Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "osprey"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) osprey. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Středa 22. září 2010 ve 22:45® osprey
- Diskuze: Všeobecná diskuze
Dejwík2504> Problém je, že všichni postupně začínáme zjišťovat, jak hluboce pravdivý je výrok Pepy Čadka o tom, že učit lidi chytat ryby je pitomost.
Když se všichni naučí skvěle chytat, jak to asi bude vypadat na našich vodách, kdy připadá na rybáře šest kaprů, pár kusů bílé ryby, třetina štiky, čtyři desetiny candáta, padesátina sumce, dvanáctina potočáka atd. (čísla jsou průměr ze statistik ČRS – počet úlovků děleno počet členů)
- Středa 22. září 2010 ve 22:29® osprey
Sander> Připadalo mi, že je to ve dvou veselejší.
Naposled jsem na nich byl s tebou. Mám u téhle ryby jeden problém. Zažírá se a přitom je vzácná a příliš hezká. Letos je asi vynechám – leda by se někde chytaly šedesátky na hod.
- Středa 22. září 2010 ve 22:25® osprey
- Diskuze: Diskuze s adminy
Jak.novi> Pravděpodobně automaticky vyplněná kolonka ve formuláři. Existující DVD skladem opravdu jsou – já ho viděl

Bohužel není v mé moci tento nápis změnit, ale na tvou úpěnlivou žádost tak bude jistě učiněno.
- Středa 22. září 2010 ve 22:20® osprey
- Diskuze: Muškaření
Barr> Pořád tam máte to hejno trofejních pstruhů a lipanů, co je lidi krmí z mostu?
Já bydlím o 4 revíry níž. Už je to trochu jiná voda.
- Středa 22. září 2010 ve 21:38® osprey
- Diskuze: Muškaření
Šnek> Na Otavě že nejsou kormoráni? Já bydlím na dolním toku a je jich tu jak hnoje. Chybí jen v úsecích, které v minulých letech vyžrali.
- Středa 22. září 2010 ve 21:34® osprey
- Diskuze: Přívlač a dravci
troutkiller> Si piš, že bude okoukaná. Mám jen jednu, ale pilně na tom pracuju

- Středa 22. září 2010 ve 21:27® osprey
Dejwík2504> Sander psal a chytal, já pomáhal fotit a upravoval jsem to pro zveřejnění.
A asi dvakrát třikrát jsme spolu seděli u vody, aby se Sander nenudil.
Celý problém lovu mníka je v tom, že je třeba přijít na místo kde jsou v době, kdy žerou. Jestli se chytá s policajtem, polystyrenem, na cit nebo na feeder je v zásadě jedno.
- Úterý 21. září 2010 ve 21:06® osprey
skwor> 11 cm guma je pro velké okouny akorát – pokud trochu chtějí.
No nic, dobrou. Jdu sázet články.
- Úterý 21. září 2010 ve 20:55® osprey
skwor> U nás bys s okounama taky terno neudělal. Loni jsem se nadřel jako kůň na dvě rovné třicítky a když už to vypadalo, že lepší už to nebude, někdy v prosinci se mi pověsil jeden 36 cm. Podobně je to každý rok – jeden slušný a někdy ani to ne.
- Úterý 21. září 2010 ve 20:36® osprey
Char> Od třícentimetrového twistera po wobbler 12 cm. Žerou na co mají chuť

- Úterý 21. září 2010 ve 20:30® osprey
Char> Hezký příspěvek. Moc hezký. Možná nejhezčí ze všech.
Ale jinak nevím. Moje „skoročtyřicítka“ měla v sobě karase 15 cm. Hubu si otevřít umějí. Ale při přívlači musíš i seknout ve chvíli, kdy je háček v tlamě.
- Úterý 21. září 2010 ve 20:20® osprey
spike> Okoun nemá modré oko.
A je umění uznat svou porážku. Červené ploutve jsou těžký argument.

- Úterý 21. září 2010 ve 20:03® osprey
- Diskuze: Slovensko
ollo> To jsou škeble, že? Já měl napřed dojem, že mu na prut sedl včelí roj.
- Úterý 21. září 2010 ve 20:02® osprey
spike> A ty se Charovi nesměj, on tu pětačtyřicítku určitě chytí

- Úterý 21. září 2010 ve 20:01® osprey
Char> U nás z řeky už ti velcí vymizeli a na velké vody, kde plavou ty čtyřicítky, jezdím málo. Takže nevím.
Ale nehrotím to. Mám za život chycené hezké ryby, letos jsem pár pěkných přidal a chytám už jen pro dobrý pocit. A dobrý pocit je i to, že chytám na vodě, kde ty top ryby jsou. Pokud vám tam plavou, pořád můžeš doufat.
- Úterý 21. září 2010 v 19:53® osprey
Char> Tak to jsem v pr…

- Úterý 21. září 2010 v 19:47® osprey
Char> Já taky, ale můj byl tlustší a měl jeden pruh navíc

- Úterý 21. září 2010 v 19:38® osprey
spike> Na okouny je hafo času. Taky bych si chtěl zvednout osobák u okouna, ale nebude to lehké, mám ho už dost vysoko…
- Úterý 21. září 2010 v 19:33® osprey
spike> Já vím, jak je ráno kosa. O víkendu jsme s HaDem přespávali v terénu…
- Úterý 21. září 2010 v 19:29® osprey
spike> Tak nějak. Zítra jdu ještě pro nějaké fotky. Na poslední akci mi odešla karta, dnes jsme po dlouhém zachraňování dat zachránili 2 obrázky, co už jsem měl stažené. Byl na ní okoun 41 cm (ne můj). Asi 20×, z toho 2× moc pěkně. Škoda ho.