Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "osprey"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) osprey. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Středa 23. června 2010 ve 21:24® osprey
osprey
Diskuze: Feeder

acam> Moment – tam je jen něco policajtovi. Myslím, že jsem tu dnes přívlač vůbec neřešil.

On taky lov candátů na přívlač je drahý, složitý a nejistý. I když někdy může být hodně úspěšný. Ale 160 candátů, co má na Orlíku nejmenovaný borec za rok, to jsem se svou vláčkou nedal za celý život.

Středa 23. června 2010 ve 21:20® osprey
osprey

Beer.Beda> Jestli mi pověsíš na plot Executora, zlobit se nebudu:-) Klidně i dva.

Středa 23. června 2010 ve 21:19® osprey
osprey

skwor> Ale fotogenický čistý průstřel.:-))

Tady u nás se malé ryby chytit dají, ale musíš si je prohlížet hodně zblízka…

Středa 23. června 2010 ve 21:13® osprey
osprey

Beer.Beda> Ty Ugly Ducklingy jsou dobré woby. Jenom měly malou reklamu a na našem trhu se neujaly. Já jich koupil 12 kusů, ale spíš větší.

Chodí to dobře, jsem s tím celkem spokojený.

Skus opravdu ten Salmo Executor v 7 cm. Mohl by ti vyhovovat možná ze všeho nejvíc, když tak o tom přemýšlím.

Středa 23. června 2010 ve 21:02® osprey
osprey

spike> Jo, víc se s ním trhá.

Středa 23. června 2010 ve 21:02® osprey
osprey

acam> To bys musel otočit list. Dneska se tu hodně kecá.:-))

A nevím, co jsem napsal špatnýho. Na Orlíku se candáti na rybu mydlí od února (letos od března, byl led).

Středa 23. června 2010 ve 20:58® osprey
osprey

Beer.Beda> Tak ten Shallov Shad Rap 8 cm nebo Salmo Executor 7 cm (má ten chod razantnější než ten Shad).

To by ti mohlo vyhovovovat. Nechodí to hluboko a ryby to celkem žerou. Mimochodem ten Long cast v 10 cm by taky nebyl úplně nezajímavý. Ale vodí se trochu jinak.

Tento příspěvek byl editován 23.6.2010 20:59:49 uživatelem osprey.
Středa 23. června 2010 ve 20:56® osprey
osprey

acam> Co jsem smazal? Bez legrace – já teď nic nemazal.

Středa 23. června 2010 ve 20:56® osprey
osprey

acam> Na který? Nějak jsem mimo.

A pokud jde o to kňourání, srdečně tě k nám zvu. Můžeš si to prubnout:-)

Středa 23. června 2010 ve 20:53® osprey
osprey

Beer.Beda> Já vím, ale jde o velikost (délka wobu). Na noc má OF poměrně jemný chod, tam bych doporučil spíš Jointed nebo Shallow Shad Rap.

Středa 23. června 2010 ve 20:52® osprey
osprey

Hany> Jde o to padání – candátovi 40 cm je lépe se vyhnout, candátů 60 cm a víc je málo a padají rádi (pokud nevisí za jícen). A nevím proč, na plavanou se seká líp – snad i proto, že nástraha bývá menší než na položenou.

Středa 23. června 2010 ve 20:49® osprey
osprey

Beer.Beda> Klasická Original Floating. Na co ji chceš?

Středa 23. června 2010 ve 20:16® osprey
osprey

Jak.novi> Bolo má velmi slabý zásek. Počítej s tím.

Středa 23. června 2010 ve 20:15® osprey
osprey

spike> To je právě ono. Je třeba být ve správnou dobu na správném místě a vědět si rady.

Často dělám chybu ve všech třech bodech najednou. Ale občas se trefím. Uvidíme, zda i do bolenů.

Středa 23. června 2010 v 19:51® osprey
osprey

spike> Já je taky neumím chytat. Takže už vlastně umíš to, co já.:-) Ono to chce hlavně lovit na správných vodách. A já na těch správných vodách moc nelovím.

Zase bych mohl psát o tom, co bývalo, ale mám pocit, že už s tím lezu lidem na nervy. Každopádně na přehradách v okolí boleni jsou a auto mám. Ozvi se za pět let, já to do té doby potrénuju.

Středa 23. června 2010 v 19:39® osprey
osprey

spike> Možná těch padesát měl, ale byl jsem zabrozený a nemá cenu tahat na takovou rybu metr.

A neber to jako machrování, bolena přes šedesát jsem nechytil několik let. Lovím bolínky.

Ale nevím, proč bych se za to měl stydět. Buď tu větší nejsou nebo to neumím…

Ovšem jak vypadá BOLEN, to už jsem viděl několikrát. Je to veliká stříbrná ryba, kterou bych takhle do jedné ruky nevzal ani omylem a do huby bych jí strčil tu pěst. Jako prd.:-)

Středa 23. června 2010 v 19:28® osprey
osprey

Beer.Beda> Nikdo není nenahraditelný. HaD by draftoval někoho jiného a měli byste změnu. Třeba by uhnal nějakou pěknou ženskou:-))

Středa 23. června 2010 v 19:27® osprey
osprey

cormoran> b) je správně. Musí přece srazit náklady na cestu, ne?

Středa 23. června 2010 v 19:25® osprey
osprey

Beer.Beda> Za týden jedu na dovču do Tater. Už jsem si zjišťoval, jestli jsou tam ryby – a nejsou. Super!

spike> Možná měl pade, to je pořád bolínek. Bolena poznám, tomu se dá strčit do huby pěst:-))

Středa 23. června 2010 v 19:22® osprey
osprey

spike> Hoď krmítko do sklenice s vodou, napni vlasec od dveří k ohnu, špičku si strč do vázy a můžeš ji sledovat.

Po úspěšném lovu si otevři olejovky a nemusíš s tím křeslem ani hýbat:-)