Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "osprey"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) osprey. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Sobota 9. října 2010 v 0:40® osprey
- Diskuze: Všeobecná diskuze
Kazan> Já se susovi nevyhýbám. Co bychom si tu bez něj počali?

- Sobota 9. října 2010 v 0:04® osprey
sus1> Ale prd, velebnosti. Psal jsem „bez výraznějšího konfliktu“. Většině se předejít dá. Lepší je malý konflikt o půl roku dřív.
Konec konců vás to psychologové přece učí. Já se těmhle lidem celý život zdárně vyhýbal.
- Pátek 8. října 2010 ve 23:55® osprey
- Diskuze: Přívlač a dravci
džigit> Moc ne. Občas trochu. Dnes jsem byl nakoupit v Písku, tak jsem vzal do auta prut na okouny. Chytil jsem dva a pak mi to drapla štika kousek pod šedesát a sekla si to pěkně zepředu za pysk. Docela bojovala a byla pěkně barevná, jenom už jí koukalo z jícnu něčí lanko. Štípačky jsem neměl, tak jsem jí ho ani nepokrátil. Byla docela v kondici, tak snad ten kus železa v žaludku rozleptá a zimu nějak přežije.
To je tak celé.
- Pátek 8. října 2010 ve 23:27® osprey
džigit> Zajedu za tebou a předvedeš mi to.

- Pátek 8. října 2010 ve 23:26® osprey
RM> Víš o mě málo.
Hnůj je sice obyčejný, ale důležitý. To, že jsem obyčejný, neznamená, že se podceňuju. A čuch na lidi – něco mít musím, šestnáct let v současném školství bez výraznějšího konfliktu bych jinak těžko dal.
Knihu napíšu jednou. Teď je brzy.
S dobou jsem se minul, to je fakt. Ale současná doba je v mnoha smyslech velmi pohodlná.
- Pátek 8. října 2010 ve 23:03® osprey
- Diskuze: České Budějovice a okolí
František> Jako bych tam byl s tebou. Nic z toho mě nepřekvapuje.
- Pátek 8. října 2010 ve 22:59® osprey
RM> Profík? Snad v tom smyslu, že si tím vydělávám na chleba.
Bohužel, kdybys mě znal, zjistil bys, že jsem obyčejnej jak hnůj. Jenom musím trávit spoustu času venku (prostě musím) a umím se víc dívat kolem sebe.
Nic víc.
- Pátek 8. října 2010 ve 22:54® osprey
cormaxx> Házím na tom cokoli do těch 80 g. Stráví to všechno. Je to docela utahák, ale překvapivě lehký. Kdyby mu dali lepší sedlo navijáku, neměl by chybu.
džigit> Dětí jsou plné školy. Strávil jsem tam 16 let. Ale musím konstatovat, že jsou dost těžké do žaludku…
matx> Umění není. Jsou jen ryby a cajk, se kterými je chceš dostat ven. Když tam ta ryba je a víš o ní, většinou se nakonec dočkáš – pokud máš čas a nikdo tě nepředběhne. Když není den nebo ryby nechce, není v lidské moci ji k záběru donutit. Neumím to a neumí to nikdo koho znám – jen Kuba Vágner ve filmu.
- Pátek 8. října 2010 ve 22:48® osprey
Rino> Na tvou otázku je odpověď taková, že různá znečištění vyžadují různou dobu dekontaminace. Z organického znečištění lze rybu vysádkovat, těžké kovy a některá další svinstva jsou z velké části na doživotí.
Ryba v těle akumuluje tím víc škodlivin, čím výse stojí v potravním řetězci. Nejhůř jsou na tom dravci a z nich nejhůř bolen, protože se pořád pohybuje a má velkou spotřebu žrádla na jednotku přírůstku.
- Pátek 8. října 2010 ve 22:45® osprey
Tycoon: Viz rubrika z lovu – máš tam skoro určitě jesena a ne plotici. Pokud jsi ho ještě neulovil, udělej si čárku za nový druh.
- Pátek 8. října 2010 ve 14:08® osprey
RM> Mám letos jen jednoho mírového sumce a kdoví, jestli jsem ho nekoupil na sádkách.
Tím končím. Není to dobré téma.
- Pátek 8. října 2010 ve 13:59® osprey
RM> Věřit komukoli je naivní, denně se o tom přesvědčuju. Takže mi preventivně nevěř. Jsem strašná mrcha, žeru malý děti a vykecám i co nevím. Navíc půlka toho, co hlásám, není pravda vůbec a půlka zbytku jen trochu.
Tento příspěvek byl editován 8.10.2010 14:04:22 uživatelem osprey. - Pátek 8. října 2010 ve 13:36® osprey
RM> Neporadil jsem ho nikdy nikomu. To, že ze mě před někým, koho jsem hluboce podcenil, vypadlo pár informací a on si je dal dohromady s dalšími, to už zřejmě nevrátím.
Je to bohužel cenná životní zkušenost, která mě přišla dost draho.
- Pátek 8. října 2010 ve 12:40® osprey
- Diskuze: Diskuze s adminy
Srneček> Ono je to těžký. Vychytat rozlehlý web, aby se naprosto korektně zobrazoval na všech prohlížečích je nadlidská práce, kterou bych nechtěl dělat ani za zlaté prase.
- Pátek 8. října 2010 ve 12:37® osprey
mekvak> Máš naprostou pravdu předsedo, byl na první hod. Uloví, co vidí.
Tohle je ryba, kterou je v reálu nějlepší lovit na mušák s popem, což je asi nejatraktivnější způsob. Ovšem chce to lokalitu, kde ti pacholci mají aspoň dvě kila.
- Pátek 8. října 2010 ve 12:14® osprey
- Diskuze: Muškaření
Zauwi> Což o to, pár nožiček je tam asi navíc, ale je to „jedlá“ moucha. Důležité je, že se líbí lipanům, ti jediní do toho mají co mluvit

- Pátek 8. října 2010 ve 12:12® osprey
Raf> Já myslím, že řídký

Ale samozřejmě bylo to tam. Slovo rybařit bych nepoužil. V sádkách se nerybaří – v podstatě šlo o to, že to byla nejméně destruktivní metoda, jak získat rybu k focení. Nahodil jsem asi šestkrát.
Víc v článku, vyjde brzy.
- Pátek 8. října 2010 v 0:31® osprey
- Diskuze: Muškaření
Zauwi> Jo, ta je akorát

- Pátek 8. října 2010 v 0:28® osprey
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 5.10. 2010 | Revír: sádky | Způsob lovu: Přívlač
Při přípravě jednoho z budoucích článků mi bylo dovoleno ulovit a vyfotografovat tuto u nás již vzácnou rybu.
Tento příspěvek byl editován 8.10.2010 00:29:02 uživatelem osprey.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 7. října 2010 ve 22:57® osprey
Lipno men> Bavit se o rybách je nebezpečné, ale když už na tom trváš, co bys chtěl konkrétně probrat?