Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "osprey"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) osprey. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Čtvrtek 3. června 2010 ve 22:37® osprey
osprey
Diskuze: Muškaření

Firetiger a jiris> Ano, něco zbyde. Ale fakt nám tu chybí celý ročníky – zejména po povodni 2002.

Dnes tu máme těchle ryb poměrně málo. Nakrmím si pro feeder a najede mi ryba. Jedna. Někdy i dvě. Bez prdele.

Jsou samozřejmě úseky, kde je to podstatně lepší, ale ty nemám tak rád.

Čtvrtek 3. června 2010 ve 22:29® osprey
osprey

Jak.novi> Boha jeho, 600 m má být nějaká dálka? Nebo ti tam chybí nula?

Čtvrtek 3. června 2010 ve 22:08® osprey
osprey

Jak.novi> Torricelli určitě. Vymyslet ten fór se rtutí a správně interpretovat výsledky vyžadovalo v jeho době dost otevřenou hlavu.

A mimochodem – tibetští mniši si po sestupu do nížin pěkně pálili čajem hubu. U nich se to opravdu vaří asi při 75°C.

Čtvrtek 3. června 2010 ve 22:04® osprey
osprey

Jak.novi> Já jich přežil už šest a to se proroci fakt snažili být přesvědčiví…

Takže trocha víry v lepší zítřky a možná se toho ve vodě po kolena dožijem.

Čtvrtek 3. června 2010 ve 22:03® osprey
osprey

spike> Až to budeš umět i barometrem, tak se přijď ukázat:-))

Čtvrtek 3. června 2010 ve 22:02® osprey
osprey
Diskuze: Muškaření

Sander> Přesně tak, letošní výtěr je v háji. Pro nás, co nestojíme a nepadáme s vysazenou rybou, je to smutná zpráva.

Čtvrtek 3. června 2010 ve 21:26® osprey
osprey

dam> Já na to potřebuju 24 hodin, pokud to nebude mít 50 fotek. Takže stačí dodat a můžou chlupy lítat.:-)

Čtvrtek 3. června 2010 ve 21:24® osprey
osprey
Diskuze: Pěst na oko

guli> Takže můžu tu fotku znovu zviditelnit, aby se všichni na ten listopad podívali?

Čtvrtek 3. června 2010 ve 14:03® osprey
osprey

spike> Pravdu díš, kolego. Močí.

Ale my to přežijeme:-))

Čtvrtek 3. června 2010 ve 14:02® osprey
osprey

Bigpista> Neřeš, jak dlouho tu jsi a zapojuj se do diskuzí v maximální míře.

Na zásluhy se hrálo kdysi. Pokud se budeš projevovat jako rozumný člověk a to na základě předchozího příspěvku jsi, tak budeme všichni jenom rádi za každý tvůj názor, postřeh či reakci.

Čtvrtek 3. června 2010 v 11:55® osprey
osprey

Kolovr@tek> To se ještě zdaleka nedá říct. A navíc – ty ryby nikam nezmizí. U nás jednoznačně platí, že čím horší zahájení, tím lepší sezóna.

Čtvrtek 3. června 2010 v 0:53® osprey
osprey

Hany> Mám pocit, že se aktualizují jen aktivní uživatelé jednou denně ve 3:00. Koukni se zítra, jestli to bude stejné i pak, potom je něco špatně.

Středa 2. června 2010 ve 22:23® osprey
osprey

BlueShark> Ty už bych nedal. Je mi líto… Poslal jsem ti odpověď na mail. Kapku strohou. Hledáš, co tam není.

Středa 2. června 2010 ve 21:53® osprey
osprey

Jak.novi> Těleso ponořené do kapaliny může býti například ryba, která jsa nadlehčována vztlakovou silou nepůsobí na vlasec gravitační silou adekvátní své hmotnosti a gravitačnímu zrychlení v místě jejího výskytu, nýbrž toliko silou svých svalů, která jí v průběhu souboje s rybářem dojde.

Tento příspěvek byl editován 2.6.2010 22:20:20 uživatelem osprey.
Středa 2. června 2010 ve 21:51® osprey
osprey

spike> Tak hodně štěstí. Já si při zahájení stoupnu někam, kde nebude moc narváno a budu házet. Nic víc si od toho neslibuju. Možná že i něco chytím, ale přílišná snaha svazuje ruce. Tak to nechám, ať se to vyvrbí.

Středa 2. června 2010 ve 20:45® osprey
osprey

Barynka> Fotku se štikou bych asi někde našel. Fotku ze závodů nemám. Jsi prostě lepší:-D

Středa 2. června 2010 ve 20:42® osprey
osprey

majkyss> Prostrčíš vlasový přívěs jehlou skrz tu kouli (prodávají se i speciální, ale dělával jsem to i obyčejnou s větší dírkou). No a pak vsuneš do toho očka, co vylézá z té koule zarážku – prodávají se plastové, ale v nejhorším jsem ulomil kousek trávy apod. Tuhle improvizaci ale nedoporučuju pro daleké hody – já chytám na pár metrů.

Středa 2. června 2010 ve 20:38® osprey
osprey

Barynka> Jasný. Když se všichni sejdou, tak s nima pokecám. Ale většinou chytám sám nebo s jedním dvěma kamarády. Lovím zážitky – ne body, gramy, milimetry, pořadí, ceny a já nevím co ještě.

Stačí mi jedna ryba – když je to ta správná.

Středa 2. června 2010 ve 20:32® osprey
osprey

majkyss> Na závody?

Já tam jedu za partou kamarádů. Strašně fajn lidi. Závody mě vůbec nezajímají.

Středa 2. června 2010 ve 20:30® osprey
osprey

majkyss> No po každý povodni mají lidi strach. A stát nebo obecní úřady uvolní prachy na protipovodňová opatření. A ta se dělají tak, že se něco s velikou slávou zreguluje a vybetonuje a příště je to ještě horší.

Strach z povodní pomáhá mršit naše řeky nehorázným tempem a výsledky většiny protipovodňových opatření jsou mizivé.