Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "osprey"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) osprey. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Pondělí 18. října 2010 v 18:49® osprey
- Diskuze: Kaprařina
vlk1963> A máš možnost si v okolí něco reálně osahat. Kolikrát je to mnohem lepší než se vyptávat na síti, kde co člověk, to názor. Já bych ti třeba nutil třídílné děličky. O moc delší už to není a pocitově je to o dost lepší.
Ale vyber si pruty podle svého uvážení. Chytat s nimi budeš ty, takže bys měl omrknout situaci a udělat si obrázek, kam a za jaké peníze se chceš od svých Byronů posunout.
- Pondělí 18. října 2010 v 18:45® osprey
- Diskuze: Muškaření
Barr> Plní se vysazovací plány, dělají populistická gesta, předhazuje se ryba pánvičkové velikosti atd.
Letos jsem viděl vysadit i pstruhy obecné kolem 30 cm, ale uronil bych nad nimi slzu. Taky granule a možná ještě schopné geneticky poškodit původní populaci Po. To už snad radši siven…
- Pondělí 18. října 2010 v 18:42® osprey
- Diskuze: Všeobecná diskuze
mannice: Je třeba pogratulovat, zvlášť s ohledem na ten cajk.
- Pondělí 18. října 2010 v 0:12® osprey
- Diskuze: České Budějovice a okolí
Feed> I já souhlasím. (to si tak krásně jeden druhému notujem, že?)

Ale jinak přece jen nebydlím v Písku a tak se pohybuju trochu jinde. A když sedím na kole, dostanu se skoro kamkoli. I tam, kam je to pěšky daleko a auta se tam nedostanou.
- Neděle 17. října 2010 ve 23:14® osprey
Feed> Není to tak zlé. Ještě se najdou místa…
Neříkám, že úplně bez lidí a nejsou to žádné top fleky, ale ryba se tam chytit dá.
- Neděle 17. října 2010 ve 22:52® osprey
- Diskuze: Pěst na oko
džigit> Já ti to rozhodně nevyčítám. Box v téhle kategorii stojí za podívanou.
- Neděle 17. října 2010 ve 22:40® osprey
spike> Já mám bolenů mezi 40 – 65 cm dost, ale pořád to není ta velikost, co bych rád a snad jen u několika mám pocit, že to vyžadovalo nějaké umění, jinak to bylo spíš je o házení a čekání na ránu do prutu. Jsou místa, kde s tímhle nachytáš dost ryb, v okolí mého bydliště bys ale taky mohl házet měsíc. Takže nevím – mám si vážit víc padesátky tady od nás nebo deseti ryb z nějaké lokality, kde to jde skoro samo?
Stejné je to se štikami. Když se dostaneš na vodu s velkými nepopíchanými rybami, nachytáš je. Když jsi na vodě, kde někde plave jedna dvě velké vyškolené ryby, stává se z lovu sebemrskačství.
- Neděle 17. října 2010 ve 22:35® osprey
spike> Nejde o to, že by se ti u hokeje nic nestalo, ale není to primárně účel. Nenastupuješ na led s tím, že bys už předem věděl, že tě budou mlátit do hlavy

- Neděle 17. října 2010 ve 22:31® osprey
František> O víkendu jsem nerybařil. Doufám, že jste si ten sraz užili, všichni známí, co se ho účastnili jsou v pohodě a třeba se zas někdy dostavím.
A pokud jde o ten proudný úsek, který se ti líbil, chodí tam desítky vláčkařů. Takže tam chodím jen velmi málo.
- Neděle 17. října 2010 ve 22:27® osprey
spike> Tady taky ne, ale jsou vody, kde prostě jo.
Pouhým vlastnictvím auta se počet mnou letos ulovených bolenů proti loňsku zněkolikanásobil a nevšiml jsem si, že bych se nějak zlepšil.
- Neděle 17. října 2010 ve 22:24® osprey
džigit> Proto boxu moc nehovím. Hezky se na to kouká, ale já mám radši sporty, které mám sám sklony provozovat – ideálně hokej, fotbal, k tomu atletika, nějaká divoká voda, lyžování a horolezectví.
- Neděle 17. října 2010 ve 21:55® osprey
František> Hlavatku teoreticky. Lososa ti tam maximálně hodím mraženého z Kauflandu. Naostři si háky, blbě se do prosekává, zvlášť když to ani nemá hlavu.
- Neděle 17. října 2010 ve 21:52® osprey
Sander> By sis půjčil a vydělal by sis to v místě lovem ryb, focením a psaním. Podívej se na takového Hemingwaye, jak mu tam svědčilo.
A knížku „Mladík a moře“ podle mě ještě nikdo nenapsal.

- Neděle 17. října 2010 ve 21:32® osprey
Sander> Já mám nemocné obě děti. Kašlou jak nemocní psi.
Tento příspěvek byl editován 17.10.2010 21:33:01 uživatelem osprey. - Neděle 17. října 2010 ve 21:28® osprey
Sander> Stárneš. K tomu vyčerpávající zaměstnání, nejistá doba, mizerné počasí.
Dopručuji lov tarponů v Karibiku se všemi dalšími formami relaxace typickými pro tento region. Zkus se zeptat, jestli by ti tvoje zdravotní pojišťovna aspoň 90 % pobytu neuhradila.
Tento příspěvek byl editován 17.10.2010 21:28:58 uživatelem osprey. - Neděle 17. října 2010 ve 20:44® osprey
albin> Jsi zlato. Spotřeba je veliká – 122 hlavních ročně, k tomu čtenářské a Duely…
- Neděle 17. října 2010 ve 20:42® osprey
džigit> Koukám, že tohle byla opravdová pěst na oko

- Neděle 17. října 2010 ve 20:41® osprey
- Diskuze: Muškaření
Šnek> Jestli jsou čersvě vysazení, zkus nějaké světlejší nebo dráždivější vzory.
Při zkušenostech z vláčky bych řekl, že siven je míň vzrušivý než duhák a trochu pomalejší s útokem na nástrahu.
A je docela důležité je najít. Nemají snahu se rovnoměrně rozptylovat.
- Neděle 17. října 2010 ve 20:28® osprey
František> Tak to jsi se minul o 75 let v čase. Poslední dopluli na Otavu v roce 1935.
Dneska bys musel tak do Hřenska.
- Neděle 17. října 2010 ve 20:27® osprey
kubas> Hm, hotová armáda. Už dlouho jsem jich neviděl tolik. Ale je fakt, že co jezdím autem, dívám se kolem sebe mnohem míň…