Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "osprey"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) osprey. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Čtvrtek 15. července 2010 v 15:07® osprey
osprey

LOS> Power Pro, Gigafish, nová (to je důležité) Fireline, Stren Superbraid. Nejsem schopen stanovit jakékoli pořadí. S některými chytám, s jinými chytají kamarádi.

Středa 14. července 2010 ve 21:34® osprey
osprey

skwor> Všechny ryby jsou jen odrostlý potěr, ale k téhle už ti klidně pogratuluju.

Středa 14. července 2010 ve 21:33® osprey
osprey

Tino> Pěkná voda s obvyklou obsádkou (kapr, štika, tloušť, bílá ryba, úhoř,…).

Poslední dobou přestává zvládat tlak povodní, masařů a predátorů.

Ryby tam ještě nějaké jsou, ale platí obvykle, že čím hezčí úsek tím věší kulový.

Myslím, že jsi přijel pozdě.

Středa 14. července 2010 ve 21:30® osprey
osprey

spike> Lidi je krmí z mostu. Nebýt podobných hovad, byly by jich tam stovky a k tomu boleni a další ryby.

I takhle to donedávna stálo za to. O tom pánovi mi povídal kamarád, ale mám pocit, že jsem se tam s podobným zjevem potkal už loni.

Tento příspěvek byl editován 14.7.2010 21:30:25 uživatelem osprey.
Středa 14. července 2010 ve 20:41® osprey
osprey

V tomhle se musím Sandera zastat. Úhoř se u nás na jihu dostane nejdál na turbínu nějaké přehrady. Tkaničky je lépe nechytat (snadno se řekne, blbě udělá) a když už je slušnější a je o něj doma zájem, je lepší ho vzít.

To v Písku prý sedí pán pod hájeným úsekem, kde turisti krmí tlouště a každý den jich 10 – 15 sejme. Dnes jsem se tam byl i podívat, abych mu něco pěkného pověděl.

Evidentně měl šestý smysl anebo už se jich přežral…

Středa 14. července 2010 ve 20:02® osprey
osprey

PetrC> Prutů mám doma dost a mezi tím i nějaké Draky. Jsem s nimi velmi spokojen.

Nedělám si iluze, že nad ně není, ale mám je už dlouho – v podstatě od té doby, co jsem se poznal s jakýmsi Petrem Filipem. :-))

PS: Catanu mám taky – tu z úplně první série.

Středa 14. července 2010 v 19:57® osprey
osprey

Sander> Tak málo? Já myslel, že onou věcí disponuje v podstatě polovina populace:-D

Úterý 13. července 2010 ve 21:44® osprey
osprey

majkyss> Ono to záleží na mnoha věcech (hloubka, proud,…) – klidně 5 g, ale taky třeba 30 g.

Pro začátek tak 10 g s poměrně dlouhým háčkem. Alechyba bude jinde – soustředil bych se na výběr místa, doby lovu a vedení nástrahy.

Úterý 13. července 2010 ve 20:58® osprey
osprey

Maty8> A jak chceš chytat? Živá, mrtvá, na položenou, s kačenou,…

Úterý 13. července 2010 ve 20:54® osprey
osprey

spike> No rozvrat společnosti není třeba očekávat, snažíme se ze všech sil.

Trochu hladovět bych mohl, začínám silně pupkovatět.

Ale jak bude hlad, tak bude s nějakým chyť a pusť konec:-))

Úterý 13. července 2010 v 19:48® osprey
osprey

spike> To abych si koupil teplé spodní prádlo… :-)

Úterý 13. července 2010 v 18:13® osprey
osprey

Sander> Hm, já se dneska nas..l na rybách. Ještě párkrát a prodám pruty a začnu dělat do včel.

Úterý 13. července 2010 v 18:08® osprey
osprey
Diskuze: Feeder

vavra26> Občas to nasypu do vody a nějakou nastražím mimo háček. Někdy i něco chytnu, ale teda nic moc. I když u nás je to celkově nic moc.

Na minulém srazu v Jestřabicích je úžasně baštili místní cejni. Ale ti baštili cokoli.

Úterý 13. července 2010 v 18:03® osprey
osprey
Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 11. a 12.7. 2010 | Způsob lovu: Přívlač

Tak jsem po návratu z dovolené trochu zavláčel. Malé ryby mi jdou, něco jsem i chytil. Jedna kudla budiž dostatečným dokladem těchto skromných úspěchů.

Pokus o cokoli většího skončil dalším krásným zerem.

Tento příspěvek byl editován 13.7.2010 18:03:37 uživatelem osprey.
foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35966.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Pondělí 12. července 2010 ve 22:03® osprey
    osprey
    Diskuze: Sumcařina

gadasnik> Doufám, že si ho sám sežere. Zvlášť ocas bych mu vnutil celej a na posezení…

Pondělí 12. července 2010 ve 12:10® osprey
    osprey

Herink> I když ti z wobu budou lítat třísky, když se dřevo rozštípe, lopatka ulomí atd., tak pořád by měla drátěná kostra s trojháky držet pohromadě. U některých plastových nástrah zalévají výrobci úchyty oček přímo do plastu (ono vyrvat ho z té umělé hmoty dá dost práce), ale podomácku vyrobený dřevěný wobbler by měl mít souvislou drátěnou kostru.

Tento příspěvek byl editován 23.7.2010 23:38:57 uživatelem osprey.
    Neděle 11. července 2010 v 17:50® osprey
    osprey

Sander> Máš pravdu, od rána jsem nevylezl:-))

Neděle 11. července 2010 ve 14:46® osprey
    osprey

skwor> Určitě je to daleko. Jsou i bližší lokality, ale zase mám pocit, že jsou profláknutější.

Nevím, jestli budu někdy tak bohatý, abych si mohl dovolit jezdit tam častěji a najít nějaká relativně zapomenutá místa. Ale byl jsem tam jednou a rozhodně cítím potřebu se tam vrátit.

Neděle 11. července 2010 ve 14:08® osprey
    osprey

skwor> Vítej doma.

Nejsi tak starý, aby ses tam jetě nepodíval a s nějakou stodvacítkou se nepotkal. Ono je to sice dost o štěstí, ale věřím, že to ještě přijde.

Neděle 11. července 2010 ve 13:58® osprey
    osprey
    Diskuze: Pěst na oko

Zoles> Je to věc názoru. Zatím to nejsme my, kdo musí tenhle problém řešit.

Oni se lidi s těmi kontroverzními fotkami naučili moc neukazovat, ale jinak by to rozhodně nebyl 1 z 50.