Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "osprey"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) osprey. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Úterý 8. června 2010 ve 20:41® osprey
- Diskuze: Feeder
Sander> A jak často tam budu jezdit? Na jaře koupím pytel, ten mi během léta dojde a na podzim už mě šrot nezajímá, protože vláčím

- Úterý 8. června 2010 ve 20:40® osprey
- Diskuze: Přívlač a dravci
Sander, spike a spol.: Kosa pánové
Napřed je to třeba posekat.
Hrábě a vidle jsou nenáročné nářadí a mění se u nich pozice. Tři
hodiny s kosou v ruce jsou jinší kafe. Dobrá průprava před
zahájením – osm prutohodin mi přijde jak nic
A kopila rodina – já mám ranní směnu

- Úterý 8. června 2010 ve 20:37® osprey
dam> Ano, mám ho. Jak jsem pravil, stačí mi 24 hodin. Zítra tu bude.
- Úterý 8. června 2010 v 18:45® osprey
- Diskuze: Všeobecná diskuze
mannice> Je třeba vyhodnotit svoje možnosti. Pokud o to stojíš a máš na to, je třeba do toho jít naplno.
Bohužel se dnes na školy hlásí i dost těch, co nemají předpoklady ani dostatečný tah na věc.
Předpokládejme, že jsi ten první případ – pak ti přeju hodně zdaru napřesrok. Mezitím se můžeš pokusit vydělat nějaké peníze a připravit se líp. On ten rok v zaměstnání ti dost otevře oči a ujasníš si spoustu věcí.
- Úterý 8. června 2010 v 18:42® osprey
spike> Ty tůně jsou většinou plné hnijící vegetace. Hnilobné procesy překyselují vodu a odebírají kyslík.
Pří pokusech zachránit nějaké ryby po povodni jsem většinou neuspěl. Ještě tak kaprům, když jezdí po poli, koukají záda. Ale jinak bída.
Tento příspěvek byl editován 8.6.2010 18:42:42 uživatelem osprey. - Úterý 8. června 2010 v 18:30® osprey
- Diskuze: Začínáme rybařit
lenka1976> Obvykle se provádí výměna dílu. U firem se zodpovědným přístupem k zákazníkovi není výměna zlomeného dílu problém. Často je schopen poslat prut do servisu i prodejce, u něhož byl zakoupen.
Cena je dle kvality prutu, předpokládám, že pokud synek není fajnšmekr, bude to stát asi jak píše kolega níže.
- Úterý 8. června 2010 v 18:28® osprey
- Diskuze: Kaprařina
PeeBob> Labe?

- Úterý 8. června 2010 v 18:26® osprey
Mimochodem, poslední dva dny si užívám velmi osobité tackles. Těžší než většina prutů, ale fakt wostrý
Tento příspěvek byl editován 8.6.2010 18:27:09 uživatelem osprey.
- Úterý 8. června 2010 v 18:23® osprey
skwor> A co bys rád tahal na 5 cm Slidery? Tloušť, okoun? Mám taky jeden vzorek na pozorování – je třeba jít s dobou

- Úterý 8. června 2010 v 18:21® osprey
Šrot vydrží přinejmenším měsíce.Z mého pohledu je větší problém, že když si nedám pozor, mohou se do něj dostat larvy zavíječů a podobná pakáž. Skladovatelnost zrna je podle mě delší. Ale není problém koupit na jaře velké balení a používat celou sezónu.
- Úterý 8. června 2010 v 1:03® osprey
sethy> Od doby, co si můžu dojít na pstruhovku, tak absťák nemám a když vidím šestnáctého u vody ten masakr, hluboce cítím s rybami.
- Úterý 8. června 2010 v 0:57® osprey
spike> Nestraš pořád.

Až to opadne, tak si to užijete. Ryby budou mít po povodních hlad.
A mimochodem – podnikavější část národa nečeká. Slyšel jsem, že na Orlíku i na Lipně jdou candáti docela pěkně…
- Pondělí 7. června 2010 v 0:07® osprey
acam> Jo, tohle je opravdu ryba hodná gratulace.
- Sobota 5. června 2010 ve 2:57® osprey
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 4.6. 2010 | Způsob lovu: Feeder
Dnes jsem si shodou okolností kromě jiného i sáhnul na rybu…

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 4. června 2010 v 9:33® osprey
- Diskuze: Pěst na oko
jiris> A není to: Pravda vítězi?
- Pátek 4. června 2010 v 9:22® osprey
M.BURNES> Já to Trabucco neznám. Ale v tom případě bys měl jít do toho heavy.
Na druhou stranu, třeba občas chytáš na dva pruty. Tohle za tebe nikdo nerozštípne. Pokud nějaký prut znám, můžu ti ho popsat jak se chová a co snese, ale nemůžu ti říct, jestli je to pro tebe ta správná volba.
- Pátek 4. června 2010 v 9:17® osprey
M.BURNES> Ale to my přece nemůžeme vědět, co využiješ víc. Nevíme co chytáš, kde chytáš, jak chytáš, co ti sedí…
Každopádně ty dva pruty jsou každý jiný. Pokud bys chtěl kompromis, vezmi si Speedmastera Heavy a případně k němu dokup na stoják jednu měkčí špičku (1 oz – a bacha, aby pasovala).
- Čtvrtek 3. června 2010 ve 23:31® osprey
- Diskuze: Kaprařina
Fishing Team Romeo> Možná by to bylo i zajímavé téma na menší článek, ale nenutím tě nést kůži na trh. Ona by kolem toho mohla být debata a nevím, do jaké míry příjemná. Zjistil jsem, že na kaprech se ty kilogramy nějak moc prožívají

- Čtvrtek 3. června 2010 ve 23:29® osprey
- Diskuze: Muškaření
Salmo1> Přesně. Po povodni 2002 chyběly u nás u tlouště dva ročníky komplet a další byly dost prořídlé. Ryby kolem 40 cm přežily daleko lépe a v příštích letech měly dost žrádla, takže z nich vyrostly nádherné padesátky.
Nevím, proč si tak málo lidí uvědomuje cenu divoké generační ryby, která přežila v řece několik let a „umí v tom chodit“.
- Čtvrtek 3. června 2010 ve 22:44® osprey
Jak.novi> Ale 12 km, to je na kole na chvilku, slabých 25 minut.

Počkej v mém věku. Se mnou teď lenora jen tříská, celou zimu sedím na zadku, na ryby jsem začal jezdit autem (čas – a taky počas). A opravdu utěšeně kriplovatím. ale 600 m, to je tak aby se jednomu srovnal tep…