Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "osprey"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) osprey. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Úterý 21. září 2010 v 19:20® osprey
osprey

Tino> Tam je chovné všechno. Ale když se dobře schováš v rákosí… :-)

Úterý 21. září 2010 v 19:18® osprey
osprey

A co byste rádi řešili? Koukněte na zprávy o počasí a pokuste se urvat v následujících dnech co se dá.

Úterý 21. září 2010 v 18:28® osprey
osprey

Char> Zeptej se Sandera. Já se jen pokouším vnutit se k němu do auta:-))

Úterý 21. září 2010 v 18:22® osprey
osprey

Sander> A můžu s tebou? Potřeboval bych koupit nějaké háčky… :-)

Úterý 21. září 2010 ve 14:45® osprey
osprey

skwor> V pohodě. Mě stačí, co mám.

Úterý 21. září 2010 ve 14:44® osprey
osprey
Diskuze: Sumcařina

Radek1977> Bude problém to zjistit, na stránkách českýc prodejců jsem tu informaci neviděl, na zahraničních neměl čas hledat.

Úterý 21. září 2010 ve 14:33® osprey
osprey

skwor> Moc hezké. Já mám jednu, přes hory doly sháněnou.

Kdepak rostou?:-)

Úterý 21. září 2010 ve 14:25® osprey
osprey
Diskuze: Kaprařina

jergus> Prokazování je problém. Pokud má soukromník revír už třeba 10 let, může tvrdit, že mu tam nějaká 20 kg ryba vyrostla.

Je to hrozně diskutabilní, vyžadovalo by to odborný posudek ichtyologa u každého konkrétního kusu a i potom by se našlo tisíc přijatelných vysvětlení, jak se tam ten kapr objevil.

Bojím se, že na tohle se budou páky těžko hledat.

Úterý 21. září 2010 ve 14:20® osprey
osprey

skwor> No vidíš, rybařina se z člověka jen tak nevykouří.:-)

dodorider> Twiny FC mám, v zásadě jsem spokojen. Osobně mám taky radši větší navijáky. Ty 2500 nejsou nijak přehnaná velikost.

Ale dá se i s malými. Je to hodně o osobních preferencích. Jenom si nejsem jist, jestli je u těch malých navijáčků nutné až tak moc honit kvalitu – obvykle nejsou nijak extrémně namáhány. Takže pokud peníze hrají roli, mohlo by stačit i to Rarenium, i když Twin je určitě lepší.

Jen pro zajímavost, tady na mě vykoukl Twin 2500 za velice slušný peníz. http://www.rajrybare.cz/…ower-2500-fc

Neděle 19. září 2010 v 0:24® osprey
osprey

BigMike> Já nerozumím skoro ničemu, ale se..u se do všeho. Ke zbraním mám poměrně kladný vztah, ale možná i proto raději žádnou nemám.:-))

Sobota 18. září 2010 ve 23:41® osprey
osprey
Diskuze: Feeder

olda> Přehozenej vlasec přes špici jsem několikrát zúročil v podobě urvané a odpálené montáže a dvakrát jsem vyrval špičku z prutu a letěla do vody i s krmelcem.

Už jsem svou blbostí zlomil i feederový prut. Ale nikdy špičku.:-))

Sobota 18. září 2010 ve 23:38® osprey
osprey
Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 18.9. 2010 | Způsob lovu: Přívlač

Mise candát splněna.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37708.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Pátek 17. září 2010 ve 23:36® osprey
    osprey
    Diskuze: Slovensko

ollo> Nedá se říct, že byste tam neměli vodu:-))

Pátek 17. září 2010 ve 22:21® osprey
    osprey

BigMike> Originální Luger P 08 ? Tak to si máš čím hrát.

Máš to v 9 mm nebo 7,65 mm?

Pátek 17. září 2010 ve 21:37® osprey
    osprey
    Diskuze: Muškaření

Šnek> Znám jeho značku Maiba-fly, to by ti mělo stačit pro hledání na Googlu.

Jinak si myslím, že se ti tu Buko ještě ozve anebo mu můžeš poslat osobku. Nerad bych mluvil za něj.

Pátek 17. září 2010 ve 21:18® osprey
    osprey

CeP> Pokud jde o jídlo na srazu, tak to je kultovní záležitost stejně jako perlíni a ufonauti. S tím chytej stojí a padá.

Sraz bez živáňské a bez pohledu na prase otáčející se nad plameny, to by snad ani nešlo.

Mimochodem – vím, že ti něco dlužím. Čekej osobku.

Pátek 17. září 2010 ve 21:15® osprey
    osprey

Roman 7> Věř mi, že jsi mi tou poznámkou udělal radost. Každopádně snaha je a nebýt limitován možnostmi svého fyzického těla, hnal bych to dopředu víc.

Pátek 17. září 2010 ve 21:12® osprey
    osprey

jarad> Nabírat je třeba až zdolanou rybu.

Pátek 17. září 2010 ve 21:11® osprey
    osprey

dodorider> Nějak platíme všichni… Já letos našlápl sumcovou plandu a jen při poslední výpravě (včera) jsem byl dvakrát po prsa ve vodě. Illexe za čtyři kila si prostě nemůžu dovolit v tomhle počasí urvat.

Pátek 17. září 2010 ve 21:07® osprey
    osprey
    Diskuze: Muškaření

Šnek> Buko je profivazač, má i firmu s vázacími materiály. On mě sice za tohle prohlášení nebude mít rád, ale já ho považuju za jednu z legend naší muškařiny.