Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "osprey"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) osprey. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Středa 9. června 2010 ve 23:17® osprey
osprey

PetrC> Tak to né! Makat budou, až se z nich bude kouřit. Teda možná… Když se vůbec dostanu k vodě.:-))

Středa 9. června 2010 ve 22:34® osprey
osprey

sgt.mooody> Nevím. Řekl bych, že to bude individuální.

Středa 9. června 2010 ve 22:33® osprey
osprey
Diskuze: Muškaření

Libor> V pohodě, já taky:-))

Mě momentálně mouchy pěkně štvou – lezou mi do očí, když seču ten sad. Ale aspoň budu mít v oku ty proporce:-))

Zítra s tím končím, dnes jsem to vzdal předčasně s ohledem na neskutečné vedro.

Středa 9. června 2010 ve 22:29® osprey
osprey

Libor> Voda unáší spousty hmyzu, buď bez obav. I ve sloupci.

Středa 9. června 2010 ve 21:45® osprey
osprey

PetrC> Koho to vidí mé bystré oči? Není to kralevic na bujném oři?

Bojím se, že není, ale stejně tě zdravím.:-D

Myslím, že moje MP výzbroj zůstane delší dobu beze změny. Musí si na sebe „vydělat“ – tj. něco odchytat.

Středa 9. června 2010 ve 20:53® osprey
osprey

bubu> V pohodě. Já tady to téma rozviřuju, aby si ho všimli i jiní. On se někdo, kdo už ví co a jak, nakonec najde:-))

Středa 9. června 2010 ve 20:48® osprey
osprey

bubu> Očekával bych, že to bude pružit (kromě té optické funkce) a tlumit pohyby ryby při použití slabých návazců. Tak mě právě zajímá, jak silný ten vlasec musí být.

Středa 9. června 2010 ve 20:45® osprey
osprey

standula> Dle odpovědi Scanixovi jsi celkem fajn člověk, ale i já používám na štiky „hrouzka“ z balzy nebo plastu. Loni byly povodně, v zimě dost kormoránů, takže jsem rád za každou rybu, co v řece plave. I za toho „hryzáka“…

Středa 9. června 2010 ve 20:39® osprey
osprey

bubu> Geniální. Jenom prosím tě – jaký průměr se běžně používá? Nějaká čtyřicítka?

Ne, že bych to použil, ale nechci umřít blbej:-))

Středa 9. června 2010 ve 20:37® osprey
osprey
Diskuze: Kaprařina

karel1984> Nebo při výběru místa, doby lovu a já nevím, kde ještě. Na základě tvých informací je těžké odhadnout, co je špatně. Ale kapr 50+ by neměl být problém.

Středa 9. června 2010 ve 20:32® osprey
osprey

Filip00> Ten set od Daiwy stojí, tuším, asi 4600 Kč. Co takhle jerkáč od Pennu a Abu Ambassadeur C3? To by se možná dalo zařídit za podobné peníze.

Tento příspěvek byl editován 9.6.2010 20:32:34 uživatelem osprey.
Úterý 8. června 2010 ve 23:04® osprey
osprey

džigit> Fišbonů mám tunu a ještě jsem žádné nevybral. Až jich budu mít milión, pozve mě HaD na večeři. Aspoň doufám:-D :-D

Úterý 8. června 2010 ve 22:10® osprey
osprey

džigit> Zítra tady bude ode mě takový malý plk na postě čtenářského článku.

Úterý 8. června 2010 ve 22:08® osprey
osprey

mannice> Velkej úsměv – roztáhneš hubu od ucha k uchu.

Někteří to dělají od ucha o oku:-D

Úterý 8. června 2010 ve 22:02® osprey
osprey

majkyss> My se nezlobíme, ale surový drsný a cynický humor je jediným kořením našeho života. Pobyt na Internetu vychovává k psychické odolnosti:-))

Úterý 8. června 2010 ve 21:59® osprey
osprey

mannice> V pohodě. Sám jsem si to vybral:-))

Úterý 8. června 2010 ve 21:48® osprey
osprey

Jak.novi> Já tady chodím do práce. V téhle chvíli sázím článek o MS v přívlači, upravuju některé snímky, nadávám na nekompatibilitu některých programů a pomalé připojení.

Jaksi to celé postrádá ten půvab příjemné relaxace. A do půlnoci musí být ty články dva. Ten druhý jsem vyrobil dnes odpoledne, ale chtěl jsem ho mít už včera, takže prostě jsem na tom trochu jinak.

Úterý 8. června 2010 ve 21:44® osprey
osprey
Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 6.6. 2010 | Způsob lovu: Přívlač

Po návštěvě kamaráda jsem cestou domů využil příležitosti a ulovil si večeři. Možná jsou to poslední letošní ponechané tečky, za chvíli bude možno věnovat se jiným fišům…

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img34853.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Úterý 8. června 2010 ve 21:41® osprey
    osprey

Libor> Nemám toho tolik a beru to jako osobní poctu svým předkům, kteří se stejnýcm cajkem zvládali hektary. Krom toho je to solidní cvičení na koncentraci, rytmus, koordinaci pohybů a podobné chujoviny.

A taky je to takový etalon stavu mých zad. Řekl bych, že je mám lepší než loni. O chlup.

No a potom to zabere minimum místa, nepotřebuje to benzín, skoro nic to nestojí a tak.

Úterý 8. června 2010 ve 21:37® osprey
    osprey

mannice> To by sis moc nepomoh. Já zas tak chytrej nejsem. A to, že se tady snažím chytře vypadat (v rámci svých omezených možností) je dáno prostě tím, že můj výskyt v tomto prostoru je jaksi… žádoucí, povinný?

Já nevím, ale prostě bych se tu měl vyskytovat a plkat, což činím.