Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "osprey"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) osprey. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Pátek 28. května 2010 ve 23:15® osprey
osprey

majkyss> No a co je za problém – ten se dá dát na pevno mezi dva broky nebo průběžně s tím, že na vlasci je zarážka a před splávkem korálek, který se o zarážku zarazí.

Jak se dělá zarážka, najdeš tady:

http://chytej.cz/clanky/780/

Pátek 28. května 2010 ve 23:07® osprey
osprey

LuboO> Výborně, gratulace.

Pátek 28. května 2010 ve 23:06® osprey
osprey
Diskuze: Sumcařina

hans139> Články Tomáše Rozsypala, vybrat dobrou lokalitu a házet a házet. K tomu kus citu pro situaci, pro vodu a trochu štěstí.

Pátek 28. května 2010 ve 23:04® osprey
osprey

majkyss> Cože? Myslíš anglický splávek?

Pátek 28. května 2010 ve 22:54® osprey
osprey

majkyss> Hledal bych na Internetu. Je toho daleko víc než v jakékoli knize. I u nás v montážích.

Dokonce tam byl odkaz na nějaké animované uzly – stránky někde v zahraničí a ty byly super. Pokusím se to najít.

Pátek 28. května 2010 ve 22:50® osprey
osprey

acam> Ještě ti zbyde. Celkem slušnou kombinaci pořídil nedávno hecht. Ale je to velmi zaměstnaný člověk a nedá se spoléhat, že je on lejno. Zkus mu poslat osobku.

Pátek 28. května 2010 v 16:39® osprey
osprey

sethy> Nešahej mi na makrelu! :-D

džigit> Pečené prase bych přirovnal k pečenému vepři. Ale aj sviňa by ušla…

Pátek 28. května 2010 v 16:36® osprey
osprey
Diskuze: Feeder

HaD> U patera visí zátěž dolů. Tam u vás je to handicapující prvek – vázne. Jinak víceméně funguje oboje. Hodně záleží na aktivitě ryb a na tom, co je na háčku.

Pátek 28. května 2010 v 11:59® osprey
osprey
Diskuze: Sumcařina

Prutos> Proč? Každej kdo má hubu, může dělat Kubu:-D

Pátek 28. května 2010 v 11:57® osprey
osprey

troutkiller> Ahoj. Ta ryka asi tolik neměla. Kluci argumentují dost rozumně. Ale vůbec bych to neřešil. U nás si něco takového nechytneš.

Středa 26. května 2010 ve 23:10® osprey
osprey
Diskuze: Plavaná

Stroft> U nás ti hnojáci nějak nefungují. Nevím proč, možná jsem si vytvořil nějaké zábrany nebo předsudky.

Středa 26. května 2010 ve 23:05® osprey
osprey

Tak nám doputovaly fotky jedné vzácné rybky, hned jsem jí vylepšil její kartu v atlasu.

Jenom bych si tohle rád někdy prohlédl naživo. Třeba i jen tak ve vodě – bez prutu.

foto/diskuze/vseobecna/2010/th-img34423.jpg
Středa 26. května 2010 ve 23:03® osprey
osprey
Diskuze: Muškaření

brčal> Jak na triko? Na mě musíš pomalu, jsem v oboru nevzdělán.:-)

Středa 26. května 2010 ve 22:49® osprey
osprey

brčal> Jo jo. Už jsem si nachystal další se stejným pánem.:-)

Středa 26. května 2010 ve 22:13® osprey
osprey

brčal> Dal jsem ho do videí a koukám, že ty taky:-)) Zkusím tam nechat to tvoje a jen tam strčím komentář z té svojí verze.

A jinak opravdu dobrý. Takhle nějak to má vypadat.

Tento příspěvek byl editován 26.5.2010 22:14:18 uživatelem osprey.
Středa 26. května 2010 ve 21:49® osprey
osprey

Cudla> Nic není daleko. Kdyby byl rozumný počas a s něčím se to spojilo, nebyl by to problém. Jenom je třeba plánovat hodně dopředu. Momentálně jsem dost v pytli s časem.

Středa 26. května 2010 ve 21:34® osprey
osprey

brčal> Suché chytání štik – to jsou nějaké popy nebo hladinové strímry?

Středa 26. května 2010 ve 21:21® osprey
osprey

brčal> Aha. My máme okouna hájeného jen v dubnu. Ale z MP vody snad jště letos žádného nemám. U nás to vždycky doháním v listopadu a prosinci.:-)

Středa 26. května 2010 ve 21:18® osprey
osprey
Diskuze: Plavaná

výča> Světlé cejnové jemné s jemnou kalicí hlínou. Určitě by přidal červy, případně Bonduelku.

Jestli myslíš, že nějak brutálně záleží na značce, tak zkus třeba Milo.

Středa 26. května 2010 ve 21:16® osprey
osprey
Diskuze: Kaprařina

pierisJ> Tam můžeš přepísknout jen to mléko (je to spíš do chladné vody, v létě bych to s ním nepřeháněl), lněné semínko (zejména po spaření dost lepí) a nějaké to aroma. Ostatní bych kombinoval po libosti, klidně bych přidal kukuřičný šrot a strouhanku. S konzistencí bych si pohrál, aby to drželo v krmítku a nebylo jak kyt. No a ta aromata bych dával tak, aby to mělo příjemnou vůni a nebylo to moc silné (to se mi to radí, když nemám čich:-) ).