Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "osprey"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) osprey. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Neděle 13. června 2010 ve 21:53® osprey
- Diskuze: Všeobecná diskuze
majkyss> Musíš chytat tam, kde je a dokázat ji zaujmout. Najdi si tady v článcích články o šikách a můžeš to přelouskat. Je jich tu přes třicet.
Dá se ulovit z hladiny nebo 10 m hluboko, nástrahu můžeš jen tak válet, ale zaútočí i na bolenové nástrahy, které se tahají hodně rychle.
- Neděle 13. června 2010 ve 21:48® osprey
- Diskuze: Přívlač a dravci
jouda.net> Použitelné, na můj vkus poněkud těžké – zkušenosti mám s podobným výrobkem od Stormu. Ale jako by si z oka vypadly. Možná super na hlubší vodu. U nás je dost mělko a ta věc jde rychle ke dnu.
- Neděle 13. června 2010 ve 21:46® osprey
Scanix> Já věřím, na zarostlé vodě je to jiné. Problém je, že u nás jsou jen jednotliví amuři nebo hejnka o pár kusech. A ty musím najít, nebo na ně náhodou narazit a na to poslední roky není čas.
- Neděle 13. června 2010 ve 21:36® osprey
Scanix> Ty metrové nechytám, na ty do 70 cm mi musí stačit 0.14 mm. Jinak bych si neškrtnul.
82 cm mám na 0.20 mm, celkem to nebyl problém, i když tah to byl slušný. Vašek Turek lape amury kolem devadesáti až metru a myslím, že přes 0.20 mm nechodí. Ale umí a ví.
- Neděle 13. června 2010 ve 21:33® osprey
majkyss> Proč? Problém je sypat ty meruňky tam, kde ti amuři jsou. Není to tak, že nasypeš meruňky a druhý den mydlíš ryby.
A pokud jde o to, že jsou lidi, co umí nachytat ryby, které si zvolí – ano jsou takoví. A pokud to bude umět každý, bude dost problém si na našich vodách zachytat. Taková štika kolem 70 cm je v podstatě chuděrka. Ale taky ji u nás za rok nemusím chytit. A znám jedno krátké období roku, kdy se u nás můžu s jistotou vypravit na amura. Letos jsem to prošvihnul. Musel bych jet jinam, hledat a zkoušet.
Ale když víš co a jak, tak není problém chytit vybranou rybu.
- Neděle 13. června 2010 ve 20:51® osprey
skwor> Sundáš i tu třetí z navijáku a zahrajete si s klukama v hospodě skořápky

- Neděle 13. června 2010 ve 20:38® osprey
Sander> Kapr nebo duhák? Abych věděl, za kterými rybami mám jezdit do sousedního okresu
Tento příspěvek byl editován 13.6.2010 20:38:48 uživatelem osprey.
- Neděle 13. června 2010 ve 20:36® osprey
Hlavně že je veselo. I obloha se tady může smíchy potrhat – chčije fest.
Někteří borci řešili, co na zahájení za nástrahu už od února. Já to vidím, že se v šest ráno dojedu podívat na to kafe a pak se půjdu dospat

- Neděle 13. června 2010 ve 20:26® osprey
Sander> Tak bys obrátil cyklus a myl v létě. Je teplejší voda a soudě podle tvých poznámek, jsi poměrně zimomřivý

- Neděle 13. června 2010 ve 20:14® osprey
skwor> Je to do Duelu. Bude se týkat velikosti navijáku pro UL vláčku. Klidně mi ji pošli. Když tam bude nějaké měřítko, jedině dobře.
Jinak Sander má 1030 a já 1040

S pomocí kamarádů bych dokázal zkompletovat celou řadu

Velikost stačí chytejáckých 800×600.
Podobné požadavky má i má prosba k tobě, Tome (Prutos). Odměna v podobě karabinek tě nemine…
- Neděle 13. června 2010 ve 20:05® osprey
Prutos> Zítra jedu nach Tábor. Jestli chceš Berkleykarabiny, vyjádři se bleskem

- Neděle 13. června 2010 v 19:56® osprey
Prutos> Ahoj. Mám dotaz. Pořád máš doma toho malého Red Arca (doufám, že jsem ho viděl u tebe)?
Pokud ano, potřeboval bych jeden slušnější snímeček. Jsem ochoten uchýlit se i ke kouzelnému slůvku.
Prosím

- Neděle 13. června 2010 v 19:44® osprey
Pokud se tu řešila otázka, jestli je lepší Microwire nebo Technosteel, tak mě mnohem víc vyhovuje Microwire.
- Sobota 12. června 2010 ve 23:03® osprey
Jak.novi> A to myslíš, že v editoru ti to půjde líp?
Co tu montáž vyrobit a nafotit?
- Sobota 12. června 2010 ve 22:22® osprey
Jak.novi> Zadarmo je GIMP, za peníze Photoshop. Například.
Já velmi často preferuju metodu nakreslit ručně a pak nafotit či naskenovat (předpokládám, že chceš obrázky těch montáží).
- Sobota 12. června 2010 ve 21:55® osprey
skwor> Švédsko se blíží? Nějaký geologický drift? Kdy dorazí a co z toho vzejde pro nás Čechy?
(v případě, že ti tato reakce přijde příliš stupidní, ignoruj ji
) - Sobota 12. června 2010 ve 21:33® osprey
- Diskuze: České Budějovice a okolí
standula> Problém je, že lidi s přímočarým tahem na věc – např. „napíchnu rybu a chytím na ni dravce“ většinou neplkají na síti. Tady najdeš lidi, co si nejrůznějšími způsoby komplikují život, aby pak o tom mohli kecat. Takže ti odpoví vláčkař, muškař nebo podobně a pak se nesmíš divit

- Sobota 12. června 2010 ve 21:26® osprey
- Diskuze: Domácí výroba woblerů
LuboO> Já to dělám taky tak, ale nějak mi potom často chybí ryby

- Sobota 12. června 2010 ve 21:23® osprey
- Diskuze: Muškaření
illnath123> Na mimopstruhovce se protihroty neřeší, ale doporučuju vyzkoušet to i bez nich – zvlášť tam, kde se loví malé ryby.
- Sobota 12. června 2010 ve 21:20® osprey
Sander> Už se chytají, o to by nešlo. Já se nechytám…