Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "osprey"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) osprey. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Úterý 24. srpna 2010 v 19:37® osprey
osprey
Diskuze: Feeder

spike> Po pravdě řečeno ne. Ale můžu to udělat. K čemu teď v létě potřebuješ feedergumu?

Úterý 24. srpna 2010 v 19:12® osprey
osprey

monaster> Dík za pokec, budu nějaký čas mimo – sázím článek.

Úterý 24. srpna 2010 v 18:56® osprey
osprey

monaster> To klidně napiš, mě je to jedno. Mnozí moji žáci si to mysleli celá léta. :-)

Úterý 24. srpna 2010 v 18:52® osprey
osprey
Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 23.8. 2010 | Způsob lovu: Přívlač

Asi jsem se byl včera rozloučit se pstruhovkou. Asi píšu proto, že teoreticky mám ještě týden možnost návštěvu zopakovat. Ale nejsem si moc jistý, že se to povede.

Ryb jsem chytil dost a co je hlavní, byli v tom i salmonidi. Většinu malých jsem nechal popadat nebo jsem, pokud jsem útočící rybu viděl, ani nesekal. Chytil jsem si ale jak pěkného duháka s dorostlými ploutvemi, tak i krásného potočáka z původní obsádky, ne z těch podivných bezbarvých vysazeností. Ostatní ryby beru jako bonus.

Pak jsem se chvilku stavil na MP, pochytal nějaké okouny a nakonec mi na jednoho hupla kudla kolem 50 cm. Krátce nato jsem ji odlovil a důrazně ji vysvětlil, že na mého okouna mi hrabat nebude. Kývala, že jo, tak uvidíme. Za tři roky bych ji mohl zkontrolovat:-))

Tento příspěvek byl editován 24.8.2010 18:53:44 uživatelem osprey.
foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37109.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37110.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37111.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37112.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Úterý 24. srpna 2010 v 18:44® osprey
    osprey
    Diskuze: Plavaná

Jak.novi> Zatni zuby a sustřeď se. Dokážeš to, jsem s tebou.

Mikado je… :-D

Úterý 24. srpna 2010 v 18:43® osprey
    osprey

monaster> Ona je chová manželka, já jí jenom pomáhám. Jejím koníčkem je pěstovat a chovat, mým pozorovat a lovit. Ale spolupracujem, už léta. Sám nic chovat nemůžu, nemám čas se o to starat.

Teď jak je žena na školení, krmím i králíky. Mezi tím jim vyprávím, co jsou to zonkerové proužky:-))

Úterý 24. srpna 2010 v 18:35® osprey
    osprey

Jak.novi> No tak nemáš důvod ho nenávidět. Opakuj si se mnou:

Mikado je super. Mikado je super. Mikado je super. Mikado je super. Mikado je… :-D

Úterý 24. srpna 2010 v 18:34® osprey
    osprey

monaster> Já s nim nekamarádim. Hajzl je to.:-)

Ale musím se o něj starat…

A jinak – mě už toho pokousalo. Obvykle ale proto, že jsem s tím zvířetem manipuloval (výjimkou jsou jedině psi). Tady byl ale mladý chlupatý pán vypuštěn na vycházku z klece a o své vůli si na mě šel vybíjet mindrák.

Úterý 24. srpna 2010 v 18:30® osprey
    osprey

mckvak8> Protože neslaná ryba není moc dobrá – ani když se naloží do octa.

Úterý 24. srpna 2010 v 17:29® osprey
    osprey

Jak.novi> Mikado je super. Nikdy jsem s ním neměl sebemenší problém.

Sice to možná bude tím, že žádné nemám, ale osobně si na Mikado nemohu stěžovat.

Úterý 24. srpna 2010 v 16:40® osprey
    osprey

kerob> Kdyby jo, tak počítej s tím, že ty Rapaly budou muset být z těch větších. Takový CD3 nebo OF5, s tím na Pepu dojem neuděláš:-))

Úterý 24. srpna 2010 v 16:38® osprey
    osprey

Pohoda> Kde je jich kupa, není problém. U nás na řece jich není kupa…

Na Orlíku bych si s pár cejny starosti nedělal.

Úterý 24. srpna 2010 v 16:36® osprey
    osprey

Tommy> A vem si i balíček těch Nuclearů ve verzi NK 800 – jsou široké a pevné, přitom poměrně malé. Super háčky na kapry všude, kde je na to feederování trochu místa.

Úterý 24. srpna 2010 ve 14:35® osprey
    osprey

kerob> S tím musíš na Pepu. Myslím, že nakonec ale zvítězí citové pouto:-))

Úterý 24. srpna 2010 ve 14:34® osprey
    osprey

Kubajs> Ano. Ale už jsem to zapomněl, což znamená, že dojem neslaný nemastný.

Ostatně proč pořád Shimano? Kolem 1500 Kč je hromada slušných prutů jiných značek.

Tento příspěvek byl editován 24.8.2010 15:12:06 uživatelem osprey.
    Úterý 24. srpna 2010 ve 13:33® osprey
    osprey

kerob> Je to kus dobrý na noční vláčku. Parťák si i potmě udržuje přehled, kde zhruba stojíš.:-)) Ale jinak je fakt docela v cajku.

Myslím, že je to staré Symetre s bojovkou.

Úterý 24. srpna 2010 ve 13:30® osprey
    osprey

spike> Asi tak 37 – 43 cm. Někde po třicátém kusu jsem rezignoval. Chtěl jsem parmu, ale ta se prostě nekonala, když nepočítám dvě kolem 12 cm.

Úterý 24. srpna 2010 ve 12:15® osprey
    osprey

spike> Nevím, já se jich spíš nemohl zbavit.

Ono je to hodně i o fleku. Tenhle druh má schopnost se koncentrovat. Letos jsem to zažil i u nás – záběry z dopadu jeden za druhým.

Úterý 24. srpna 2010 ve 12:08® osprey
    osprey

spike> Nachytej. Když jsem byl na Moravě já, bylo jich tam jako much.

Úterý 24. srpna 2010 v 11:58® osprey
    osprey

spike> Samozřejmě nečekej zázraky, ale jsou to ostré a pevné háčky, ostří jim dlouho vydrží a dobře na nich drží i uzly. Prostě není důvod si na cokoli stěžovat.