Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "osprey"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) osprey. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Pondělí 27. září 2010 ve 14:25® osprey
- Diskuze: Přívlač a dravci
skwor> Taky to k tomu je

- Pondělí 27. září 2010 ve 14:16® osprey
- Diskuze: Muškaření
hecht> Poslední dobou začínám chápat význam slova ekoterorista…
- Pondělí 27. září 2010 ve 14:14® osprey
skwor> Jistě – a nejen pruty na Dropshot. Vyhovuje to všude, kde potřebuješ tu jemnou detekci.
Sám víš, že prut si vybírá majitel. Chce to zkusit, jestli ti to sedí. Taky se to jinak chová s pletenkou a s vlascem.
- Pondělí 27. září 2010 ve 14:12® osprey
- Diskuze: Všeobecná diskuze
jeldas> V první řadě se podívej, jestli nejsou moc velké – přes 2000 bodů po delší straně to nic nevezme. Dneska kdejaká krabička od mýdla chrlí dvanáctimegapixelové soubory a v plné palbě to málokterá internetová aplikace těžko sežvejká.
Doporučuju to tam ládovat ještě menší – klidně kolem 1000 bodů. Urychlíš celý proces.
- Neděle 26. září 2010 ve 23:13® osprey
bubu> Ty vize existují. Dokonce existuje nějaká idea jakéhosi průplavu. Přesně nevím, ale technokrati toužící poroučet větru dešti pořád ne a ne vychcípat.
A teď jsem byl v krásném dlouhém broditelném úseku Vltavy nad Týnem a ten prý bude splavněn, takže i tato skvělá lokalita pro muškaře a lehkou vláčku se nejspíš stane minulostí.
- Neděle 26. září 2010 v 18:57® osprey
kuba4> Jak kdy. Každopádně není to jako chytat štiky, které se v takových těch obvyklých velikostech 40 – 65 cm motají kolem břehu a jsou startovací.
U candáta je dost otázek, z níchž ty nejdůležitější jsou kdy, kde a jak. Nikdo ti na ně nejspíš neodpoví – liší se to revír od revíru, podle roční doby i podle toho jak se kde chytá.
- Neděle 26. září 2010 v 18:41® osprey
kuba4> Cokoli z toho. Důležité je, aby v revíru byli, našel jsi je a dokázal jsi dostat záběr.
- Neděle 26. září 2010 v 18:40® osprey
- Diskuze: Feeder
spike> A myslíš, že ta parma stojí pořád tam, co při 15 kubících za sekundu? (Po pravdě řečeno, dost často to tak i je, ale ne vždy a všude.)
- Neděle 26. září 2010 v 18:28® osprey
- Diskuze: Feeder
spike> Jak to? Odkdy je špatně, když řeka stoupá?
- Neděle 26. září 2010 v 18:25® osprey
redtag34> Byl jsem, ale mé dlouhodobě přecházené nachlazení se pod dojmem podzimních mlh rozvinulo v krásnou chřipajznu. Znad to tím dřív zase odezní.
- Neděle 26. září 2010 v 18:07® osprey
Šnek> Proč, není špatné počasí, jen špatně oblečený člověk. A ryby nezmoknou

- Neděle 26. září 2010 v 18:07® osprey
troutkiller> Nevím jestli už jedou naplno a v nejbližších dnech si to těžko ověřím, ale nějaké povzbudivé zprávy jsem už slyšel.
- Neděle 26. září 2010 v 17:57® osprey
sus1> Jsem zpátky. Byl jsem si chytnout chřipku. Mise splněna, je to kapitální kus…
Revír z pochopitelných důvodů tajím, to by si ji mohl jet chytit každý

- Čtvrtek 23. září 2010 ve 22:55® osprey
sus1> Ne „Rána moudřejší večera.“ Ráno. Prostě počkej do zítra. Možná Radim něco ladí, možná ti blbne comp a po novém startu se to srovná.
Dobrou. Dva dny nebudu.
- Čtvrtek 23. září 2010 ve 22:53® osprey
- Diskuze: Kaprařina
mannice> A to je právě ono. Původní druh je pro mě téměř nedotknutelný. Vysazené ryby, zejména kapr a na P vodě duhák jsou ve vodě v podstatě pro potěchu davu.
Pokud přežijí nějakou dobu, začínám se na ně dívat jinak. Většinou je takových ryb málo, jsou zdravé a chovají se jako divoké ryby. Proto velké kapry i duháky s dorostlými ploutvemi vesměs pouštím.
- Čtvrtek 23. září 2010 ve 22:40® osprey
sus1> A co zkusit techniku „Ráno moudřejší večera?“
- Čtvrtek 23. září 2010 ve 22:31® osprey
- Diskuze: Kaprařina
mannice> To není skok, to je pořád o tom samém.
O pravidlech současné rybařiny. Proč nejsou na soukromácích tak často candáti? Jednak by to věčné tahání dost často nepřežili a jednak se je lidem nechce vracet. Ale zaplatit majiteli reálnou hodnotu té ryby se jim taky nechce.
Soukromé revíry jsou svým způsobem lunaparky. Některé víc, jiné míň.
- Čtvrtek 23. září 2010 ve 22:12® osprey
Sander> Koukal jsem. Uvidíme, jak vyjde čas.
A počas.
Tento příspěvek byl editován 23.9.2010 22:12:32 uživatelem osprey. - Čtvrtek 23. září 2010 ve 21:53® osprey
Sander> A tamta akce, to je Milevsko nebo něco jiného? Že bych se třeba na skok stavil podívat na Profáka s Brčkem…
- Čtvrtek 23. září 2010 ve 21:47® osprey
sus1> U mě v zásadě dobrý.