Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "osprey"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) osprey. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Neděle 25. července 2010 ve 22:22® osprey
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 25.7. 2010 | Způsob lovu: Feeder
Feederovačka na stojáku, krmeno plechovkou kukuřice.
Něco bílé ryby, tři stříbřití karasi mezi třičtvrtěkilem a kilem, kapr 61 cm a druhý větší se dostal k potopené větvi. Utrhl jsem ho, což mě dost mrzí. Chce to už nefeederový cajk.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 25. července 2010 ve 14:20® osprey
- Diskuze: Kaprařina
asakra> Stačí se držet na hraně, silnější vlasec, šokovku z pletenky a rychle ho páčit na volnou vodu.
Takové to vytrhávání oken a zdolávačky, při kterých se nakonec buď urve ryba nebo vymydlí ar listí, to opravdu není košer.
- Neděle 25. července 2010 ve 14:17® osprey
- Diskuze: Muškaření
Piranha> On u nás je ten navi v podstatě k ničemu, ale pokud někdo pravidelně muškaří někde na Floridě, třeba bude mít zájem.
Pro mě není Ferrari ani tenhle kolovrat.
- Neděle 25. července 2010 ve 14:15® osprey
- Diskuze: Přívlač a dravci
troutkiller> Ona ta VS 30 není špatný naviják. nevím, jaké jsou rozdíly mezi jednotlivými kusy, ale známý to má už pár let a když si to od něj půjčím, nemám z toho špatný pocit.
A pokud by se to mělo s něčím srovnávat, pak to musí být naviják ve stejné cenové kategorii, tedy kolem 3000,– Kč.
- Neděle 25. července 2010 v 0:02® osprey
- Diskuze: Začínáme rybařit
mates333> Oboje dohromady?
- Sobota 24. července 2010 ve 23:59® osprey
- Diskuze: Kaprařina
asakra> Jde o to kolik stulíků, na jak velkou vzdálenost, jak velké ryby.
Každopádně problém to je. Možná bych do sestavy zařadil šokový návazec z pletenky, ta je schopná ty listy prořezat. Ale i tak bych lovil někde na okraji toho pole s možností vytažení ryby na volnou vodu.
Nerad ryby ztrácím (a tomu se tu zcela vyhnout nedá) a nerad ničím věci kolem sebe (pletenka ty listy řeže jak kosa).
- Sobota 24. července 2010 ve 23:55® osprey
mannice> V Čechách málo, ve světě to půjde přinejmenším do stovek. Firma Hardy nemá zas takovou nouzi o zákazníky.
- Sobota 24. července 2010 ve 23:54® osprey
Dredaty> Ano, je to Drop shot. Nástraha musí odstávat kolmo od vlasce, to je důležité. Je víc způsobů jak to udělat, ale ten odkaz od RM je plně dostačující.
- Sobota 24. července 2010 ve 23:50® osprey
- Diskuze: Feeder
spike> Jakýmkoli uzlem, co bude držet. Hodně se kolem toho nadělá, ale pokud se to nerozváže a odstává to od očka rovně, tak je to víceméně jedno.
Mám obrázek toho uzlu, ale nejsem právě doma, takže ho nemůžu vložit.
- Sobota 24. července 2010 v 15:16® osprey
mannice> Já taky nejsem cílová skupina. Stejně jako nikdy nebudu jezdit třeba ve Ferrari. To ale neznamená, že by se Ferrari a podobné navijáky neměly vyrábět.
- Sobota 24. července 2010 v 15:15® osprey
Včera jsem po letech vláčel na vodě svých začátků. Je to bývalá pískovna, dnes soukromý revír.
Totálně to nešlo, ale pak jsem u břehu uviděl stát štiku lehce přes 60 cm. Protáhl jsem jí woba kolem ocasní ploutve a když jsem míjel její hlavu, nakopl jsem ho do strany a prudce zrychlil.
Neudržela nervy na uzdě a vylítla po něm. Krásný pohled…
Chycena čistě, vyháčkována ve vodě.
- Sobota 24. července 2010 v 15:11® osprey
spike> A proč by neměl vydržet? Není to žádná Stella, ale chytat se s ním normálně dá. Abys ho odrovnal na feederu, budeš ho muset pár let prohánět.
- Sobota 24. července 2010 v 15:09® osprey
- Diskuze: Všeobecná diskuze
spike> Ty si děláš legraci, ale v tuhle dobu se chytit dají. Já takhle při těch letních zákalech a ochlazeních vody chytil asi tři.
- Sobota 24. července 2010 v 11:11® osprey
mannice> Nejsi cílová skupina. Jsou lidi, kteří chtějí jen to nejlepší a mohou si to dovolit.
Takový mušák člověku zase chvilku vydrží a pokud někdo rád loví na moři, dostane ideální kus cajku, o který se nemusí strachovat.
Představ si padesátikilového tarpona na muškařském prutu. Navijáky, co takovou rybařinu snesou, nekoupíš za pár stovek.
Na české vody si můžeš koupit třeba plavačkovou děličku v podobné ceně.
- Sobota 24. července 2010 v 11:07® osprey
PetrC> Kuchařku? Já, člověk bez čichu a s plechovou hubou, který sežere, co najde?
To bych mohl psát i vážnou hudbu, pilotovat raketoplán, závodit s dikobrazem v kopání do zadku a podobně…
- Sobota 24. července 2010 v 10:38® osprey
- Diskuze: Diskuze s adminy
sus1> Je to jedna z fint, jak zviditelnit svůj inzerát.
- Sobota 24. července 2010 v 10:33® osprey
PetrC> Já vím. Prostě dondi a bude veselo. Rybařina není o tom, kdo hodí o pět metrů dál. Ale může být veselo a k tomu je každá ptákovina dobrá.
Nemuset psát články, klidně bych ustrnul ve vývoji už napořád

- Pátek 23. července 2010 ve 23:38® osprey
Dejwík2504> Mě se zdá být běloploutvý. Ten vousek by na zadní kraj oka asi dosáhl. Konec konců, mrkni do atlasu.
- Pátek 23. července 2010 ve 23:25® osprey
PetrC> O tebe se nebojím.
A trochu si zaházet by nebylo
od věci. Možná by to leckomu pomohlo. Já jsem s MP naprostý samouk a
možná jsem samým sebeuspokojením ustrnul ve vývoji. - Pátek 23. července 2010 ve 22:08® osprey
- Diskuze: Dámská jízda
IV.TO.ŠIRDA> To víš, že je to lepší.

U pstruha je lepší, když zůstane ve vodě.