Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "osprey"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) osprey. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Pátek 23. července 2010 ve 22:05® osprey
- Diskuze: Přívlač a dravci
PetrC> S regulem si určitě popovídáš skvěle, já se budu snažit a lidi jako Prutos a další taky vědí co a jak.
- Pátek 23. července 2010 ve 21:43® osprey
- Diskuze: Sumcařina
martas-. → Když aktivně loví, tak si k té hladině vyjede. Není to pro něj sebemenší problém.
- Pátek 23. července 2010 ve 21:42® osprey
PetrC> Já zlomil ty druhé dva…
Na sraz dojeď, bývá to velmi veselé a rozhodně nebudeš litovat.
A je tam vždycky pár lidiček, co vědí, kdeže má multík kličku

- Pátek 23. července 2010 ve 21:38® osprey
- Diskuze: Feeder
matx> Oprava je jednoduchá – očko se odřízne, dá se tam nové, ovine a zalakuje. Celé to trvá zhruba den. Reálná doba opravy závisí na kvalitě servisu dané firmy. Mivardi má celkem slušnou pověst.
Cena? Asi stovku za očko, ale o dost víc za práci.
- Pátek 23. července 2010 ve 13:38® osprey
PetrC> Zlomeno už bylo vše.
Klacek bych si vybral od Šíma, u Draků i od Sportexu, podle toho jak na co.
Na okouny bych bral Draka, na sumce Sportex a na společnou vycházku s tebou Šimáno

- Pátek 23. července 2010 v 9:19® osprey
Na tu Daiwu si skočte do recenzí. Chvilku jsem s ní chytal, je tam dost dlouhé povídání.
Za tu cenu to je celkem dobrý prut, ale nehledejte v tom klacek za pět tisíc.
- Čtvrtek 22. července 2010 ve 13:06® osprey
- Diskuze: Dámská jízda
IV.TO.ŠIRDA> Ouuuu… Proč?
- Čtvrtek 22. července 2010 ve 13:03® osprey
- Diskuze: Všeobecná diskuze
inspo> Když chci, aby mi ryby braly jako Scanixovi, musím na Scanixovo

Pak je to celkem reálné.
- Středa 21. července 2010 ve 23:13® osprey
Dejwík2504> Sedmičku nebo osmičku, nebál bych se ani desítky, ale Gigafish má průměry trochu naddimenzované, takže těch 0.07 nebo 0.08 by mělo být dost. Ty nejtenčí průměry se rychle odírají.
- Středa 21. července 2010 ve 22:29® osprey
- Diskuze: Rybaření v zahraničí
ŠVED> Kapry tam skoro nemáte. Ujisti se, jestli je tam někde vysadili. Ale ta ryba tam nikdy nežila a kam ji nevysypou, tam ji nenajdeš.
A jsou to Švédové – ne Češi, kteří jsou schopní vysypat kapra i na pstruhovku.
Tento příspěvek byl editován 21.7.2010 22:29:37 uživatelem osprey. - Středa 21. července 2010 ve 22:27® osprey
Srneček> Gratuluju. Ať jednou má co dělat, aby se udržel v zemi.
- Středa 21. července 2010 ve 22:25® osprey
- Diskuze: Kaprařina
ŠVED> Ale ve Švédsku kapři moc nejsou (na většina vod vůbec). Tam je lín, plotice, cejn a jesen.
Jestli vám je tam někde nenasypali, tak to se možná načekáte, než nějakej přijde.

- Středa 21. července 2010 ve 22:23® osprey
timbab> Já myslím, že na feeder by to šlo. Možná ne na takovou tu raubírnu, kdy se nahází kýbl žrádla po krmelcích, ale jinak by se to asi dalo bez problémů.
- Středa 21. července 2010 v 17:22® osprey
mannice> Na veletrhu se dá vyzkoušet ledacos. Jsou sice i zarytí vystavovatelé, kteří mají věci ve vitrínách a nevyndají je ven, ale není jich moc.
Skoro všechno se dá někde sehnat a půjčit k osahání. Ale není taky problém navštívit obyčejný rybářský obchod a zatočit si tam.
Já si točím Daiwami na krámu u Martina Vaněčka v Písku. Na veletrhu jsem je ani neviděl, i když něco málo tam prý bylo.
- Středa 21. července 2010 v 16:56® osprey
mannice> Na veletrh zajeď, je to hodně insirující.
A ten rozdíl v točení – je tam, ale to není nic proti tomu, jaký ten rozdíl je, když bys těmi dvěma navijáky točil tři roky.
- Středa 21. července 2010 v 16:41® osprey
mannice> Ne, já se zúčastnit nemůžu a ani nechci. Mám kamarády, co mi nějakou tu Daiwu (Shimano, Abu, Penn…) půjčí a třeba si na konci roku udělám radost sám.
Navíc já se už dostal do stavu, kdy mám čím chytat a největší radost mi udělá pěkná ryba. Někdy stačí ji i jenom vidět.
- Středa 21. července 2010 v 16:19® osprey
mannice: Tak ho vyhraj!

Krásnej navijáček na plavačku nebo UL vláčku.
- Středa 21. července 2010 v 15:41® osprey
DJ> V dnešní době je ve vláčce každý „úlet“ zajímavý. Zvlášť když funguje.
- Středa 21. července 2010 ve 14:27® osprey
DJ> Za život! 4 kusy za život, ne v jediné sezóně. To bych radostí obtancoval náves

Já vím, že ve finále to není nic těžkého, ale je třeba stát ve správnou chvíli na správném místě a to je hodně důležité. Vlastně to nejdůležitější.
A pak jde jětě o to, aby se ryba potkala s nástrahou (někdy jsou sumci u dna a to je těžší než když aktivně loví nahoře).
Mimochodem, koukni se na poslední vložené video. Hodně nekompromisní sumcařina
Tento příspěvek byl editován 21.7.2010 14:28:03 uživatelem osprey.
- Středa 21. července 2010 ve 14:03® osprey
DJ> A ten hluk určitě. Ovšem jen do té doby než zjistí, že by se ho měli bát (v červnu je wobbler „chrasťák“ výhodou, v srpnu už bych ho nepoužil). I hluk dopadu nástrahy hraje velkou roli, jak sám píšeš.
Plandavky jsi zkoušel?
Tento příspěvek byl editován 21.7.2010 14:04:10 uživatelem osprey.