Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "osprey"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) osprey. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Středa 4. srpna 2010 ve 22:01® osprey
osprey

Prutos> Bavili jsme se tu o té nebezpečné rybařině. Tohle by helma se šttem nespravila…

Středa 4. srpna 2010 ve 21:56® osprey
osprey

džigit> To jo, ale já na to prý mám něco chytit. A ani trošku se mi nechce fixlovat.

Takže zkušenosti někoho zkušeného by docela bodly.

Středa 4. srpna 2010 ve 21:55® osprey
osprey

Prutos> U nás je to to samé s vydrama. Zajedeš tam do půl holeně a máš co dělat, aby sis v tom místě tu nohu nezlomil. Zatím se mi to stalo asi třikrát. Jednou jsem musel zahodit prut a naviják plný jemného písečku putoval rovnou do servisu.

Tento příspěvek byl editován 4.8.2010 22:04:34 uživatelem osprey.
Středa 4. srpna 2010 ve 21:44® osprey
osprey

Prutos> To už je na kevlarovou helmu a štít před ksicht. Vezmeme to dvakrát, třeba nám dají slevu:-))

Já nedávno stál v potopeným stromu, péroval na jedný větvi a obíral si woba z další.

Nelíbilo se mi to ani trochu.

Středa 4. srpna 2010 ve 21:39® osprey
osprey

inspo> Dělá se to ještě větší – v podstatě je to guma s očima a zátěží uvnitř. Viděl jsem i půlmetrové modely.

Středa 4. srpna 2010 ve 21:35® osprey
osprey

mannice> Jak kdy. My jsme nezastihli štiky a byli jsme za ty mořské ryby moc rádi.

Ono je to těžké – jak jsem psal, stejné jako si chtít vybrat jedinou lokalitu v Čechách.

Středa 4. srpna 2010 ve 21:31® osprey
osprey

Prutos> My dva si to nebezpečí na rybách dovedeme obstarat:-)) Stačí nám k tomu kus železa s protihroty.

Dělám i jiné nebezpečné kokotiny, ale nevedu si seznam.

Středa 4. srpna 2010 ve 21:27® osprey
osprey

Zdarec osado. Nemáte náhodou někdo zkušenost tady s tím fujtajblíkem?

Je toho kus, když se to rozmotá, dvacet čísel to má s přehledem.

foto/diskuze/privlac/2010/th-img36441.jpg
Středa 4. srpna 2010 ve 21:25® osprey
osprey
Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 4.8. 2010 | Revír: pod smrky | Způsob lovu: Přívlač

Tak jsem dnes ráno koukal, jak svítá a slunce rozpouští deku z mlhy. Během té doby na plandavku jeden bolen.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img36439.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img36440.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Úterý 3. srpna 2010 ve 23:49® osprey
    osprey

Sander> Pokud jde o úspěšnost lovu lipana na tuhle nástrahu, tak většina nymfových mušek je o dva řády úspěšnější. A to nemluvím o nástrahách přírodních (na MP vodě).

Jít s tímhle k vodě a slíbit úlovek lipana – řekl bych si minimálně o pět pokusů a pečlivě bych si ty dny vybíral.

Úterý 3. srpna 2010 ve 23:32® osprey
    osprey

mannice> A co jižní pobřeží zjara – mořští pstruzi, jehlice, pokud se půjčí loď, dají se v zálivech štiky a na volném moři tresky.

Je to blízko, nepotřebuješ povolenku a každý den můžeš lovit jinde.

Úterý 3. srpna 2010 ve 23:22® osprey
    osprey
    Diskuze: Feeder

majkyss> A které jsou na Internetu? Já znám jen dva – pevný a průběžný. Pak jsou rozdíly z čeho to uděláš a jak dlouhé budou ty větve. No a to děláš podle toho, co od toho chceš.

Úterý 3. srpna 2010 ve 23:10® osprey
    osprey

majkyss> Já to tam házím krmelcem a to najednou nedáš, ani kdyby ses po…

Jde ale o to, že to skutečně padá do malé plochy a svědčí to např. o tom, že s tím prutem během lovu pracuju.

Poslední dobou vidím hafo feedrařů, kteří dají pět hodů za vycházku a diví se, proč jim to tak málo bere.

Úterý 3. srpna 2010 ve 22:59® osprey
    osprey

dam> Zrovna tohle žerou docela rádi…

Úterý 3. srpna 2010 ve 22:59® osprey
    osprey

majkyss> Je dobré mít v krmení živou složku. Povolený limit závodníka je 17 l krmení a 2,5 l živé.

Těch 10 l jsi tam naházel krmítkem nebo v koulích?

A pokud v koulích, jsi si zcela jist, že jsi pak přesně trefoval zakrmený flek (že to třeba nesplavalo)?

Úterý 3. srpna 2010 ve 22:53® osprey
    osprey

majkyss> Co až tak?

Úterý 3. srpna 2010 ve 22:19® osprey
    osprey

majkyss> Blíž k jezu (na Labi to může být i stovky metrů pod něj), větší těžší krmelec, minimálně pět litrů krmení, v tom dvě deci červů, házet do stejného fleku a pokud ti v kýbli něco zůstane, je to špatně.

Když ani pak nic, začne to být divné.

Úterý 3. srpna 2010 ve 22:08® osprey
    osprey

EkonomCZ> Vlasec, háček, napíchneš kůrku, lehce smočíš, aby byla těžší a nahodíš.

Úterý 3. srpna 2010 ve 22:05® osprey
    osprey

Herink> U ocásků je to jedno a pop není ideální sumčí nástraha.

Úterý 3. srpna 2010 ve 22:03® osprey
    osprey

majkyss> Mělník je vyhlášená závodnická lokalita se spoustou ryb. Tak až tam budou závody, tak se dojeď podívat.