Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "osprey"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) osprey. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Středa 26. května 2010 ve 21:07® osprey
- Diskuze: Muškaření
brčal> Okoun by myslím nevadil, hájený není a už je i vytřený. Tam bych si hlavu nelámal.
- Středa 26. května 2010 ve 20:31® osprey
brčal> Okoun by byl fajn, candát se možná ještě tře. Ale jinak uznávám, že je to důvod zabrodit

- Úterý 25. května 2010 ve 22:36® osprey
Cudla> Toho hrouzáka ti mocně obdivuju. Je to megafiš. Kamarád pepa-č sice kdysi chytil většího, ale ten tvůj je největší hrouzek, ze kterého jsem viděl aspoň fotku.
- Úterý 25. května 2010 ve 22:35® osprey
- Diskuze: Přívlač a dravci
sethy> No víc ti neposloužím, ale jednoho Teama v tom výběru máš a myslím, že o tolik jiný nebude.
- Úterý 25. května 2010 ve 22:24® osprey
sethy> Mám doma Team Dragon 230 cm/14–35 g – samozřejmě Cast. Ostrý tvrdý a rychlý proutek, na Team s poměrně solidní sílou stěny blanku. Líbí se mi velmi, ale měl bych s ním víc chytat…
Tento příspěvek byl editován 25.5.2010 22:25:13 uživatelem osprey. - Úterý 25. května 2010 ve 22:21® osprey
- Diskuze: Kaprařina
Docela zajímavé video s ukázkou výroby celkem zajímavé sestavičky pro takovou menší a obyčejnější kaprařinu na malých vodách.
- Úterý 25. května 2010 ve 22:04® osprey
Flip> Já to řeším podobně, jenom jsem dost často ve fázi: „Vzal bych slušnej prut a šel bych na ryby.“

Holt pracuju pomalu…
- Úterý 25. května 2010 ve 21:51® osprey
Flip> Tady nejde o Stellu, ale o hodného zaměstnavatele, který by ti ji v rámci udržení tvého fitnessu zaplatil
Anebo něco jiného…A jinak oba víme, že rybám je cajk ukradený.
- Úterý 25. května 2010 ve 21:40® osprey
Flip> A kterýchže?
Přečti si příspěvky dole – tobě asi pošta Stellu nezaplatí, abys mohl aktivně odpočívat a nezparchantěl

- Úterý 25. května 2010 v 0:03® osprey
Mates(původní)> OK. On se ten čas jednou najde. Znásilňovat to nebudem.

- Pondělí 24. května 2010 ve 23:50® osprey
Mates(původní)> Já bych si taky rád zablbnul s mušákem pod jezem. Věř, že pokud by šlo jen o to, přijel bych rád a hned jak by byly slušné podmínky.
Ale musím udělat to, co musím. A je toho docela dost. On se ten čas nakonec najde. Víc slíbit nemůžu. Jednou z daní za to, že se snažím dělat věci dobře, je to, že dělám pomalu.
- Pondělí 24. května 2010 ve 23:24® osprey
Mates(původní)> Nechci. Chytám všechny techniky a mouchu dost málo. Vždycky to bude jen taková pocitová záležitost. V tom ohledu prostě nepřekročím svůj stín.
Lipana bych na feeder nechytal, parmu klidně. Už proto, že tady u nás je problém chytit ji jakýmkoli způsobem. Loni jsem o ni ani nezavadil. Letos zatím tři pokusy a bez kontaktu.
Před patnácti lety jsem je chytal na vlastnoručně vázané mymfy na plavanou. Být jich tolik, co tenkrát, klidně už bych tam na ně dneska vzal mušák. Jenže jsem na tom místě tři roky žádnou ani neviděl a přestal jsem tam chodit.
- Pondělí 24. května 2010 ve 23:13® osprey
Mates(původní)> Tak to je špatný. Myslím, že do zahájení se neurvu. Navíc teď nejsou podmínky, kterým bych věřil. Voda lítá nahoru a dolů a když jsem viděl, s jakou vervou se ryby na Berounce hrnuly feedrařům do krmení…
Uvidíme. Já si ji letos chytím na červa a tu mouchu dáme třeba za rok.
- Pondělí 24. května 2010 ve 23:07® osprey
acam> Mě Morethan taky neoslnil. I já bych volil Stellu – ale museli by k ní dát druhou cívku a dostat cenu pod deset tisíc.
Takže mi musí stačit Twin

- Pondělí 24. května 2010 ve 23:00® osprey
Mates(původní)> Já tam byl o víkendu dělat reportáž ze závodů ve feederu. Stihl jsem tam i chvilku koupat červy a potkal jsem tam Riciho.
Kdy budu mít čas vyrazit tím směrem znovu, to si vůbec netroufám odhadnout. Čeká mě teď krom ostatního každoroční veselá povinnost – postarat se o náš sad (posekat kosou a usušit). Ber to tak, že jsem sprostej vidlák (když jsou naše cesty sněhem zavátý, tak vezmem vidle anebo lopaty…)

- Pondělí 24. května 2010 ve 22:57® osprey
acam> Hlavně to neříkej před Dragonistama, Sportexákama, Daiwofilama a dalšíma komunitama orientovanýma na jiné značky. Za ty peníze jsi mohl mít Ti-borona, Black Huntera s jedním prutem navrh, dvě Daiwy Ryukona apod.

- Pondělí 24. května 2010 ve 22:49® osprey
acam> Chvályhodný přístup. Tak si toho Lesatha vychutnej.
- Pondělí 24. května 2010 ve 22:45® osprey
Rici> Ahoj. Měl jsem jen drbance od malých ryb – a to se na ten balík asi 8 červů seknout nedalo. Parma se nekonala a poměrně brzy jsem šel „pracovat“.
Závody nedopadly dobře – 60 % lidí skončilo s nulou, chytily se 4 parmy dohromady.
- Pondělí 24. května 2010 ve 22:39® osprey
- Diskuze: Všeobecná diskuze
HaD> Tak to je dobře, že tam jsou. Až pojedu příště za tebou, přivstanu si, vyfotím ji a ukážu ti fotku u snídaně

Teda musel bych ji napřed chytit…
- Pondělí 24. května 2010 ve 22:38® osprey
acam> Gratulace k přírůstku do rodiny. Pro mě jsou podobné kousky příliš drahé, ale prut je to rozhodně schopný.