Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "osprey"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) osprey. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Čtvrtek 29. července 2010 ve 13:49® osprey
- Diskuze: Přívlač a dravci
Dejwík2504> Samozřejmě, nejenom že může. Vydra si nory hrabe a žije v nich. Běžně je nacházím a do několika jsem se už propadl. Jednou jsem si málem zlomil nohu.
- Čtvrtek 29. července 2010 ve 13:48® osprey
- Diskuze: Všeobecná diskuze
Scanix> Ale já ti vůbec neradím zesilovat prut. O tom nepadlo ani slovo. Sám vidíš, kde je nejslabší článek řetězu. Jen jsem se ti pokusil připomenout, že až zesílíš trojháky, stanou se tím článkem kroužky.
- Čtvrtek 29. července 2010 ve 13:14® osprey
Scanix> Jsou malé pevnostní kroužky, které unesou hodně. Zadej si někde třeba Cormoran Blacksafe – průměr 7 mm má nosnost 65 lbs, 8 mm 80 lbs. To není tak hrozné, aby se to nedalo dát na rozumné woby.
A pochop, že pokud chceš dostat velkou rybu ven, budeš muset změnit svůj pohled na sestavu, kterou používáš.
- Čtvrtek 29. července 2010 ve 12:56® osprey
- Diskuze: Dámská jízda
Mary> Kdepak. Ale nechci to Tommymu kazit.

- Čtvrtek 29. července 2010 ve 12:55® osprey
Robur> Tak Chuckova otázka je založena. Můžeš se seberealizovat

- Čtvrtek 29. července 2010 ve 12:55® osprey
Scanix> Nepotřebuješ jich tolik. A zároveň vyměň i kroužky, protože jinak se ten slabý šlánek jen o kousek posune. Mohl bych sem dát něco na ukázku, ale schovávám si to pro jinou příležitost.
- Čtvrtek 29. července 2010 ve 12:44® osprey
Robur> Jdu to napravit. Mít to špatný u Chucka Norrise, to by se nám nemuselo vyplatit…
- Čtvrtek 29. července 2010 ve 12:14® osprey
sethy> Tak na síti jsem našel jen obyčejnější trojháky Cannelle včetně těch Vanadium 5000 K.
Ale taky jsem našel levnější ty Ownery ST41. Nějak to pořeším.
- Čtvrtek 29. července 2010 ve 12:00® osprey
Jak.novi> To zgábluješ, jsi ještě ve vývinu, potřebuješ růst.
Já jsem teď sám doma, tak jsem si včera strčil do trouby kilo krkovice a na posezení ho taky nedám. Ale nevadí mi to. Nemám čas trávit denně dvě a půl hodiny vařením

- Čtvrtek 29. července 2010 v 11:49® osprey
sethy> Díky. Myslím, že nás takových bude víc. Trojhák za víc jak 30 Kč, to už je docela palba.
- Čtvrtek 29. července 2010 v 11:19® osprey
sethy> Tak to máš kliku. Já dneska vypláznu dvě kila za další krabku Ownerů

- Čtvrtek 29. července 2010 v 10:44® osprey
Scanix> S tímhle wobem jsi moc nadějí neměl… Viděl jsem letos rozhadrované dvakrát takové trojháky.
- Čtvrtek 29. července 2010 v 10:41® osprey
Dejwík2504> Vydrám je to jedno. Jsou na stojácích i na řece. Tady u nás to mají v létě na stojácích lepší – kaprů mraky. V zimě jim to zamrzne, tak plundrují řeku.
- Středa 28. července 2010 ve 22:46® osprey
dam> To je tím, že dneska nejsou mlynáři.
Vyder už u nás ubývá. Nemají co žrát. Bez legrace.
- Středa 28. července 2010 ve 21:55® osprey
dam> Nejvíc mě štve, že organizace sdružující 300 000 lidí není schopná zřetelně se ozvat. Asi bude chtít něco s tím udělat.
- Středa 28. července 2010 ve 21:48® osprey
dam> Ano, kormorán je jednoznačně největší průšvih. Asi jako všechny ostatní potíže dohromady.
- Středa 28. července 2010 ve 21:46® osprey
Jak.novi> Pět let jsem jinak nefotil a mám nafocené i výskoky. Celý Zubatý svět je focený kompaktem. Ano, je to těžší. Ale jinak jsou to výmluvy.
- Středa 28. července 2010 ve 21:41® osprey
Jak.novi> Proboha, co s kompaktem nejde?
S kompaktem jde skoro všechno, jenom některé věci potřebují lepší podmínky nebo dají víc práce. Fotil jsem s kompaktem roky a na některé situace si ho beru dodnes.
- Středa 28. července 2010 ve 21:27® osprey
troutkiller> Tak to byl drahej. Doufám, že měl aspoň čtyři kila živé váhy a už ho ani trochu netěšil svět.
Já si pro nástrahy v posledních dnech dokázal dojít – přinejmenším pro ty drahé. Jednou se mi to moc nelíbilo, bylo tam moc větví…
- Středa 28. července 2010 ve 20:48® osprey
- Diskuze: Začínáme rybařit
keeptouch> V pohodě. Je sice plno novinek, ale to staré zůstalo. I ty bročky se pořád používají.
Jak se vážou uzly, to se taky dá najít na Internetu. Za chvilku se ti tady pokusím dát nějaký odkaz.
Osobně bych už moc knihy nekupoval – jsou to buď překlady plné krásných fotek anebo knížky dost specializované. V klidu bych zůstal na síti – informací je na ní za tunu knížek a kdykoli se můžeš zeptat.