Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "osprey"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) osprey. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Čtvrtek 2. září 2010 v 19:42® osprey
- Diskuze: Přívlač a dravci
Pánové, byl bych šťastný jako blecha, kdybych svoje fotky nemusel nikde prezentovat. Mám letos taky o pár rybek víc než se všeobecně ví a vůbec bych se s tím raději nechlubil. Bohužel to všechno vybleju ve svých článcích…
Na rozdíl od jirise, který smlouvu s ďáblem podepsal možná, já ji podepsal doopravdy. Medializace vlastních skutků je pořádný kus po cestě do pekla…
- Čtvrtek 2. září 2010 v 19:32® osprey
- Diskuze: Všeobecná diskuze
klofinger> Podívej se do soukromých revírů anebo navštiv stránky rybářského svazu, případně některé velké organizace v kraji (adresy snadno vygoogluješ).
- Středa 1. září 2010 ve 21:41® osprey
- Diskuze: Kaprařina
jergus> Mě to fotky vkládá bez problémů – dole se klikne na takovou tu ikonkufotečky se zeleným + a mělo by se to vložit. Pokud ne, je to záležitost pro programátora a zkus popsat ty potíže v Diskuzi s adminy.
Nebo to aspoň přesně popiš tady (jak velkou fotku vkládáš, co ti to přesně píše a tak).
- Středa 1. září 2010 v 0:19® osprey
- Diskuze: Feeder
valleyman> Je za tím jediná věc. Snažím se dělat věci tak, aby to k něčemu bylo.
Takže jsem rád, že jsem ti byl užitečný a s tímto povznášejícím pocitem se půjdu vyspat. Dobrou.
- Středa 1. září 2010 v 0:10® osprey
valleyman> Jo, koukal jsem sám na sebe a mám pocit, že to asi byl někdo jinej.

A věř, že jsem až příliš obyčejný rybář na to, jak moc jsem se zmedializoval.
- Středa 1. září 2010 v 0:03® osprey
valleyman> Tak to určitě byl důvod k radosti, když to bylo poprvé. V tom případě si dovolím i pogratulovat.
- Úterý 31. srpna 2010 ve 23:48® osprey
mckvak8> Tomu sumci stačilo potkat jeden ostřejší kámen. Navíc uzel během souboje s rybou rychle odchází.
S osmnáctkou se dá zdolat dost ryb, i velkých a taky se s ní dá o rybu snadno přijít.
Pokud jde o pepu-č, v některých oblastech rybařiny je lepší než já. A mluvím o praxi, ne o nějakém virtuálnu.
- Úterý 31. srpna 2010 ve 23:36® osprey
valleyman> On ten skok od šedesátníka k semdesátníkovi je znát. Přijď si vysedět semdesátníka k nám na řeku a uvidíš.

- Úterý 31. srpna 2010 ve 23:13® osprey
valleyman> Tam rozhoduje výběr místa a kvalita a dlouhodobost vnadění.
Já letos kapry plánoval a úplně mi to rozbil ten bláznivý průběh měsíce srpna. Takže mám pár kapříků a myslím, že lepší už to nebude.
- Úterý 31. srpna 2010 ve 23:02® osprey
valleyman> To neřeš, pokud jsem on-lejno, tak tyhle vícenásobné zápisy hned mažu.
- Úterý 31. srpna 2010 ve 22:48® osprey
valleyman> Hlavně nad tím moc nerozjímej. Někdy to jde samo, někdy skoro vůbec. Odchytej pár vycházek a měj oči otevřené. Pronikneš do toho rychle. Já se už dvacet let pokouším proniknout do té muškařiny a tam to takový fofr není. Ostatně při mém tempu (letos 1 vycházka) to není žádný div.

- Úterý 31. srpna 2010 ve 22:34® osprey
dam> Já ho měl celou dobu pod bundou, tahal jsem ho jen na focení.
Navíc jsem ještě narychlo zkoušel jak se chytá na smáčka s brokem nad nástrahou (normálně to nedělám). V podstatě jsem se k tomu dostal za minutu dvanáct. Přišlo mi to jako zajímavá věc… na boleny. Na těch to ještě vyzkoušet můžu. Otázka je, jak dlouho se ještě budou motat u hladiny.
- Úterý 31. srpna 2010 ve 22:30® osprey
- Diskuze: Začínáme rybařit
saman> Ale jo, na teleskopy chytá lidí…
Akorát když si člověk zkusí nějaký fajnový dělený prut, tak se ho pak nechce pustit.

- Úterý 31. srpna 2010 ve 22:28® osprey
- Diskuze: Kaprařina
jergus> Zdravím a vítám tě jako redaktor serveru a předem se ti omluvím. Máme tu málo kaprařů, takže nečekej žádný příval odpovědí. Ale pár fajn lidiček sem chodí a pomalu to ožívá. Pokud zůstaneš a trochu to tady pomůžeš svou přítomností popostrčit, budeme jen rádi.
- Úterý 31. srpna 2010 ve 22:25® osprey
dam> Snaha byla, ale vzal jsem si kompakt, což je v některých ohledech i lepší, pokud nepanuje „digitální tma“.
- Úterý 31. srpna 2010 ve 22:23® osprey
valleyman> Osmičky můžeš dát na vlas i dvě. Taky se to dá ovázat nitkou (prostrčíš dírkou a zavážeš) a pak to zahákneš za tu nit asi jako rohlíkové boilies.
- Úterý 31. srpna 2010 ve 22:14® osprey
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 31.8.2010 | Způsob lovu: Přívlač
Rozloučení se pstruhovkou, podobně jako u ostatních. Něco se chytlo.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 30. srpna 2010 ve 12:37® osprey
mannice> V tom případě si zachováváš zdravý přístup a tu gratulaci si zasloužíš tuplem.
Pro mě je směrodatné, co chytím u nás na řece. A že jsou to ryby malé, to mě netrápí.
Na soukromácích chytám hlavně na srazech. Skoro vždy se něco kolem 70 cm pověsí. Pokud je trochu místa a nevyřeže se to, většinou se to dá i vyndat. Ony ty feedery vydrží celkem dost.
- Pondělí 30. srpna 2010 ve 12:08® osprey
mannice> Podařilo se ti zachytat kapry na soukromáku. Nic víc ani nic míň. Možná ti to posunulo sebevědomí, ale nic dalšího se nestane. Když tam zajedeš zas a půjdou, tak chytneš další.
Já jsem kdysi chytil během měsíce dvě štiky kolem metru. Ale nic se pak nezměnilo. Akorát mám větší osobák, čímž bych se mohl chlubit, ale to je tak všechno. Pokud jde třeba o řeku, chytám v podstatě to samé.
A jinak gratuluju k pěkným rybám.
- Pondělí 30. srpna 2010 ve 12:04® osprey
- Diskuze: Všeobecná diskuze
Grand2> Střevlička východní – pokud stojíš o podrobnosti, otevři si její kartu v atlase.