Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "osprey"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) osprey. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Středa 28. července 2010 ve 20:44® osprey
- Diskuze: Přívlač a dravci
troutkiller> Nevzlykej, snobe

Občas se povede ryba ani nevíš jak. A pokud to teď jde blbě (pět nebo šest dní jsem v JČ nenahodil), tak o to líp to půjde až to půjde.
- Středa 28. července 2010 ve 20:41® osprey
- Diskuze: Všeobecná diskuze
mannice> Já jednou rukou bojuju a druhou fotím už roky. Nejvíc mi pak vadí to věčné čištění foťáku.
Dokonce i u svojí největší ryby jsem jednou rukou fotil když mi ještě plavala pod nohama.
- Středa 28. července 2010 v 1:33® osprey
Jak.novi> Možné to je. Jestli je to ale to pravé ořechové, co ti sedne do ruky, to nevím.
Ale není to nejhorší proutek.
- Středa 28. července 2010 v 1:29® osprey
Jak.novi> Okrajově. Flip mi něco z téhle série na chvilku půjčil. Chvějivá chvějivka. Jde o to, co s tím chceš dělat a co se ti pocitově líbí. Prut je to použitelný, za ty peníze slušný.
- Středa 28. července 2010 v 1:11® osprey
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: červenec 2010 | Revír: Carol Lake - Britská Kolumbie
Zpráva od našeho čtenáře z Kanady:
Právě jsem se vrátil z třídenního výletu u nás v Britské Columbii, Kanada.
Vydali jsme se na cestu asi 350 km na sever do regionu kolem Lilloetu. Je to shodou okolností asi 200 km od města Whistleru, kde se konaly zimní Olymijské hry.
Přikládám fotky z překrásného horského jezírka „Carol“ – Carol Lake. Je to krajina, kde vidíte více ryb než lidí a jezero je krásně položeno mezi pohořím.
Chytali jsme krásný duháky a většinu pak somozřejmě i pouštěli.
V tomto regionu je asi dalších 10 jezer, řeky i přehrada. Tato přehrada má vody dost, je asi 70 km dlouhá!
První dva dni jsme se strašně potili, jelikož teplota byla plus 34 stupňů.
Třetí den jsme neměli dost svetrů a zimního oblečení! Přišel strašný vítr od ledovců a my jsme měli strach z rychlého prochladnutí a hypothermickýho prochlazení! Ryby jsme opět chytali, ale naše loď se nedala taky dobře kontrolovat v tom silným větru. Radši jsme se vrátili a dali si rychle horký oběd. Byli jsme pěkně promrzlí!
Z toho vyplyva poučení: Ať jedete v Kanadě kamkoliv na ryby, počasi se nikdy nedá brát na lehkou váhu! Oblečení se dá sundat, ale nemáte-li ho dost, můžete draze zaplatit zdravim… My jsme ho naštěstí měli dost.
Tak lovu zdar.
Michael Hadač
Tento příspěvek byl editován 28.7.2010 01:11:52 uživatelem osprey.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 28. července 2010 v 0:54® osprey
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 20.7. 2010 | Revír: Jestřabice | Způsob lovu: Klasická položená
Tento snímek nám s následujícím komentářem zaslal náš návštěvník Petr Selner.
Jestřabice, 104cm, foukaná medovka.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 28. července 2010 v 0:24® osprey
Doporučuju zhlédnout velmi kuriózní formu přívlače (videa, kousek I tak se dají chytat ryby).
- Středa 28. července 2010 v 0:15® osprey
cormoran> Do metru daleko

- Úterý 27. července 2010 ve 23:59® osprey
- Diskuze: Začínáme rybařit
Tino> To s tím ukrýváním hrotu už dávno padlo. Ryby potravu nasávají a vyplivují – musí ji nasát a vyplivnout už ne. Takže háček by měl koukat. Kapraři, co chytají na koule, ho mají komplet holý a chytají ty největší a nejopatrnější ryby.
- Úterý 27. července 2010 ve 23:54® osprey
dam> Díky. Těžká náhoda. Kdyby to někdo viděl, nevěřil by…
Ale i na náhody se hraje, to je fakt.
Tento příspěvek byl editován 27.7.2010 23:55:23 uživatelem osprey. - Úterý 27. července 2010 ve 23:53® osprey
HaD> Máš pravdu, moji chlapci jsou taky zamilovaní do mašinek – nějaká Šlechtična, Štokr, Albatros, ale taky Zamračená, Čmelák a tak.
Bohužel nic pro mě, s rybama se to nějak míjí…

- Úterý 27. července 2010 ve 23:48® osprey
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 26.7. 2010 | Způsob lovu: Přívlač
Během návštěvy u rodičů jsem podnikl na pozvání jednoho kolegy exkurzi na pro mě neznámá místa a ejhle – zadařilo se. Ale prý ani tam se nechytají takovéhle kousky každý den…
Tento příspěvek byl editován 27.7.2010 23:49:13 uživatelem osprey.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 26. července 2010 ve 21:36® osprey
RM> On to není tak strašný osud

- Pondělí 26. července 2010 ve 21:35® osprey
malej.uzasnak> Kevlar není vlasec ani kov. Je to tuhé umělé vlákno, které je sice dost odolné, ale štičím zubům odolat nemusí.
- Pondělí 26. července 2010 ve 2:12® osprey
Je znám vítěz tipovací soutěže – více v diskuzi za článkem, v němž byla zadána.
- Pondělí 26. července 2010 v 0:53® osprey
Cudla> Já žádnou alergii nemám. Ale ta pole by musela být dostatečně zaplevelená, abych si věřil

- Pondělí 26. července 2010 v 0:45® osprey
Libor> Dobrý úlovek (Z lovu). Máte tam v obilí hodně takovéhleho polního kvítí?
- Pondělí 26. července 2010 v 0:44® osprey
Libor> Volný čas spadá do kolonky možnost. Nemáš-li volný čas, tak jsi… Víš kde.

- Neděle 25. července 2010 ve 22:38® osprey
- Diskuze: Muškaření
mannice> Mě tuhle předjíždělo.Polkl jsem slinu, ale pak jsem si vzpomněl, jak jsem tuhle při výjezdu z polňačky škrtnul spodkem

Ferrari ne. A kolečko za 150 000 taky ne

- Neděle 25. července 2010 ve 22:35® osprey
Zdar lidi. Koukám, že dnes se řeší zvláště závažná témata – navíc s nevídaným nasazením

Stojí to za tu námahu?
Já mám doma Shimano, Daiwu, Okumu, Abu, Ticu, Silstara, Zebco, MK 110 a vláčel jsem se všemi. Jsem snob i socka zároveň a důležitá je jediná věta, kterou provalil už starej Galileo: „A přece se točí!“