Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "osprey"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) osprey. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Čtvrtek 29. července 2010 ve 13:49® osprey
osprey

Dejwík2504> Samozřejmě, nejenom že může. Vydra si nory hrabe a žije v nich. Běžně je nacházím a do několika jsem se už propadl. Jednou jsem si málem zlomil nohu.

Čtvrtek 29. července 2010 ve 13:48® osprey
osprey

Scanix> Ale já ti vůbec neradím zesilovat prut. O tom nepadlo ani slovo. Sám vidíš, kde je nejslabší článek řetězu. Jen jsem se ti pokusil připomenout, že až zesílíš trojháky, stanou se tím článkem kroužky.

Čtvrtek 29. července 2010 ve 13:14® osprey
osprey

Scanix> Jsou malé pevnostní kroužky, které unesou hodně. Zadej si někde třeba Cormoran Blacksafe – průměr 7 mm má nosnost 65 lbs, 8 mm 80 lbs. To není tak hrozné, aby se to nedalo dát na rozumné woby.

A pochop, že pokud chceš dostat velkou rybu ven, budeš muset změnit svůj pohled na sestavu, kterou používáš.

Čtvrtek 29. července 2010 ve 12:56® osprey
osprey

Mary> Kdepak. Ale nechci to Tommymu kazit. :-)

Čtvrtek 29. července 2010 ve 12:55® osprey
osprey

Robur> Tak Chuckova otázka je založena. Můžeš se seberealizovat:-)

Čtvrtek 29. července 2010 ve 12:55® osprey
osprey

Scanix> Nepotřebuješ jich tolik. A zároveň vyměň i kroužky, protože jinak se ten slabý šlánek jen o kousek posune. Mohl bych sem dát něco na ukázku, ale schovávám si to pro jinou příležitost.

Čtvrtek 29. července 2010 ve 12:44® osprey
osprey

Robur> Jdu to napravit. Mít to špatný u Chucka Norrise, to by se nám nemuselo vyplatit…

Čtvrtek 29. července 2010 ve 12:14® osprey
osprey

sethy> Tak na síti jsem našel jen obyčejnější trojháky Cannelle včetně těch Vanadium 5000 K.

Ale taky jsem našel levnější ty Ownery ST41. Nějak to pořeším.

Čtvrtek 29. července 2010 ve 12:00® osprey
osprey

Jak.novi> To zgábluješ, jsi ještě ve vývinu, potřebuješ růst.

Já jsem teď sám doma, tak jsem si včera strčil do trouby kilo krkovice a na posezení ho taky nedám. Ale nevadí mi to. Nemám čas trávit denně dvě a půl hodiny vařením:-)

Čtvrtek 29. července 2010 v 11:49® osprey
osprey

sethy> Díky. Myslím, že nás takových bude víc. Trojhák za víc jak 30 Kč, to už je docela palba.

Čtvrtek 29. července 2010 v 11:19® osprey
osprey

sethy> Tak to máš kliku. Já dneska vypláznu dvě kila za další krabku Ownerů:-((

Čtvrtek 29. července 2010 v 10:44® osprey
osprey

Scanix> S tímhle wobem jsi moc nadějí neměl… Viděl jsem letos rozhadrované dvakrát takové trojháky.

Čtvrtek 29. července 2010 v 10:41® osprey
osprey

Dejwík2504> Vydrám je to jedno. Jsou na stojácích i na řece. Tady u nás to mají v létě na stojácích lepší – kaprů mraky. V zimě jim to zamrzne, tak plundrují řeku.

Středa 28. července 2010 ve 22:46® osprey
osprey

dam> To je tím, že dneska nejsou mlynáři.

Vyder už u nás ubývá. Nemají co žrát. Bez legrace.

Středa 28. července 2010 ve 21:55® osprey
osprey

dam> Nejvíc mě štve, že organizace sdružující 300 000 lidí není schopná zřetelně se ozvat. Asi bude chtít něco s tím udělat.

Středa 28. července 2010 ve 21:48® osprey
osprey

dam> Ano, kormorán je jednoznačně největší průšvih. Asi jako všechny ostatní potíže dohromady.

Středa 28. července 2010 ve 21:46® osprey
osprey

Jak.novi> Pět let jsem jinak nefotil a mám nafocené i výskoky. Celý Zubatý svět je focený kompaktem. Ano, je to těžší. Ale jinak jsou to výmluvy.

Středa 28. července 2010 ve 21:41® osprey
osprey

Jak.novi> Proboha, co s kompaktem nejde?

S kompaktem jde skoro všechno, jenom některé věci potřebují lepší podmínky nebo dají víc práce. Fotil jsem s kompaktem roky a na některé situace si ho beru dodnes.

Středa 28. července 2010 ve 21:27® osprey
osprey

troutkiller> Tak to byl drahej. Doufám, že měl aspoň čtyři kila živé váhy a už ho ani trochu netěšil svět.

Já si pro nástrahy v posledních dnech dokázal dojít – přinejmenším pro ty drahé. Jednou se mi to moc nelíbilo, bylo tam moc větví…

Středa 28. července 2010 ve 20:48® osprey
osprey

keeptouch> V pohodě. Je sice plno novinek, ale to staré zůstalo. I ty bročky se pořád používají.

Jak se vážou uzly, to se taky dá najít na Internetu. Za chvilku se ti tady pokusím dát nějaký odkaz.

Osobně bych už moc knihy nekupoval – jsou to buď překlady plné krásných fotek anebo knížky dost specializované. V klidu bych zůstal na síti – informací je na ní za tunu knížek a kdykoli se můžeš zeptat.