Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "osprey"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) osprey. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Sobota 19. června 2010 v 19:29® osprey
osprey
Diskuze: Pěst na oko

ladamaj> Asi to tak bude lepší. Zvlášť když tu asi ničemu nepomůžeme.

Sobota 19. června 2010 v 19:28® osprey
osprey

Sander> Dobrá, ouklej. To bude slušná šichta s tím vláčákem. Ale třeba to nepůjde a odtáhnem dom dřív…

Sobota 19. června 2010 v 17:31® osprey
osprey

ladamaj> Asi to tak bude lepší – nakousneš něco a vzbudíš zájem lidí, pokud nedokončíš, jenom je naštveš. Jak tu někdo psal – všechno nebo nic.

Přeju hodně zdaru a štěstí, pokud to ta situace vyžaduje.

Sobota 19. června 2010 v 17:30® osprey
osprey

džigit> Jo, vzduch a kabel… :-)

Sobota 19. června 2010 v 17:29® osprey
osprey

Prutos> Zdarec. Jsem dneska o dva woby a rotnu chudší. Stačila hodinka.

Sobota 19. června 2010 v 17:22® osprey
osprey

regulus> Jo, v tomhle si rozumíme. Proto taky nezávidím Radimovi, když musí vychytat, aby se všechno zobrazovalo korektně pokud možno úplně každýmu.

Zálohu systému už dnes nemám, zálohuju jen soubory.

Sobota 19. června 2010 v 15:11® osprey
osprey

regulus> Windows 98 jsem měl zmáknutý do mrtě, sbírku softu na vše potřebné, počítač zformátovat a obnovit z image disku jsem zvládnul do hodiny (nevím, jak dlouho se to formátovalo, ale to byla ta nejdelší práce).

Kde jsou dneska W 98, všechen ten soft a tak…

Sobota 19. června 2010 v 15:06® osprey
osprey

hecht> Ohýnek jsem pochopil. Umím. Dál moje schopnosti nesahají…:-((

Sobota 19. června 2010 v 15:03® osprey
osprey

ladamaj> Při vší úctě a nic ve zlým – já sleduju chytej celý rok, tuhle rubriku taky a podstatu tvých potíží jsem nepochopil. Asi by to opravdu chtělo řešit jinde.

Sobota 19. června 2010 ve 14:59® osprey
osprey
Diskuze: Muškaření

jiris> Tak vy jste si tam postavili takovýhle tobogán a teď byste ještě přehrady?

Ještě, že u nás si ta tlupa technokratů hraje jen se splavňováním Vltavy…

Sobota 19. června 2010 ve 14:48® osprey
osprey

hecht> Bazén a toto nikdy mít nebudu… Ještě mi nikdo nevysvětlil, k čemu ty věci slouží.

Ale já byl vždycky divnej:-))

Sobota 19. června 2010 ve 14:26® osprey
osprey

redtag34> Pár se jich tu před časem mihlo. Kdyby nikdo nic nedal, projeď tuhle diskuzi pár týdnů dozadu.

Sobota 19. června 2010 ve 14:20® osprey
osprey

Sander> Můžu jet svým autem a pokud budu mít pocit, že by něco mohlo přijít, zůstanu tam dýl.

Ale aspoň začít můžeme spolu – včetně hechta. V kolik?

Sobota 19. června 2010 ve 14:18® osprey
osprey

džigit> Teď to nech, je sobota, on lejno jsem jen já. Až dorazí někdo povolanější, jistě se ti na to koukne.

Já už PC štelung vzdal. Začínal jsem s DOSem přes několikery Windowsy až po Linux a rozhodl jsem se, že odborníkem ve světě, kde je každé dva roky všechno jinak, prostě nebudu.

Sobota 19. června 2010 ve 13:17® osprey
osprey

Sander> Ale jo, říkám, že když bude asymetrická, tak by to šlo.

Jinak u toho slova asymetrický jsem si vzpomněl na tu ruskou asimetrickou pšenici – asi metr vysoká, asi metr od sebe, asi metrák na hektar…

Sobota 19. června 2010 ve 13:14® osprey
osprey

Sander> Ranní nemyslím, to si případně odbydu sám (ale až nebude tolik vody). A pokud je ti 17:00 pozdě, navrhni vhodnější čas.

Já bych rád házel aspoň do deseti. Bolena bych rád, ale fousy jsou fousy…

Sobota 19. června 2010 ve 13:13® osprey
osprey

jiris> No vidíš. To bude tím, že na ně nechytám…

Jsem rád, že se toho tady někdo ujal:-))

Sobota 19. června 2010 ve 13:10® osprey
osprey

rybář12345> Tak to jsem ustrnul s tou otevřenou hubou.

Na vodě se suchá moucha točit nemůže, vodou ji netáhneš, takže se ti musí točit ve vzduchu.

Buď je opravdu hodně asymetrická nebo je to technikou hodu, ale já ti neporadím. Jsem sváteční muškař a s tímhle jsem se zatím nesetkal.

Vyzkoušej těch much víc a zjisti, jestli to dělají jen některé anebo je to obecný jev.

Tento příspěvek byl editován 19.6.2010 13:12:24 uživatelem osprey.
Sobota 19. června 2010 ve 13:07® osprey
osprey

Sander> Ono to tak dopadne. Viděl bych to asi kolem páté s případným setrváním „v rybě“ buď do roztrhání těla nebo do tmy, kdy je naděje na nějaké fousy.

Musíme udělat radost optimistům a něco z té vody vypáčit.:-))

Sobota 19. června 2010 ve 12:24® osprey
osprey

rybář12345> Chtělo by to upřesnit jaká muška, při jakém stylu vedení atd.

Např. pokud by to dělala muška suchá, ustrnul bych s ústy otevřenými a nevydal ani slovo (nebo ťuk do keyboardu):-D