Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "osprey"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) osprey. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Sobota 2. října 2010 v 18:30® osprey
osprey
Diskuze: Slovensko

LuboO> Ano. Lovil ještě na původní řece před napuštěním přehrady.

Možná, kdyby se hledalo, ležely by kousek od prutu pod nánosem mušlí jeho kosterní pozůstatky.

Sobota 2. října 2010 v 18:24® osprey
osprey
Diskuze: Muškaření

Šnek> Blešivec s obsahem růžového dubingu.

Ale pokud to jenom trochu jde, lipan je lepší z hladiny. Já se snažím na ně jezdit jen když je naděje chytit je nasucho a když to pak nejde, beru to jako osobní prohru. Pak se smutně pokusím něco chytit jinak, ale není to ono.

Sobota 2. října 2010 v 18:21® osprey
osprey

sethy> Jo, myslím, že tohle by opravdu šlo:-))

Pátek 1. října 2010 ve 23:54® osprey
osprey

hecht> Recept je jednoduchý – prostě to mít pořád. Zúžíš tak rybám manévrovací prostor.

Pátek 1. října 2010 ve 23:49® osprey
osprey
Diskuze: Kaprařina

Štikoun> Podle toho, kdy, kde, s jakým cajkem a tak dál. Někdy ano.

Je to jako by ses zeptal, jestli má při lovu na mušku smysl návazec z desítky vlasce.

Pátek 1. října 2010 ve 23:46® osprey
osprey

hecht> Z ruky do huby nebo mezi klávesnicí, řekou a postelí. Vyber si.

V kombíku vozím obvykle dva pruty. Nejproblémovější zavazadlo na rybařině jsou dnes foťáky.

Pátek 1. října 2010 ve 23:34® osprey
osprey

Scanix> Já skoro vždycky jezdil na více revírů a na delší čas. Když jsem si chtěl vyměnit prut, stavil jsem se doma… Kolo je v tomhle ohledu super.

Teď je všechno jinak.

Čtvrtek 30. září 2010 ve 21:15® osprey
osprey
Diskuze: Muškaření

redtag34> Vážu to stejně jako bubu.

OndruchM> V dnešní době člověk občas mívá pocit, že snad ani nemá cenu se o něco snažit. A když lidská blbost zabíjí, je to ještě horší.

Čtvrtek 30. září 2010 ve 20:23® osprey
osprey
Diskuze: Slovensko

LuboO> Tady už bych to nechal a jel v těch perlách. To kyjačisko už není ani k rajčatům.

Čtvrtek 30. září 2010 ve 20:19® osprey
osprey

skwor> Já odchytám všechno s jedním teamem – je to můj team prutů. Familiérně mu říkám otep:-))

Čtvrtek 30. září 2010 v 19:57® osprey
osprey

Prutos> To jsem si nedávno taky prubnul. Duháci jsou fajn bojovníci.

Čtvrtek 30. září 2010 v 19:49® osprey
osprey

Prutos> Někdo se někde chlubil, že jich na Dyji pár pěkných dal. Já teď rybářsky stagnuju. Dnes jsem zvadnul uprostřed rozdělané práce.

Čtvrtek 30. září 2010 v 19:38® osprey
osprey

Agara> Hm, dost specifická věc. O tom by nejvíc věděli muškaři. Pár jich tam jezdívá a nejsou to lidi, co by chytali načerno.

Čtvrtek 30. září 2010 v 19:35® osprey
osprey

Sander> Aspoň tak, to druhé se třeba srovná.:-)

Čtvrtek 30. září 2010 v 19:34® osprey
osprey

Lipno men> Prut je pomůcka, za tebe to nenachytá. Ale budeš se divit, hlavně díky kvalitnímu prutu vím, jestli to, co mi tam dole drblo je ryba nebo kus klacku. I když taky ne vždycky. Záleží na spoustě věcí.

A pokud ti tvůj prut zcela vyhovuje, není důvod si kupovat lepší.

Čtvrtek 30. září 2010 v 19:29® osprey
osprey

Sander> Zdravím a doufám, že je ti líp než když jsi tam jel.

Čtvrtek 30. září 2010 v 1:12® osprey
osprey
Diskuze: Sumcařina

Radek1977> To už musíš vyzkoušet sám. Já tam sedět nemůžu:-))

Středa 29. září 2010 ve 23:14® osprey
osprey
Diskuze: Sumcařina

Radek1977> Ráno už padají teploty hodně nízko a voda je v pohybu. Teď pomalu začne probíhat podzimní cirkulace vody a ryby budou v celém sloupci, takže u hladiny už tak rušno nebude. Dal bych to kus nade dno.

Jestli je lepší podvoďák nebo trhačka, to nevím. Dokázal bych to dát kus nade dno i s pomocí trhačky (trhací vlasec bych uchytil kus nad kotevní kámen a dal ho tak dlouhý, aby mi dosáhl k hladině a dala se na něj navázat ta montáž).

Ale prd tomu rozumím, tak to ber spíš jen jako snahu poradit.

Středa 29. září 2010 ve 22:51® osprey
osprey

Lipno men> Budeš se divit, ale ono na těch klackách záleží – jde o to, abys cítil záběry, mohl ovládat nástrahu, aby dělala co chceš a pak ti třeba dovolí dobrý prut zdolávat ryby na slabém vlasci. Taky je fajn, když je lehký – občas házím 6 – 8 hodin v kuse a to je pak znát, co jsi celou tu dobu držel.

V konečném součtu je to prostě rozdíl. Není potřeba mít prut za deset tisíc, tak do 3000 se vyberou velmi dobré, ale fakt má smysl si dobrý prut vybrat a přiměřenou sumu investovat.

Středa 29. září 2010 ve 21:10® osprey
osprey

Scanix> Jo, to už je slušné. I když na to ohýbání musejí být dva, že? :-D