Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "osprey"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) osprey. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Pátek 10. září 2010 ve 20:31® osprey
osprey

troutkiller> Nebál bych se, být tebou. Daiwa je tak monstrózní firma, že si svůj vývoj náčiní dokáže ohlídat.

Pátek 10. září 2010 ve 20:14® osprey
osprey

troutkiller> Já žádné iluze nemám. Právě proto mohly nějaké podobné materiály od Torray odebrat Daiwa i Dragon.

Přijde mi to pravděpodobnější než to, že Dragon vzal blanky přímo od Daiwy.

Pátek 10. září 2010 ve 20:06® osprey
osprey

Fugas> Možná že ano, ale skutečnost, že troutkiller onen klacík zlomil, svědčí o tom, že to Daiwa být nemůže.

Spíš bych za tím viděl firmu, která dodává nějaké blanky i pro Daiwu.

Konec konců firma Torray, co dodává Dragonu blanky, sídlí v Japonsku.

Pátek 10. září 2010 ve 20:03® osprey
osprey

pepa-č> Přírodu je třeba civilizovat. Pořád musí svítit sluníčko, komáři nesmí kousat, kopřivy pálit, klíšťata existovat, bahno být bahnité a tak.

Je třeba vytvořit mírnou přívětivou přírodu schopnout pojmout moderního člověka do svého lůna.

Anebo jinak – do…anou parodii na přírodu, kde si davy budou prožívat své iluze.

Pátek 10. září 2010 v 19:44® osprey
osprey

Otava odchází…

Mrzí mě, že jsem ji zažil jen pár let a neuměl v té době pořádně chytat. Od konce 90. let je to jeden nepřetržitý ústup ze slávy.

Cyklostezky dělají z krajiny lunapark. Naštěstí jsem už dost starý a současné generaci už je tohle všechno buřt.

Pátek 10. září 2010 v 19:12® osprey
osprey
Diskuze: Sumcařina

ladamaj> Já se mu nechci přiblížit mimo jiné proto, že si nemyslím, že je až tak fajn. Píšu to jen proto, že jsem se zřejmě před chvílí nevyjádřil dost přesně. Rozhodně si nemyslím, že bys s mými názory na JV dokázal souhlasit.

Dál už mlčím. Tohle téma nemá cenu vířit.

Pátek 10. září 2010 v 19:05® osprey
osprey

pepa-č> Když ona to tam je taková bohapustá nebezpečná divočina hrozící občanům města (nevím čím, ale něčím určitě).

Za chvíli přijde nějaký oháňka s tím, že přesměrujeme tom Otavy na Sibiř, uděláme kanál spojující Strakonice s Dunajem anebo postavíme nějaké malé místní Tři soutěsky.

Hergot, že někdo v té dnešní době úspor těm blbům ty prachy nevezme a nedá je třeba do zdravotnictví, hasičům, policii nebo na údržbu silnic…

Pátek 10. září 2010 v 18:43® osprey
osprey

troutkiller> Já se neupínám na žádnou značku, snad jen navijáky mám hlavně od Shimana. Ale portfolio prutů mám rozčleněné jak jen to jde. A pokud to nezlomím zcela evidentně vlastní blbostí, nemám problém z žádnou značkou. Snad jen Berkley Series One praskl před časem nějak moc ochotně.

Nicméně myslím, že se ti daří přezbrojovat k plné spokojenosti.

Pátek 10. září 2010 v 18:13® osprey
osprey

troutkiller> Vidíš – a ten jedinej dobrej, co jsi kdy měl, jsi mi prodal. Není to pech? :-))

Pátek 10. září 2010 v 18:12® osprey
osprey
Diskuze: Feeder

kerob> Tohle je jiná věc – značka Enterprise. Gumové pelety, kukuřice, několik druhů červů včetně svítících…

Pátek 10. září 2010 v 18:10® osprey
osprey

ladamaj> No, já osobně se nechci Jakubovi přiblížit naprosto v ničem… Ale diskuzi kolem jeho osoby vířit nechci. Nechme ho dělat, co umí.

Pátek 10. září 2010 v 18:08® osprey
osprey

vlk1963> Pokud tam ten sumec je…

A taky nevím, jestli už se smí vnadit masem – kdysi se nesmělo a protože to nedělám, tak tuhle problematiku nesleduju. Vím, že ojebat se dá každý zákaz, ale naházet do vody několik kilo syrového masa mi nepřipadá košer.

Pátek 10. září 2010 v 18:02® osprey
osprey
Diskuze: Muškaření

kubas> Já vím, ale sranda muší bejt:-)

Pátek 10. září 2010 v 18:01® osprey
osprey

kerob> V zimě koupeme rohlík:-)

Zkouším těch gumovostí víc a není to všechno stejné. Akorát že na zásadní závěry bych s tím musel chytat nejmíň rok.

Pátek 10. září 2010 v 18:00® osprey
osprey

troutkiller> Co ti včera provedl Dragon? Já jich mám několik a ničím mě nepřekvapují. Normálně s nimi chytám:-)

Pátek 10. září 2010 v 17:58® osprey
osprey

Fugas> Nemyslím, že by řadu Destiny dělala někdy Daiwa. Dragon měl spíš opačný problém – ta řada se původně jmenovala Infinity a Daiwa donutila Draky dokonce i stáhnout hotové pruty. Téhle historce věřím, protože jsem takový prut (Destinu s nápisem Infinity) kdesi viděl.

Pátek 10. září 2010 v 17:55® osprey
osprey

Sander> Je to něčím napchané. Zkušenosti se pokusím ventilovat v článku. Tady napíšu jen tolik, že to funguje slušně, ale nemám pocit, že by to předčilo přírodní nástrahy.

Pátek 10. září 2010 v 0:29® osprey
osprey

Radek1977> Za mě jenom tolik, že oba dva jsou celkem v pohodě. Nakonec se možná stejně budeš rozhodovat podle osobních sympatií.

Jestli ti to pomůže, viděl jsem mrňavého Spinfishera s plastovým tělem, co má na kontě desítky uvláčených sumců včetně ryb přes 160 cm a pořád dobrý.

Čtvrtek 9. září 2010 ve 23:20® osprey
osprey

Jenom pro zajímavost – tenhle kapřík (fotka je i v rubrice Z lovu) zabral na plastovou kukuřici.

foto/diskuze/feeder/2010/th-img37506.jpg
Čtvrtek 9. září 2010 ve 23:18® osprey
osprey
Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 9.9. 2010 | Revír: řeka | Způsob lovu: Feeder

Potřebuju pár fotek kaprů, abych až v zimě něco napíšu, měl k tomu co dát. Dnes pokus po dobrém na řece. Sice se na mě pět rybek podívalo, ale velikostně jsme končili kousek za pětačtyřicítkou.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37502.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37503.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37504.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37505.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.