Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "osprey"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) osprey. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Čtvrtek 14. října 2010 ve 21:24® osprey
- Diskuze: Přívlač a dravci
Sander> Což o to, ale je lepší se o zkušenosti podělit, když už je člověk tak draho získal.
- Čtvrtek 14. října 2010 ve 21:16® osprey
- Diskuze: Muškaření
okoun13> Já ti odpověděl ve feederu, když jsi to tam napsal taky.
Ale v zásadě se s tím moc dělat nedá. Vyměnit některou z částí sestavy anebo dovažovat s tím, že to vždycky bude jen nějaká improvizace. Nejschůdnější by bylo dostat se zadem do dutiny prutu.
A pak mě napadlo – jak jsem si dělal ve feederrubrice legraci s tám olověným drátem – co ho namotat pár ovinů pod backing. Je to sice taky čuňárna a možná ti to bude hůř vysychat, ale je to proveditelné a skoro to nebude vidět.
- Čtvrtek 14. října 2010 ve 21:12® osprey
Sander> Já už zažil, že jsem odjel k vodě a tam jsem zjistil, že nenašroubuju naviják do prutu (začátkem zimy jsem si vzal pickera na UL vláčku). Naštěstí jsem byl tenkrát u Flipa a ten mě založil.
A taky mám prut, kde mi naviják v šroubení kloktá a musí se mu omotat patka izolepou.
- Čtvrtek 14. října 2010 ve 21:09® osprey
- Diskuze: Feeder
okoun13> Obávám se, že jedině těžší naviják.
Anebo velmi drsně omotat kus olověného drátu kolem šroubení.

- Středa 13. října 2010 ve 20:56® osprey
Kubajs> Proč parabolu? Parabolických vláčáků je hodně málo, blbě se s takovou akcí vede nástraha.
Třeba Speedmastery jsou pruty s delší akcí nebo Daiwa Silver Creek, Skeletor zas tak moc ne.
- Středa 13. října 2010 ve 20:49® osprey
sus1> Já mu nebudu radit, jak se má zařídit, na to je velkej dost – přinejmenším větší (vyšší než já).
Sander> Prutosova Amnestie se nabízí v bazaru.
- Středa 13. října 2010 ve 20:47® osprey
Kubajs> V zimě je studenější než korek, ale zas je trochu vnímavější na záběry a vůbec vibrace prutu.
Hlavu bych si s tím moc nelámal. Osobně se mi Skeletoři líbí, ale už podobné pruty mám.
- Středa 13. října 2010 ve 20:44® osprey
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 13.10. 2010 | Způsob lovu: Feeder
V neděli, když jsme byli s kolegou Sanderem na ostroretkách, mi zbylo trochu krmení. Stálo mi to na verandě v kyblíku až dodnes, kdy jsem se před večerem rozhodl vyvětrat své vetché zatuchlé tělo. Dojel jsem na kole k řece, vysypal tam již zmíněné zbytky a nahodil do toho feeder. Kupodivu jsem chytil několik rybek, kterým dominoval tento cejn. Toho jsem i vyfotil, protože moc podobných u nás neplave.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 13. října 2010 v 16:57® osprey
Azbest> Počkej si na jeden den babího léta – i když asi bych to viděl na zítřek, páč se má na víkend brutálně ochladit.
Vyber pěkný flek, lehce nakrm a pochytej pár kousků bílé ryby.
Snad tě to nabudí a nechá na pár věcí zapomenout, přes zimu chytneš trochu té motivace a třeba se příští rok budeš zase pohybovat na špici. Anebo nebudeš, ono to není v životě to hlavní.
Pokud se budeš v tom závodění dál pohybovat, rád se za tou vaší sešlostí zase někam vypravím.
- Středa 13. října 2010 v 16:07® osprey
To all: Na úpěnlivou žádost jednoho kolegy feedraře jsem vložil detailní recenzi prutu Team Daiwa SR3 Feeder.
Když můžeme, pomůžeme…
Otázka je, jak často můžeme

- Středa 13. října 2010 v 15:57® osprey
Azbest> Taky zjišťuju, že na rybách je nejdůležitější pocit z rybaření a občas nějaké to setkání s fajn lidmi. V neděli jsme si byli se Sanderem zachytat ostroretky a jak nám bylo.
Akorát jsem se k tomu závodění v životě vůbec nedostal.
- Středa 13. října 2010 v 15:42® osprey
Azbest> Jsou tu i rychlejší. Až mě to překvapuje.
Já tomu feederu taky letos nedal, co by si to zasloužilo. No ale ještě neumíráme

- Středa 13. října 2010 v 15:36® osprey
Azbest> Zdravím vzácnou návštěvu. Musím říct, že je to povedená taškařice.
- Úterý 12. října 2010 ve 20:33® osprey
Dzumigar> Zkus i tu lehčí variantu do 70 g, je příjemnější a mohla by stačit.
To Mivardi Imperium je takový rozumný odolný prut za slušnou cenu. I špičky se dají snadno dokupovat.
- Úterý 12. října 2010 ve 20:14® osprey
kuba4> Když už musíš mít Cormoran, tak asi ten Chronos.
Co je chytat, je dost jedno. Spíš jde o to na co chceš chytat a s jakým prutem. Ostatně ta nabídka toho, co chceš chytat, je tak široká, že pokud to myslíš vážně, stejně toho cajku časem bude víc.
- Úterý 12. října 2010 v 15:01® osprey
- Diskuze: Všeobecná diskuze
sethy> Máš pravdu, je tam zelenina.
A abych byl upřímný, tak myslím, že i jeden kapr.
- Úterý 12. října 2010 ve 14:52® osprey
spike> Já už to neumím – dřív jsem takové na naší řece chytával, dnes už ne. Asi nějaký postupný úpadek osobnosti… Nebo že by byl problém jinde?

- Úterý 12. října 2010 ve 14:19® osprey
sethy: Pěkné fotky (Z lovu). Lepšíš se.
- Úterý 12. října 2010 ve 13:38® osprey
Bigpista> Můžu tě potěšit – cosi chystám a v zimě toho tady bude k feederu dost, ale opravdu je hlavní hledat si svou cestu. Lidi, vody ani ryby nejsou stejné.
- Úterý 12. října 2010 ve 12:42® osprey
- Diskuze: Dámská jízda
1Mara> Hoď si na kamna dvě vajíčka na měkko. To jde rychle