Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "osprey"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) osprey. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Pátek 20. srpna 2010 v 19:32® osprey
- Diskuze: Přívlač a dravci
Char> Ne. Nestačila by ti Power Pro? Tisíce děkovných dopisů a kladných referencí…
Ale viděl jsem tvého Illexe. Trochu odřený, což je běžný provozní stav většiny plasťáků a je potřeba vyměnit trojháček, což se stává i v lepších rodinách. Po tom, co se tu psalo, jsem čekal větší masakr.

- Pátek 20. srpna 2010 v 19:29® osprey
- Diskuze: Feeder
Horalcz> Taky mě to láká, ale zatím nemám čas. Doufám ale, že se tam taky někdy dostanu, všechna ta vyprávění znějí velmi lákavě.
- Pátek 20. srpna 2010 v 19:27® osprey
- Diskuze: Všeobecná diskuze
Kazan> Oni za ně bojují přímo fanaticky. Slyšel jsem o jednom, co přišel doknce až na rybářskou schůzi vysvětlovat rybářům, jak hluboce se mýlí a jaké mají v podstatě štěstí, že jejich revír tito chránění a překrásní opeřenci s takovou oblibou navštěvují…
Věřím, že se najdou fanatici ochotní bránit tu havěť vlastními těly. Ještě kolem toho bude slušný ceres…
Sander> Když jsem četl Ivanhoea, tak v závěru dává král Richard bratru Tuckovi svolení ulovit ročně v královských lesích dva srnce – s ústním dovětkem, že král nepochybuje, že jich na to konto dokáže ulovit aspoň třicet.
Vědí to rybáři a vědí to i ti ochránci. Takže ve finále dojde na to, jaké počty dokáže která strana vykázat.
- Pátek 20. srpna 2010 v 16:11® osprey
- Diskuze: Diskuze s adminy
timbab> To je dotaz pro Radima (revoke).
- Pátek 20. srpna 2010 v 16:02® osprey
- Diskuze: Diskuze s adminy
sus1> Jedním slovem řečeno – neuspěješ. Tam si neškrtnu ani já.
- Středa 18. srpna 2010 v 0:10® osprey
- Diskuze: Začínáme rybařit
lota> Chytej na tak silný, na jaký ty ryby zdoláš.
- Středa 18. srpna 2010 v 0:02® osprey
- Diskuze: Feeder
sidonius> Za tu cenu nečekej zázraky, ale šlo by to.
Pokud chceš chytat na Labi, přimlouval bych se za délku 360 cm.
- Úterý 17. srpna 2010 ve 23:59® osprey
mannice> Říct ti může ledaskdo ledacos, ale tobě to může být jedno. Jako nerybář se můžeš ve většině našich vod ráchat po libosti.
O echolotu můžeš tvrdit, že se s ním učíš zacházet, protože se chystáš do Norska.
- Úterý 17. srpna 2010 v 10:29® osprey
- Diskuze: Plavaná
hraji> Já vím, dělám to tak u nás

- Úterý 17. srpna 2010 v 0:21® osprey
mihy.san> Je mi jasné, že tam normálně není tolik lidí, ale moje měřítka opuštěnosti jsou kapku jiná.
Pro mě je problém, že já se tam jednou za tři roky přiřítím, někde nakrmím, něco chytím, moc toho není, ale hlavně si takhle těžko vytvořím nějaký souvislejší obrázek. Ale ono je to při té frekvenci návštěv vlastně jedno

- Pondělí 16. srpna 2010 ve 21:23® osprey
- Diskuze: Sumcařina
martas-. → Otravovat ho bude a na trojhácích může uváznout i sumec hodně pod metr.
- Pondělí 16. srpna 2010 v 16:50® osprey
- Diskuze: Hradec Králové a okolí
Padis> Nebreč, kolego. Taky se v tom všelijak plácám. Občas se mi ani nechce.
- Pondělí 16. srpna 2010 v 16:43® osprey
- Diskuze: Ostrava a okolí
bagerek1> S tím bych se vůbec nechlubil. To je trápení neviňátek. Co takhle místo toho trocha snahy o rybu 60+ ?
- Pondělí 16. srpna 2010 v 15:58® osprey
hraji> V sobotu jsem si jich nevšiml, asi tolik nefoukalo. Ale vyfotil jsem si Gripeny. To by bylo taky adrenalinové svezení. Jenže nemám ani na toho draka

- Pondělí 16. srpna 2010 ve 13:54® osprey
hraji> Hergot, to je rychlost. Děkuji velmi.
Jsou tam krásné ryby. Škoda, že ta voda není hezčí a opuštěnější…
- Pondělí 16. srpna 2010 ve 13:34® osprey
hraji> To nebylo vedro. Kdysi jsem tam strávil den feederováním, pralo to do mě od rána, večer mi z toho bylo blbě a loupal jsem se týden.
Tohle byl vcelku příjemný srpnový den.
Měl bych dva dotazy:
Jak se chytalo v neděli? Existujou někde stránky, kde bych našel výsledky závodu a další informace?
Pěkně prosím, smutně koukám, děkuji předem a budu ti zavázán, nakolik si to jen mohu dovolit.

- Neděle 15. srpna 2010 ve 22:16® osprey
Sander> Čekat oni umějí. Možná je to přesně ta věc, co jim jde úplně nejlépe.
Jako dítě pamatuju dobu, kdy ho u nás vědci s velkou slávou objevili.
- Neděle 15. srpna 2010 ve 22:10® osprey
Sander> Křižák pruhovaný. Je to teplomilný druh, který na naše území začal pronikat od jihu zhruba před 30 lety a dnes je poměrně běžný.
Protože nic jako globální oteplování neexistuje, lze soudit, že se tento členovec dostal na naše území díky rostoucímu zájmu bezobratlých o turistiku a následně zde požádal o pracovní povolení nebo politický azyl.
Pokud by sis ho chtěl vyfotit líp nebo za lepšího světla, znám lokalitu, kde by se pár kousků mělo trvale vyskytovat.
- Neděle 15. srpna 2010 ve 21:40® osprey
- Diskuze: Přívlač a dravci
pepa-č> Máš mezery ve vzdělání. Big Bobesh je kult a taky noční můra všech vzdělaných ryb

- Neděle 15. srpna 2010 ve 21:15® osprey
Jak.novi> To bude přejezd…