Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "osprey"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) osprey. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Sobota 12. června 2010 v 19:22® osprey
- Diskuze: Všeobecná diskuze
Sander> Na řece určitě – on úhoř neroste moc rychle, řeka jde z průseru do průseru a tlak na ryby roste.
Mohli bychom někdy zkusit přehradu, tam prý ještě něco zbylo. Ale dnes už to nedám.
- Sobota 12. června 2010 v 19:08® osprey
Sander> Dneska jsem si už na ryby doběhl, pozdravuj ode mě ten slizkej národ. Nemůžu mít všechno

- Sobota 12. června 2010 v 19:02® osprey
Sander> Šel bych, ale museli by mě tam dotáhnout i se židlí

- Pátek 11. června 2010 ve 22:26® osprey
- Diskuze: Domácí výroba woblerů
Fido> Jo, rybaření je o pocitech. A davové scény ve mě moc příjemné pocity nevzbuzují.
Tento příspěvek byl editován 12.6.2010 21:25:34 uživatelem osprey. - Pátek 11. června 2010 ve 22:24® osprey
BigMike> Tak si ty čísla o počtu lidí pod jezem vynásob třemi a začneš se blížit naší realitě.
Mimochodem, toho woba jsem nedodělal. Leží to tu, jak mi to někdy v dubnu upadlo od ruky…
- Pátek 11. června 2010 ve 22:22® osprey
- Diskuze: Dámská jízda
IV.TO.ŠIRDA> Znám, taky jsem se tam byl podívat. Zdá se, že podnik prosperuje a věřím, že ani krize ho výrazněji nezasáhla

- Pátek 11. června 2010 ve 21:57® osprey
- Diskuze: Muškaření
Libor> Muškaření – v podstatě celoročně. Pokud jde o ouklej, s dostatečně malou muškou to bude blesková záležitost

- Pátek 11. června 2010 ve 21:55® osprey
- Diskuze: Přívlač a dravci
Kolovr@tek> Dej na jirise, má pravdu. Na místech, kde se parmy hodně chytají, to s nimi poslední dobou jde trochu z kopce. Svůj podíl na tom možná má i to mordování na slabých vlascích.
- Pátek 11. června 2010 ve 21:51® osprey
- Diskuze: Feeder
spike> Když u nás bude sedět u vody před zahájením 100 rybářů, tak 99 šlo na kapry
Ten poslední si šel sednout k vodě a pruty má
jako záminku. - Pátek 11. června 2010 ve 21:49® osprey
Sander> Já udělal, co jsem musel. V sadu stojí tři poslední kupky a já jsem živá mrtvola. O vedru nechci slyšet ani slovo.
V průběhu týdne na ryby ani pomyšlení a po pravdě řečeno… no, radši nic. Zůstanu slušný

- Pátek 11. června 2010 v 0:11® osprey
BigMike> Mě ten slavný den nechává chladným. K vodě půjdu, doufám jen, že mi někdo nevypíchne prutem oko.
Moje místa? Dávno je po nich. A i tak bych na některém musel nocovat.
- Čtvrtek 10. června 2010 ve 23:57® osprey
sgt.mooody> Projdi tady Krátké zprávy. Je jich hodně, ale myslím, že o Hostivaři tam bylo.
- Čtvrtek 10. června 2010 ve 23:55® osprey
PetrC> Díky.Holt jich mám pořád ještě málo. Až Pepova dcerka začne vyhazovat krámy z okna, snad se tam na chodníku bude něco válet

- Čtvrtek 10. června 2010 ve 23:53® osprey
Kolovr@tek> Na přívlač? Podle velikosti ryb, nástrahy a síly proudu vlasec od 0.16 do 0.22 mm. Většinou stačí 0.18 mm.
- Čtvrtek 10. června 2010 ve 20:45® osprey
- Diskuze: Feeder
spike> Máte jich tam dost, neměl bys mít problém to napodobit.
- Čtvrtek 10. června 2010 ve 20:22® osprey
PetrC> Co je to prosím ten (ta, to) ADS a který multík touto technologií disponuje? A dá se bez toho žít?

- Čtvrtek 10. června 2010 ve 14:34® osprey
jiris> Díky. Moc pospíchám…

- Čtvrtek 10. června 2010 ve 14:33® osprey
PetrC> No vidíš – a já točím těma jejich šikmookýma kličkama asi od roku 1992 a i ta první, co jsem koupil, je pořád v zápřahu.
Nabubřelou reklamu a nadsazené ceny neřeším – ostatně s těmi cenami už začínají jít dolů. Chca nechca, prostě musejí, jinak by neprodali.
- Čtvrtek 10. června 2010 ve 14:23® osprey
Firetiger> Krásná fotka – ať je čí je. Pokud je tvoje, gratuluju. Potápník vroubený je můj oblíbený hmyzák. Vždycky se mi líbil. Býval u nás v Čechách i potápník široký, prý o víc jak 1 cm větší, ale nevím, jak to s ním dopadlo.
A jednou v noci jsem ulovil letícího vodomila – to je monstrum…
- Čtvrtek 10. června 2010 ve 14:19® osprey
Filip00> Myslím, že jsem ti ukazoval Penna. Ale ono je to relativně jedno. Jerkáč je tuhá tyč s nízko posazenými očky, o jejíž délce je možno polemizovat (ale přes 210 cm ani ránu).
Vymyslet konkrétně nějakou ideální sestavu, to bude vždycky slovo do pranice.
Musel bys víc specifikovat požadavky a finanční možnosti a pak by se vidělo.