Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "osprey"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) osprey. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Pátek 23. července 2010 ve 22:05® osprey
osprey

PetrC> S regulem si určitě popovídáš skvěle, já se budu snažit a lidi jako Prutos a další taky vědí co a jak.

Pátek 23. července 2010 ve 21:43® osprey
osprey
Diskuze: Sumcařina

martas-. → Když aktivně loví, tak si k té hladině vyjede. Není to pro něj sebemenší problém.

Pátek 23. července 2010 ve 21:42® osprey
osprey

PetrC> Já zlomil ty druhé dva…

Na sraz dojeď, bývá to velmi veselé a rozhodně nebudeš litovat.

A je tam vždycky pár lidiček, co vědí, kdeže má multík kličku:-)

Pátek 23. července 2010 ve 21:38® osprey
osprey
Diskuze: Feeder

matx> Oprava je jednoduchá – očko se odřízne, dá se tam nové, ovine a zalakuje. Celé to trvá zhruba den. Reálná doba opravy závisí na kvalitě servisu dané firmy. Mivardi má celkem slušnou pověst.

Cena? Asi stovku za očko, ale o dost víc za práci.

Pátek 23. července 2010 ve 13:38® osprey
osprey

PetrC> Zlomeno už bylo vše.

Klacek bych si vybral od Šíma, u Draků i od Sportexu, podle toho jak na co.

Na okouny bych bral Draka, na sumce Sportex a na společnou vycházku s tebou Šimáno:-))

Pátek 23. července 2010 v 9:19® osprey
osprey

Na tu Daiwu si skočte do recenzí. Chvilku jsem s ní chytal, je tam dost dlouhé povídání.

Za tu cenu to je celkem dobrý prut, ale nehledejte v tom klacek za pět tisíc.

Čtvrtek 22. července 2010 ve 13:06® osprey
osprey

IV.TO.ŠIRDA> Ouuuu… Proč?

Čtvrtek 22. července 2010 ve 13:03® osprey
osprey

inspo> Když chci, aby mi ryby braly jako Scanixovi, musím na Scanixovo:-))

Pak je to celkem reálné.

Středa 21. července 2010 ve 23:13® osprey
osprey

Dejwík2504> Sedmičku nebo osmičku, nebál bych se ani desítky, ale Gigafish má průměry trochu naddimenzované, takže těch 0.07 nebo 0.08 by mělo být dost. Ty nejtenčí průměry se rychle odírají.

Středa 21. července 2010 ve 22:29® osprey
osprey

ŠVED> Kapry tam skoro nemáte. Ujisti se, jestli je tam někde vysadili. Ale ta ryba tam nikdy nežila a kam ji nevysypou, tam ji nenajdeš.

A jsou to Švédové – ne Češi, kteří jsou schopní vysypat kapra i na pstruhovku.

Tento příspěvek byl editován 21.7.2010 22:29:37 uživatelem osprey.
Středa 21. července 2010 ve 22:27® osprey
osprey

Srneček> Gratuluju. Ať jednou má co dělat, aby se udržel v zemi.

Středa 21. července 2010 ve 22:25® osprey
osprey
Diskuze: Kaprařina

ŠVED> Ale ve Švédsku kapři moc nejsou (na většina vod vůbec). Tam je lín, plotice, cejn a jesen.

Jestli vám je tam někde nenasypali, tak to se možná načekáte, než nějakej přijde. :-)

Středa 21. července 2010 ve 22:23® osprey
osprey

timbab> Já myslím, že na feeder by to šlo. Možná ne na takovou tu raubírnu, kdy se nahází kýbl žrádla po krmelcích, ale jinak by se to asi dalo bez problémů.

Středa 21. července 2010 v 17:22® osprey
osprey

mannice> Na veletrhu se dá vyzkoušet ledacos. Jsou sice i zarytí vystavovatelé, kteří mají věci ve vitrínách a nevyndají je ven, ale není jich moc.

Skoro všechno se dá někde sehnat a půjčit k osahání. Ale není taky problém navštívit obyčejný rybářský obchod a zatočit si tam.

Já si točím Daiwami na krámu u Martina Vaněčka v Písku. Na veletrhu jsem je ani neviděl, i když něco málo tam prý bylo.

Středa 21. července 2010 v 16:56® osprey
osprey

mannice> Na veletrh zajeď, je to hodně insirující.

A ten rozdíl v točení – je tam, ale to není nic proti tomu, jaký ten rozdíl je, když bys těmi dvěma navijáky točil tři roky.

Středa 21. července 2010 v 16:41® osprey
osprey

mannice> Ne, já se zúčastnit nemůžu a ani nechci. Mám kamarády, co mi nějakou tu Daiwu (Shimano, Abu, Penn…) půjčí a třeba si na konci roku udělám radost sám.

Navíc já se už dostal do stavu, kdy mám čím chytat a největší radost mi udělá pěkná ryba. Někdy stačí ji i jenom vidět.

Středa 21. července 2010 v 16:19® osprey
osprey

mannice: Tak ho vyhraj! :-D

Krásnej navijáček na plavačku nebo UL vláčku.

Středa 21. července 2010 v 15:41® osprey
osprey

DJ> V dnešní době je ve vláčce každý „úlet“ zajímavý. Zvlášť když funguje.

Středa 21. července 2010 ve 14:27® osprey
osprey

DJ> Za život! 4 kusy za život, ne v jediné sezóně. To bych radostí obtancoval náves:-))

Já vím, že ve finále to není nic těžkého, ale je třeba stát ve správnou chvíli na správném místě a to je hodně důležité. Vlastně to nejdůležitější.

A pak jde jětě o to, aby se ryba potkala s nástrahou (někdy jsou sumci u dna a to je těžší než když aktivně loví nahoře).

Mimochodem, koukni se na poslední vložené video. Hodně nekompromisní sumcařina:-D

Tento příspěvek byl editován 21.7.2010 14:28:03 uživatelem osprey.
Středa 21. července 2010 ve 14:03® osprey
osprey

DJ> A ten hluk určitě. Ovšem jen do té doby než zjistí, že by se ho měli bát (v červnu je wobbler „chrasťák“ výhodou, v srpnu už bych ho nepoužil). I hluk dopadu nástrahy hraje velkou roli, jak sám píšeš.

Plandavky jsi zkoušel?

Tento příspěvek byl editován 21.7.2010 14:04:10 uživatelem osprey.