Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "osprey"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) osprey. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Úterý 12. října 2010 ve 12:40® osprey
- Diskuze: České Budějovice a okolí
Feed> Jediné slušné červy má v Sand City Martin Vaněček v Roháčovce. Navštěvuju tam všechny tamní obchody, všude se dá něco rozumně koupit, ale s kostňáky je problém, skoro všude přežívá ten starý přístup, že rybář stojí jen o pár červíků na háček a než je schytá, tak se mu stejně zakuklí.
- Úterý 12. října 2010 ve 12:34® osprey
- Diskuze: Feeder
Bigpista> Nevěř mým radám, ale svým očím a hlavě. Moje plky ber jako inspiraci, nic víc.
Včera jsem tady urazil jednoho chudáka vláčkaře, kterého jsem se snažil postrčit k duševním pochodům trochu hruběji, ale ono je opravdu nejdůležitější dívat se a myslet.
A pokud jde o neznámé věci, tak vyzkoušet, udělat si názor a pak se třeba ptát.
- Pondělí 11. října 2010 ve 23:09® osprey
František> S tím se netrap. Hlavně si to užij. Procházka je to hezká a úplně prázdná ta řeka zatím ještě není.
- Pondělí 11. října 2010 ve 23:08® osprey
- Diskuze: Slovensko
LuboO> Nevím. Je otázka kdo a jak tam skutečně chytá. Slyšel jsem, že tam na jihu Slovenska je dost lidiček, co se s pruty nezdržují.
Pěkně počkat až s prvními mrazíky padne vegetace a ryby se slezou na jámách a pak…
…pak se všichni celý další rok diví, kde ty ryby jsou.
Ale jak říkám – nevím. Možná je to rybářský ráj.
- Pondělí 11. října 2010 ve 23:00® osprey
Dzumigar> Kapry je třeba chytat tam, kde jsou. V tom ti neporadím. Je to ryba, která se chytá poměrně snadno, když tam je a trochu se zakrmí.
Na tu řeku zkus něco takovéhleho: http://www.fish-pro.cz/…tdetail.aspx?…
- Pondělí 11. října 2010 ve 22:45® osprey
- Diskuze: Ústí nad Labem
amater!!> Levnější směsi pro výrobu boilies. Vůbec ale nemusejí být špatné, zvlášť tam, kde se na boilies moc nechytá, při delším zakrmování a tak.
Tento příspěvek byl editován 11.10.2010 22:45:54 uživatelem osprey. - Pondělí 11. října 2010 ve 22:43® osprey
- Diskuze: Kaprařina
macek2> Ten první je taková sympatická čistá ryba. Takové mám rád.
- Pondělí 11. října 2010 ve 22:41® osprey
lubo OV> Já nevím jakou má Bigpista postavu. Nebo se taky může podobat Chuckovi Norrisovi. Ono to přes Internet není vidět.
Třeba se na něj opravdu jen opatrně podívají a půjdou si koupit ty feedery

- Pondělí 11. října 2010 ve 22:39® osprey
- Diskuze: Všeobecná diskuze
skwor> Koukám, že to moc nebralo, když vám stačily pruty zapadat sněhem.

- Pondělí 11. října 2010 ve 21:45® osprey
- Diskuze: Slovensko
LuboO> Sám sis odpověděl

Prostě na ten prostor není těch ryb tolik, aby byly tak hladové, že vezmou, co tam spadne. Takhle je to skoro všude…
- Pondělí 11. října 2010 ve 21:33® osprey
Bigpista> Až se to naučíš vytunit, tak budeš sekat velko část záběrů (všechno asi nikdy, ale rozhodně dost). Pak tě buď hodí do vody nebo si ty feederklacky koupí taky.
- Pondělí 11. října 2010 v 16:50® osprey
František> Tak jsem rád, že jsi dobře pořídil. A teď ještě něco pěkného chyť, ale popíchej nám je pěkně zlehka

- Pondělí 11. října 2010 ve 13:49® osprey
Bigpista> Pro zajímavost – nedávno při lovu ostroretek byli tři červi na háčku 12 a návazci 0.10 mm nedobíráni takovým způsobem, že nechytat s heavy prutem, tak jsem tam snad dal nějakou zimní pickerovou sestavu s jedním červem na háčku.
A do toho se sem tam nějaká oběsila úplně sama.
Jsou to jen ryby.
- Pondělí 11. října 2010 v 1:19® osprey
- Diskuze: Domácí výroba woblerů
jarad> Hoď sem fotku, ať je vidět rozsah poškození.
- Pondělí 11. října 2010 v 0:38® osprey
- Diskuze: Muškaření
Chose> Potíž je, že u nás nebyl problém ty tlouště kdysi nachytat. Dnes ano – jakékoli, i malé. Je jich málo, k hladině se zvedat nemusejí.
Lipani kolem 45 – 50 cm jsou úplně jiná sorta, tam se nedivím, že jdou jen někdy. Navíc se vyskytují jen na pár lokalitách v téhle zemi.
O Labské jsem slyšel dost, rozhodně to musí být zajímavá voda.
- Neděle 10. října 2010 ve 23:53® osprey
Libor> Já radši 50+ na rohlík než 40+ na suchou. Je to těžší a i ta ryba je zajímavější.
O počet mi nikdy nešlo. Zážitkově je samozřejmě ryba ulovená na suchou mušku o dost zajímavější.
Pokud ale jde o možnost ulovení tlouště 50+ na suchou, tak u nás bych se ani nepokoušel. Dokonce kdybys chtěl chytit na mouchu tu čtyřicítku, nebylo by to u nás nijak snadné. Snad na pár místech, pár dní v roce.
Myslím, že až příště přijedeš, ukážu ti Otavu v Sudoměři. Uvidíš a pochopíš.
- Neděle 10. října 2010 ve 23:32® osprey
Libor> Mě by se to taky líbilo, ale možnosti jsou omezené. Když uvidíš u nás na řece kolečko, tak to tam spadlo něco ze stromu. Za muškařinou musím dost daleko jezdit.
Ale po letošní první motosezóně už tak trochu vím kam. Tak se možná za rok budu mít čím pochlubit. Ale salmonidi to nebudou.
- Neděle 10. října 2010 ve 23:29® osprey
- Diskuze: Vysočina
back-woodsman> Ony to nijak cenné rady nejsou. Ale čím rychleji se naučíš vyháčkovat ty malé ryby už ve vodě (klidně i s fotkou), tím líp pro ně.
- Neděle 10. října 2010 ve 23:18® osprey
Libor> Nezáviď mu a přijeď sem na jih, aby ses aspoň podíval, jak takový lipan vypadá.

Na tu velikost ovšem zapomeň…
- Neděle 10. října 2010 ve 23:05® osprey
- Diskuze: Přívlač a dravci
hecht> Čeho? Lepších broďáků nebo problémů s prostatou?