Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "osprey"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) osprey. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Pátek 2. července 2010 ve 21:46® osprey
osprey

Jak.novi> Ale jo, je. Psi kálejí, kočky běhají a chrousti lítají. Snad bys nechtěl, aby ti do toho čela narazil letící pes? :-D

Pátek 2. července 2010 ve 20:36® osprey
osprey

spike> Ber to jako úspěch. Já jsem lovit velké boleny naposledy viděl asi před dvěma lety. Letos jsem jednou viděl lovit malé boleny…

Pátek 2. července 2010 ve 20:33® osprey
osprey
Diskuze: Z lovu | Datum lovu: konec června | Revír: za humny i dál | Způsob lovu: Feeder

Lovil jsem i nedravé ryby, taková ta střední garnitura bere celkem dobře, větší kusy se opět někde zapomněly. I když podoustve mezi 35 a 40 cm už jsou na prutu docela cítit a vyobrazený tloušť měl asi 47 cm, což je pořád lepší než drátem do oka:-))

Poslední úlovek je poněkud kuriózní. Během pokusu o „urban fishing“ se na mě zřítil holub, který právě opustil rodné hnízdo a přecenil své síly. Tak jsem toho topícího se chudáka vylovil a vypustil v parku. O jeho dalším osudu si iluze nedělám, v noci městu vládnou kuny. Beru to tak, že dostal šanci.

Tento příspěvek byl editován 3.7.2010 00:55:11 uživatelem osprey.
foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35682.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35683.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35684.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35685.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Pátek 2. července 2010 ve 20:25® osprey
    osprey
    Diskuze: Z lovu | Datum lovu: konec června | Revír: různé | Způsob lovu: Přívlač

Malá ukázka mé snahy dostat se ke slušnější rybě. Mimochodem, ten ujerkovaný candátek nebyl jediný. Jsou to sebevrazi…

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35678.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35679.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35680.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img35681.jpg
    Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
      Pátek 2. července 2010 ve 20:10® osprey
      osprey

petrcech> Určitě. Samozřejmě pak to ale chce kus básnického střeva:-)

Pátek 2. července 2010 v 19:28® osprey
      osprey

Jak.novi> Taky dobře. Pokud nejsi malíř, proženu to strojem.

Uvidíme, jak to dopadne. Prostě se snaž udělat to co nejlíp a až mi to dáš, já pak udělám to samé.

Pátek 2. července 2010 v 19:24® osprey
      osprey

Pánové, bude mi ctí. Pro začátek klidně jako čtenářský – hanba to není, sám píšu i čtenářské články a budu víc.

Pokud se vám to povede slušně zpracovat, můžu to dát i na hlavní. Rozhoduje jen a jen kvalita – textu i obrazového doprovodu.

Pátek 2. července 2010 v 19:11® osprey
      osprey

brčal> Díky předem. Směřuj to k tomu, abys měl fotky a obsah na hlavní článek. Přece jen je to víc prestiže a něco peněz. S formální stránkou poradím, pomůžu.

Píšu to takhle veřejně, abych motivoval i další potenciální autory.

Udržet frekvenci článků s třídenním odstupem není legrace, ale byl bych nerad, kdybychom museli zvolnit. Proto sbírám materiál i pro vlastní tvorbu.

Pátek 2. července 2010 v 19:01® osprey
      osprey

Robur> S ohledem, že tvá sprostota nebyla nijak přemrštěná, odečítám ti 1.75 fišbonu s tím, že před zadáním do systému se celá tato suma zaokrouhlí na desítky.

A nebreč, můžeš si za to sám.:-D

Tento příspěvek byl editován 2.7.2010 19:01:34 uživatelem osprey.
      Pátek 2. července 2010 v 18:58® osprey
      osprey

brčal> Ale já potřebuju vlastní zkušenosti. Nechcete snad, aby vám tu dělal redaktora teoretik, který chytne za rok dvě kudly, pár plotic a kapříka.

Potřebuju chytat v různých situacích, s různým cajkem, motat se u vody s nadějí na to, že se stane něco zajímavého (dneska mi spadl na hlavu holub – taky dobrý, ne? :-D )

Pokud bys chtěl vydat tady na chytej článek – třeba o lovu štik na streamery, tak mi pošli osobku, podrobnosti dohodnem. Pomůžu s čímkoli.

Pátek 2. července 2010 v 15:04® osprey
      osprey

Od zahájení jsem chytil dost dravců všech obvyklých druhů – potřebuju fotky do článků, zkušenosti, zážitky, testuju nové věci… Bohužel všechno padá s rozměry ulovených ryb.

Pátek 2. července 2010 v 0:03® osprey
      osprey

hecht> Ano.

Čtvrtek 1. července 2010 ve 23:05® osprey
      osprey
      Diskuze: Slovensko

LuboO> Já zas mám 83 bílých ryb a nějakého kapra, takže jsme na tom skoro stejně… :-D

Čtvrtek 1. července 2010 ve 22:31® osprey
      osprey

dam> Zas když jim s tím feederm podstrojíš, tak jdou jedna za druhou (v ryze logickém významu té věty jsou tím pádem nejméně tři – a to se vyplatí:-D ).

Čtvrtek 1. července 2010 ve 22:02® osprey
      osprey

dam> Loni nebo předloni jednu takovou nosatou chytil kamarád Pepa Čadek na deseticentime­trového Nilse. Taky na to koukal. S tou vysokou hladinou hormonů po výtěru to bude souviset, stává se to hlavně v červnu.

Akorát nevím, jak si vysvětlit tu další podoustev, co vypáčil na třípalcovou gumu loni v prosinci:-))

Já je tahám na feeder, přijde mi to snazší:-D

Středa 30. června 2010 ve 22:08® osprey
      osprey

Virtuoz> Vrchol je, když celá vyskočí z vody a vrhne se na něj shora. Zatím jsem to viděl třikrát a nemá to chybu.

Středa 30. června 2010 ve 22:01® osprey
      osprey

acam> Jak se ryby cítí, to je těžko říct, ale ony to ani v přírodě nemají lehké – sucha, povodně, predátoři,…

Měl jsem ročky z líhně. Vlastně nic jiného než umělé prostředí nepoznali.

Středa 30. června 2010 ve 21:50® osprey
      osprey

acam> Byli spolu dlouho, ale mník rostl rychleji…

Středa 30. června 2010 ve 21:32® osprey
      osprey

skwor> Já taky. Když už jsem ale sedmej rok takovou nechyt, tak jsem si řekl, že sem tam nějaké číslo pustím. Tuhle jsem chytil okouna 13 cm:-D

Středa 30. června 2010 ve 21:29® osprey
      osprey

jiris: Slušnej okyš. Takoví berou jedině na smáčka:-))