candátka a mraky okounů. Se sumcem je to těžší.
Dokonce si myslím, že kdyby sis dal brigádu na výlovech ve své MO (pokud má rybníky), tak by ti tam za tu práci taky rádi nechali nějakou tu čudlu, klidně i zubatou.
- Pondělí 18. října 2010 v 19:03® osprey
Feed> Je to těžký. Co dělám publicistiku na plný úvazek, nemám čas courat pěšky. Celkově parchantím a je mi to líto. Ale nedá se nic dělat, čas je drahý a není.
Můžu chodit i jezdit na kole v podstatě celý den, zatím bych to asi vydržel, ale je dost problém najít ten den.