Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "osprey"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) osprey. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Úterý 18. května 2010 v 17:08® osprey
- Diskuze: Přívlač a dravci
hecht> Ani nepovídej. Když se urvu na ryby, ještě dva dny si to vyčítám.
- Úterý 18. května 2010 v 17:07® osprey
- Diskuze: Feeder
Jak.novi> Já ho měl na výstavě v ruce, cenovku jsem četl třikrát a pak jsem se pro jistotu ještě zeptal. Loni bys za ty peníze nekoupil od Shimana ani ty špičky.
Zcela regulérně o něm uvažuju – akorát nevím, co s ním tak dvakrát budu dělat, jeden picker už mám a na říční kapry je to trochu slabé

- Úterý 18. května 2010 v 17:03® osprey
- Diskuze: Všeobecná diskuze
proutnik> Opravdu je to malé. Pokud můžeš, tak od Shimana velikost 2500. Líp to hází, nekroutí to tolik vlasec a je to univerzálnější.
- Úterý 18. května 2010 v 11:46® osprey
- Diskuze: Muškaření
Mates(původní)> Je to o tom, jak to která kultura chápe.
Se mnou je to těžký – jsem vesničan (vykuchal jsem kdeco) a studovaný biolog (víc než žábu nebo potkana mi pitvat nedali).
Uznávám, že ten záběr trochu ruší atmosféru toho videa.
- Úterý 18. května 2010 v 0:29® osprey
- Diskuze: Kaprařina
tankaboth> Kule jdou i s feederem, on je to stejně převlečenej kaprák

- Úterý 18. května 2010 v 0:00® osprey
jiris> Udělat pěkný video je hrozně těžká věc. Potřebuje to atmosféru, musíš mít dost záběrů, dobrý scénář předem, šikovně to sestřihat, umět udělat dobrý zvuk…
Nemám nárok něco takového udělat. Ale mám rád kvalitní věci. A to je dneska problém.
- Pondělí 17. května 2010 ve 23:56® osprey
tankaboth> Jednou se tam taky podívám. Ale zatím to má čas. Ale rozhodně tam plavou pěkné ryby.
- Pondělí 17. května 2010 ve 23:54® osprey
jiris> Jistě. Je to jiný level. Ale bylo to sem vloženo jako supervideo no a mě tam pár věcí úplně nesedělo.
Ale můžu ti říct, že když na netu vybírám videa pro rozšíření chytejácké videotéky, tak je hrozný problém najít něco, na co by se dalo dívat. Asi jsem fakt náročnej… Nelam si se mnou hlavu.
- Pondělí 17. května 2010 ve 23:43® osprey
- Diskuze: Sumcařina
Bubla> Tak snad bude časem líp. Ale divím se, proč je to nežere.
Video pěkný. Chceš ho hodit mezi ostatní videa, co na chytej máme? Můžu to udělat.
- Pondělí 17. května 2010 ve 23:01® osprey
Bubla> Fotka, aby sem šla vložit, musí mít po delší straně max. 1600 bodů. Dělá to problém spoustě lidí. Je to jedna z věcí, které musíme odstranit.
- Pondělí 17. května 2010 ve 22:30® osprey
sethy> Jo, jsou v háji. Trvá to moc dlouho a oni mají rychlý metabolismus a malé zásoby. Jestli takhle bude ještě dva dny, půlka jich to nepřežije. A to mají navíc mladé.
To s tím puštěním je pravda. Pokud je schopný letu (ze země neodstartuje), je to to nejlepší, co pro něj můžeš udělat.
- Pondělí 17. května 2010 ve 22:28® osprey
- Diskuze: Plavaná
Libor> A jak to máme dělat my Jihočeši? Tady je hájená celoročně. Tak prostě hodím do řeky rousnici a někdy ji vezme tloušť, někdy kapr a jindy parma…
Ono teď na jaře jde do tření spousta druhů ryb a lovit to moc etické není. Proto jsem si taky na ty plotice nevzal kýbl krmení, ale v tom úseku, kde je jich dost jsem lovil jen tak.
Já osobně nechytám parmy v zimě, přijde mi, že je to musí hodně vysilovat a to v době, kdy nemají co do huby.
- Pondělí 17. května 2010 ve 22:22® osprey
- Diskuze: Plavaná
vladah> Nevím, já parmu osmnáct měsíců nechytil

Teoreticky v kalné vodě rousnice, v normální nějaké aromatičtější krmení (buď ploticové nebo něco se sýrem) se spoustou hlíny a litrem červů.
- Pondělí 17. května 2010 ve 22:20® osprey
Bubla> Omlouvám se, že se ozývám místo Davida. O články stojíme, určitě se to pokus zpracovat. Pokud budeš v souvislosti s tím článkem cokoli potřebovat, stačí říct a jsem k dispozici.
- Pondělí 17. května 2010 ve 22:17® osprey
tankaboth> Hezké ryby. Ale voda v pozadí je asi některý z kanálů, nebo se pletu?
- Pondělí 17. května 2010 ve 22:14® osprey
kubas> Nikdo tě nemlátí. Jedno super muškařské tady někde mezi videi je. Zvláštní poznávací znamení – je z Nového Zélandu a běhá tam myš.
pepa-č> My jsme holt náročná klientela. Víš proč jsem nikdy nic nenatočil? Protože bych si pak musel nafackovat. U fotek je to jen tak tak…

- Pondělí 17. května 2010 ve 22:11® osprey
spike> Nám loni teklo 280 místo 2. Takže se nediv mému přecitlivělému vztahu k rybám. Když to skončilo, pomalu jsem se styděl nahodit. V roce 2002 teklo přes 300 a povodeň se táhla od srpna do ledna.
- Pondělí 17. května 2010 ve 22:08® osprey
sethy> Rorýsům moc šancí nedávám. Je to letec, na zemi ani nespí. Ják vám tam už třetí den leje, budou na pokraji sil i tak. Opravdu žerou jen létající hmyz a budeš jim to muset asi cpát do krku a při starostech, co teď máte…
Mě ani známým se nepovedlo rozchodit vlaštovku, jiřičku ani rorýse.
- Neděle 16. května 2010 ve 23:31® osprey
Sander> Aha. Díky. V tom případě si to tady u nás ohlídám

- Neděle 16. května 2010 ve 23:14® osprey
Scanix> Jak to automat pozná, proboha?
Text obsahuje jméno ryby? Jsou přiloženy snímky? Ono je to nakonec jedno.