Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "osprey"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) osprey. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Neděle 29. srpna 2010 ve 22:43® osprey
- Diskuze: Přívlač a dravci
Prutos> Jenom pro jeden kus? Já se teda na srazu jen s jedním nespokojím

- Neděle 29. srpna 2010 ve 22:21® osprey
- Diskuze: Feeder
valleyman> Většina majitelů je se svými feederovými pruty spokojená, což neznamená, že ten prut opravdu nemůže být dobrý.
Ať slouží.
- Neděle 29. srpna 2010 ve 22:03® osprey
- Diskuze: Sumcařina
Losfedos> Hlavně se podívej, co se valí za počas. Ten kalendář není tak důležitej…
- Neděle 29. srpna 2010 ve 22:02® osprey
sonic> Já rotačku dvounulku a měl jsem jeden…
Na to že to byla po dvou měsících první UL vláčka na MP vodě, tak ryba 50+ potěšila.
- Neděle 29. srpna 2010 ve 21:49® osprey
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 26. - 29.8. 2010 | Způsob lovu: Přívlač
Jeden na ultralight, druhý na ultraheavy. Na čem doopravdy záleží?
Tento příspěvek byl editován 29.8.2010 21:50:21 uživatelem osprey.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 28. srpna 2010 ve 21:39® osprey
- Diskuze: Všeobecná diskuze
RM> Není třeba zajít až do takového extrému. Ale zvolnit a obětovat část času a prostředků na některé obyčejné věci. Stačí i posedět s kamarády a podobně.
Já taky nežiju v jeskyni a nehodlám to zkoušet.
Mám tu na návštěvě rodiče, jdu se jim věnovat, protože jinak bych si protiřečil

Mějte se tu.
- Sobota 28. srpna 2010 ve 21:30® osprey
Prutos> Naštěstí to hodně často končí narovnanými háčky, což je ideální varianta.
- Sobota 28. srpna 2010 ve 21:26® osprey
RM> To důležité? To má každý člověk jiné, ale s hmotnými věcmi to souvisí jen okrajově.
Možná se to dá říct tak, že je důležité být srovnaný sám se sebou a světem – s tím skutečným, ne s tím umělým, co se lidi pořád snaží vyrobit.
- Sobota 28. srpna 2010 ve 21:14® osprey
stump> Já to vydělávání zvládám, mám všechno co potřebuju a mít víc, určitě bych se zkazil

Ale pokud jsi v důchodu a navíc třeba i z vesnice, tak možná pamatuješ i jiné časy a rozumíš mi.
- Sobota 28. srpna 2010 ve 21:00® osprey
Prutos> Tož vítaj v klubu.

Ale ten velký vezme jednou v roce taky.Jak se spálí, je vymalováno. Mnoha lidem v mém okolí zabrali na různých lokalitách sumci této velikosti na přívlač. Zdaleka ne vždy ale byli zdoláni. Proto ten návod.
- Sobota 28. srpna 2010 ve 20:35® osprey
- Diskuze: Diskuze s adminy
Mr. Vydra> Prosím tě, vyber si nějakou jinou otázku nebo fórum a pojď se hádat někam jinam. Když je ryba v zimě u hladiny, tak to už je většinou v pytli plyn neplyn.
A jak to proboha souvisí s pouštěním nebo nepouštěním ryb? Jako radši je sežrat, aby se v zimě neudusily?
- Sobota 28. srpna 2010 ve 20:30® osprey
pompak> Vláčej. Dá se to, ale jsou to dost galeje. A potřebuješ vyměnit na nástraze kroužky, trojháky, před nástrahou 80 cm návazce ze silné pletenky a na navijáku pletenka na 25 – 30 kg.
- Sobota 28. srpna 2010 ve 20:28® osprey
- Diskuze: Muškaření
Rocco76> Mám to přece jen toršku z ruky. Než se zase vypravím na Slovensko, asi to zapomenu.
Ale koukám, že stejně jako u nás i vaše betonová lobby nemá co na práci. U nás šilhají po dolním Labi a u vás teda Váh. Jako by toho na něm stálo málo…
Jinak já ho vždycky okukuju ze silnice – od Trenčína až po Tatry. Pěšky jsem kolem něj chodil jenom v okolí Ružomberoku. Některé úseky jsou moc hezké, ale projít si to a zjistit co a jak, to by bylo na měsíc. Asi by to byl zajímavý a pěkný měsíc, ale nevím, jestli dám do kupy tolik času.

- Sobota 28. srpna 2010 ve 20:21® osprey
stump> Jestli myslíš to s tou dálnicí, tak tyhle stavby, to je problém. Lidi nepotřebujou trávu, stromy, řeky a tak. Potřebujou baráky, peníze, obchody a silnice. Teda aspoň si myslí, že to potřebujou.
Bohužel mě to taky pohltilo. Postavil jsem barák, koupil auto, vydělávám peníze abych zaplatil hypotéku, povinné ručení a naftu a to opravdu důležité se mi pořád vzdaluje…
- Pátek 27. srpna 2010 ve 23:50® osprey
- Diskuze: Plavaná
Ciffik> Přijď se někdy podívat na Sandera a začnou se ti hroutit měřítka

- Pátek 27. srpna 2010 ve 22:00® osprey
Ciffik> Lehčí jak kdy. V zimě, kdy nejvíc plavačkuju, je často mnohem snadnější chytit rybu se splávkem než na feeder.
V létě v nějaké hlubší vodě bude asi feeder jednodušší, to ano.
- Pátek 27. srpna 2010 ve 20:37® osprey
- Diskuze: Muškaření
Rocco76> No jo, na Váhu…

To je kapku jiná voda než ta, kde jsem chytal tlouště já.
Viděl jsem tu řeku několikrát na mnoha úsecích toku a opravdu nevím, co bych tam s mouchou dělal. Je to velké prudké a moc ryb jsem neviděl (tím netvrdím, že tam nejsou).
- Pátek 27. srpna 2010 ve 20:35® osprey
- Diskuze: Diskuze s adminy
Mr. Vydra> Nezlob se, ale pleteš v tom příspěvku páté přes deváté (bahenní plyn je totální nesmysl) a už vůbec nevím, proč to děláš v diskuzi s adminy. Samozřejmě je potřeba rybu pustit tak, aby bez problémů přežila a pokud to není možné, je lepší ji sníst.
- Čtvrtek 26. srpna 2010 ve 23:17® osprey
sonic> Tam už se dlouho chystám. Roky jsem neměl auto, teď ho mám, ale zas není čas. Ten bolen to nemusí mít u dna. Vezme to kdekoli ve sloupci a když není proškolený, tak i z hladiny.
- Čtvrtek 26. srpna 2010 ve 22:23® osprey
hraji> Ty cca 3000 jsou ta rozumná cena.