Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "osprey"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) osprey. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Středa 19. května 2010 v 19:56® osprey
osprey
Diskuze: Sumcařina

vladah> Komplikovaná otázka. Na čisté vodě stačí na sumce do 110 – 120 cm i dobrá pětadvacítka – vlasec. Na vodě plné překážek s výskytem velkých ryb nemusí stačit skoro nic.

Tento příspěvek byl editován 19.5.2010 19:56:49 uživatelem osprey.
Středa 19. května 2010 v 19:41® osprey
osprey

majlant> V pohodě. Já řeším jen atmosféru, která tu transakci provázela. Jestli prodáš a za kolik prodáš, to je na tobě. Jsou to tvoje woby. Ale na světě běhá minimálně pět a půl miliardy lidí, co od od tebe nekoupí, takže když na nějakýho narazíš, přejdi to v klidu:-))

Středa 19. května 2010 v 19:29® osprey
osprey
Diskuze: Slovensko

LuboO> Tuna tiež. A to niesme Morava…

Středa 19. května 2010 v 19:26® osprey
osprey

majlant> Já vím. Bohužel máš zvláštní dar jednat s lidmi. A s těmi woby je to problém. Velké sady se prodávají špatně a proto bohužel levně. A pokud má někdo možnost nakupovat v zahraničí, obvykle mu české ceny přijdou přehnané (ony také ve většině obchodů jsou).

Nemá ale smysl se tady kvůli tomu zhádat.

Středa 19. května 2010 v 18:12® osprey
osprey

majlant> Výborně, jsem rád, že jsi tu. Připomínám jen, že pokud se ti u nás nelíbí, tak navštěvovat tyhle stránky není povinné.

Středa 19. května 2010 v 18:10® osprey
osprey

jiris> Až do posledka to je pro mě vážený návštěvník.

Ale ve chvíli, kdy by mělo jeho vinou chytej.cz přijít o jiné návštěvníky (a to by mohlo), bude všechno jinak… Obvykle lidem všechno vysvětlím – aby se pak nedivili.

Středa 19. května 2010 v 17:50® osprey
osprey

jeldas> Je mi to jasný. Tady to není o moc lepší.

Středa 19. května 2010 v 17:46® osprey
osprey

majlant> Není chudák. Divil by ses. Možná mnoha věcem.

Ale pro začátek by stačilo připomenout si zásady slušné komunikace.

Úterý 18. května 2010 ve 22:39® osprey
osprey
Diskuze: Feeder

Roman 7> V pohodě, to ještě stihnu. Koukal jsem, že tomu velíš, tak ti přeju hladký průběj s minimem komplikací.

Úterý 18. května 2010 ve 22:37® osprey
osprey

jeldas> Ale jo. Já si to nemyslím. Problém je v tom, že třeba v místech, kde lidi pár let mydlili ryby po desítkách a pouštěli, to začíná být nějaké na levačku. Nevím, jsetli jsou opatrnější nebo tam jsou nějaké ztráty způsobené manipulací.

Sám za sebe jsem skončil u toho, že si prostě tak nějak zachytám a snažím se buď chytit něco pěkného nebo se něco dozvědět.

Poslední dobou se z chytání ryb na množství stává móda a tak to lidem rozmlouvám:-))

Úterý 18. května 2010 ve 22:31® osprey
osprey

hecht> Nedělej si starosti:-)) Už jsem toho pochytl dost a těch pár šupin, na které si sáhnu, mi stačí.

Úterý 18. května 2010 ve 22:29® osprey
osprey

Roman 7> Fajn. Jak říkal ten tremp: Dobrý den paní, nemáte trošku vody, já mám takovej hlad, že bych u vás přespal. :-))

Budu tam trošku dýl a pokusím se i přespat. Z pátku na sobotu. Buď mě vyhodíte anebo tam s váma nějaký čas pobudu. To už se uvidí:-))

Ale sliboval jsem to Azbestovi a sliby je třeba plnit.

Úterý 18. května 2010 ve 22:17® osprey
osprey

Roman 7> Myslím, že budu mít cestu kolem. Zastavím se.

Úterý 18. května 2010 ve 22:07® osprey
osprey

jeldas> Jo, je to krásný chytání, ale když to pak člověk umí, musí myslet na to, aby měl co chytat.

Úterý 18. května 2010 ve 22:04® osprey
osprey

Roman 7> Já vím, Marksmany jsem osahával celou pražskou výstavu a psal jsem tu na ně recenzi. Super prut, akorát je pro mě moc drahý.

Mimochodem – v sobotu na Berounce ve Všenorech je mám dojem první liga. Budeš tam?

Úterý 18. května 2010 v 19:21® osprey
osprey

spike> Něco se vrátí a něco ne. Ony se dříve nížinné řeky vylévaly do lesa každé jaro. Takže dospělé ryby věděly, co mají dělat – pokud to nevěděly, umřely už mladé.

Bez ryb nebudete, ale se ztrátami se musí počítat.

Úterý 18. května 2010 v 19:17® osprey
osprey

Jak.novi> U nás tohle bylo za posledních 10 let dvakrát. Taky podle toho obsádka řeky vypadá.

Úterý 18. května 2010 v 18:10® osprey
osprey

timbab> Jistě. Když má vydra dobrou náladu a úspěšný lov, občas půlku nechá…

Pravdou ale je, že při současném zarybnění zbyde i z dvoukilového kapra jen hrst šupin (tak desetina toho, co jich na rybě je, zbytek je sežrán včetně hlavy, ploutví atd.)

skwor> Už jsem si na něj zvykl, ale jefakt, že ten Nexave je lepšatější. Ve své podstatě je to nejlepší poměr cena-výkon mezi věemi Shimaňáckými feedery a pickery. Nebudu pospíchat, je to nový model, v nabídce ještě chvilku vydrží.

Úterý 18. května 2010 v 17:21® osprey
osprey

Jak.novi> Já nevím, kterou z těch dvou, co u nás na řece zbyly, bych měl pozlobit. Tak chodím na tlouště, těch zbylo pět a půl:-))

Úterý 18. května 2010 v 17:15® osprey
osprey

Jak.novi> Víš, že v zimě koupu špunt. Nebudu sedět u pickeru a lapat plotičky, když se dají chytit tloušti kolem 50 cm.