Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "osprey"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) osprey. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Úterý 7. září 2010 v 1:25® osprey
- Diskuze: Přívlač a dravci
Flip> V Protivíně, zdá se, nic. Tam se teď vykradlo kdeco, celé město ví, kdo to byl a nějak je to prd platné.
Koukám, že ti ty fišbony vrtají v hlavě

- Pondělí 6. září 2010 ve 20:01® osprey
- Diskuze: Všeobecná diskuze
spike> Nejvíc fotografy

- Pondělí 6. září 2010 v 19:49® osprey
spike> Okouni nekoušou. Sumci koušou – a nejvíc ti malí

- Pondělí 6. září 2010 v 18:28® osprey
- Diskuze: Feeder
Farmer> Kolego, omlouvám se ti, ale bazar (pokud je toho trochu) nebo komerční inzerci (pokud je to stálá nabídka) máme někde jinde.
- Pondělí 6. září 2010 v 17:28® osprey
spike> Moc na to hrdý nejsem. Práce kvapná málo platná. Kde jsou ty dopy, kdy jsem na článku dělal půl roku, dokud se mi nezdálo, že líp už to nedokážu.
Pospíchám a dělám chyby. Komenský měl tenkrát pravdu (Všeliké kvaltování toliko pro hovado dobré jest.)
- Pondělí 6. září 2010 v 17:03® osprey
Tak se omlouvám. Uklikl jsem se při editaci článku a nějakou dobu tu byl vidět úvodní odstavec článku o srazu, zatímco na obsahu pořád ještě pracuji.
Do dnešní půlnoci to tu bude viset celé. Dřív mě, prosím, nekamenujte, nedočkali byste se toho vůbec

- Pondělí 6. září 2010 v 16:00® osprey
- Diskuze: Muškaření
zelenáč> Podobnou deformaci jsem viděl na Otavě u cejnů (jen u nich). V průběhu let jsem takových ryb chytil několik a vždy to byly celkem slušné kusy v poměrně dobré kondici.
- Pondělí 6. září 2010 v 15:58® osprey
Sander> Děláš si srandu, ale ten vůdce té tlupy je opravdu můj bývalý žák.
Protivín doplácí na to, že se tam už roky jakýkoli problém přehlíží a zametá pod stůl.
O tomhle gangu jsem už slyšel dost a bohužel, jsou tam i jiné problémy. A co vím, v lavicích sedí generace, která má na to být ještě daleko drsnější.
Tento příspěvek byl editován 6.9.2010 16:55:43 uživatelem osprey. - Pondělí 6. září 2010 v 15:52® osprey
- Diskuze: Kaprařina
Fishing Team Romeo> Něco jsem ti napsal do osobky a tu větu, která byla příčinou toho, že jsi mi psal, jsem trochu upravil, aby byla jednoznačnější.
- Neděle 5. září 2010 ve 23:02® osprey
skwor> Možná je to škoda, ale každý jsme svým pánem. Třeba časem zase najdeš motivaci. Hodně zdaru.
- Neděle 5. září 2010 ve 23:01® osprey
valleyman> Mám je na vyzkoušení – plastové nástrahy od firmy Enterprise. Na jaře jsem na to chytal cejny a kapry velice dobře. Ta firma dělá dvoje napodobeniny červů – měkké a tvrdé. Když se přidal jeden tvrdý k několika kostňákům, zdálo se mi to o dost lepší, když jsem ho dal sólo, už to nebylo takové, ale kapra jsem na to taky chytil.
- Neděle 5. září 2010 ve 22:46® osprey
- Diskuze: Kaprařina
chosebaits> Souhlasím s tvým příspěkem, který rozjel tuhle debatu. Sice nejsem kaprař, ale i v technikách, které mě baví není cajk a další výbava to hlavní.
Problém je, že někdo se touto cestou pokouší ledacos dohnat – bohužel cajk a drahé koule nejsou samospasitelné.
Tento příspěvek byl editován 6.9.2010 15:51:18 uživatelem osprey. - Pátek 3. září 2010 v 0:00® osprey
jižan> Já vím, bude vlastnit parník a má velké plány. Sleduju, co dělá, ale čas pokecat už není

- Čtvrtek 2. září 2010 ve 22:22® osprey
jižan> Za Flipem jedu příští týden. Za tebou jsem chtěl jet koncem srpna, ale nedokázal jsem udělat práci doma a v řece bylo moc vody.
Na vaše parníky se snad taky dojedu podívat, ale vypadá to na konec září až říjen.
- Čtvrtek 2. září 2010 ve 22:20® osprey
sus1> Píše i tohle…
- Čtvrtek 2. září 2010 ve 21:28® osprey
sus1> Nemám nic. Zadej si do googlu jeho jméno (zdůrazňuji jméno) a hledej. Míval vlastní blog.
- Čtvrtek 2. září 2010 ve 21:21® osprey
sus1> On píše hlavně o úplně jiných věcech a není nijak vázán na náš server.
- Čtvrtek 2. září 2010 ve 21:00® osprey
sus1> On nemusí a konec konců určitě pro něj nejsme hlavní fórum, na němž by chtěl své články vidět.
Četl jsi od něj něco, co není o rybách? Pokud ne, zkus to napravit.
- Čtvrtek 2. září 2010 ve 20:58® osprey
Kubajs> Nevím, co by za ni dali. Já naštěstí nemusel dát ani zlomek toho, co jistý blonďák.
Ale něco jsem taky dal. Naštěstí je to jen mezi mnou a…
Mnou.
- Čtvrtek 2. září 2010 ve 20:51® osprey
Azbest> Slušná práce