Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "osprey"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) osprey. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Čtvrtek 20. května 2010 ve 23:47® osprey
osprey

Flip> Naprosto bez obav. Dnes není problém něco koupit. Problém je vydělat peníze:-))

Čtvrtek 20. května 2010 ve 23:15® osprey
osprey

sus1> Je. Ale crossové kolo za desítku pro dámu, která ho používá, aby se dopravila z bodu A do bodu B bohatě postačí. Máme to doma ověřeno.

Čtvrtek 20. května 2010 ve 23:09® osprey
osprey

sus1> To, co já kupuju za osm, mívalo cenu přes 10, ale zas ne o moc.

A tu Zeměkouli jsem (obrazně) objel já. Byly roky, kdy jsem míval nějaký ten tisíc najeto a auto mám dva měsíce.

Je jasný, že když máš kolo za dvacet tisíc, budeš pocitově zas o kus dál.

Čtvrtek 20. května 2010 ve 23:01® osprey
osprey

IV.TO.ŠIRDA> Nejsem holka, ale snad neva. Nám se to letos vyhlo – užívali jsme si loni…

Čtvrtek 20. května 2010 ve 22:58® osprey
osprey

sus1> Nevím. Máme v rodině hafo kol. Nejsou tak drahá jak píšeš, plastové jsou na nich tak blatníky, jedno z nich už objelo Zeměkouli (bez prdele) a mění se na nich spotřební matroš (brzdové špalky, sem tam lanko, občas vytahaný řetěz).

Pravda je jedna – nelítám v tom po lese a neskáču ze schodů a tak. U Věry to taky neočekávám.

Fakt je, že to kupuju poměrně dobře a využívám známosti a slevy.

Tento příspěvek byl editován 20.5.2010 23:00:04 uživatelem osprey.
Čtvrtek 20. května 2010 ve 22:48® osprey
osprey

Flip: Souhlas se sethym. Řazení Deore je solidní záležitost a dnes se skutečně prodává za rozumné peníze.

Ale chtělo by to, abys normálně s představou technické stránky toho kola vzal Věru do obchodu a ta se na to koukla a hlavně posadila. Jinak to opravdu není problém, Věra je z pohledu kol poměrně „konfekční typ“.

Čtvrtek 20. května 2010 ve 22:36® osprey
osprey

Flip> Jo, do kol dělá. Ale kolo pro Věru ti můžu pomoct sehnat taky. Klidně u Troutkillera v obchodě, pokud na tom budeš trvat. Jedno už jsem u něj koupil synovi. Ale není podmínkou.

Takže dámské kolo – tj. bez rámu? Tam je nabídka trochu slabší. Většinou crossové kolo rám má – prostě proto, že pak je celá kostra výrazně tužší.

Když to odsouhlasíš, budeme pokračovat:-))

Čtvrtek 20. května 2010 ve 22:26® osprey
osprey

Flip> To není takový problém. Chce pánské, dámské, kolik je ochotná do toho investovat? Velice rozumná kola se dají sehnat už v kategorii 8 – 11 000 Kč.

Záleží i na nárocích. Kde a jak chce jezdit a kolik najezdí. No a pak rozhodují různé osobní preference. Já třeba nestojím o odpruženou vidlici, ale ta je na většině lepších kol v podstatě už standard.

Čtvrtek 20. května 2010 ve 21:50® osprey
osprey

sears.13> I taková možnost by šla zařídit, ale běžnější je, že pak o tom rozhoduje zadavatel otázky. Každopádně tuhle vymoženost zatím postrádáme.

U nás zatím máme jen celkový ban, který musí udělit David – třeba na základě upozornění adminů anebo konec konců i kohokoli z návštěvníků.

Čtvrtek 20. května 2010 ve 21:48® osprey
osprey

Flip> Asi bude v Norsku. Někdy touhle dobou tam měl jet. Třeba ti pomůžeme i bez něj.

Středa 19. května 2010 ve 23:45® osprey
osprey
Diskuze: Slovensko

LuboO> Píšeš docela pěkně. A nejvíc mě zaujala věta, že je třeba dávat pozor na medvedě a vretenice. Veselé je, že je to pravda. Vretenice jsem tam u vás viděl (dokonce i fotil), medvěda jen kolegové z výpravy.

Středa 19. května 2010 ve 22:34® osprey
osprey

BlueShark> Strávit sedm dní se štětkou, to není zas tak špatné:-))

Středa 19. května 2010 ve 22:32® osprey
osprey

LuboO> Nikdy jsem v Tatrách nebyl. On by nebyl problém udělat si jeden den vlastní program. Pokud bude počasí, ty budeš mít čas a tak. Jsme tam 4. – 9.7.

Jestli bude tak jako je teď, tak nevím, co tam budu dělat:-))

Středa 19. května 2010 ve 22:19® osprey
osprey

timbab> Pokud je momentálně 2D, třeba založí 2D hnízdo:-))

Středa 19. května 2010 ve 22:18® osprey
osprey

jarad> Zkušenosti má málo lidí, ale ohmatával jsem to (Fladeny z VIPY) v Praze na výstavě. Dojem celkem pozitivní, ale nevím, zda to byly přímo tyto.

Středa 19. května 2010 ve 22:15® osprey
osprey

LuboO> Jestli máš feeder, tak ten Hron by měl jít. Bude málo záběrů, ale v absťáku i jedna ryba potěší.

A v tom létě až budu v těch Tatrách, tak máme v plánu výstup na Kriváň. Tak pokud bys chtěl, mohl bys dorazit a vyšplháme tam společně. Alespoň uvidíš, jak jsem po roce nad klávesnicí zparchantěl:-))

Středa 19. května 2010 ve 22:11® osprey
osprey

Nordboy> Je to královna, možná ti tam někde přezimovala. Teď by měla založit hnízdo. Pokud toho ještě bude fyzicky schopna…

Středa 19. května 2010 ve 20:10® osprey
osprey

Sander> A dobrej guláš? Já bych si u nich dal dvě porce a pak volil pravici. Protože je to tak dobře:-))

Středa 19. května 2010 ve 20:05® osprey
osprey
Diskuze: Sumcařina

vladah> Tak to bych vzal pletenku tak na 15 – 20 kg. Budeš házet daleko a s vlascem se to hůř seká, ryba taky může být velká a navíc vám to tam táhne.

Středa 19. května 2010 v 19:59® osprey
osprey

Sander> Tohle dělalo, když jsem ho viděl naposledy. Co dělalo mezi tím, to nevím.

foto/diskuze/vseobecna/2010/th-img34244.jpg