Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "osprey"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) osprey. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Čtvrtek 13. května 2010 ve 12:34® osprey
- Diskuze: Diskuze s adminy
HaDová> A pro nešikovné rybáře bychom mohli do nabídky zařadit kevlarovou přílbu s plexisklovým štítem chránícím oči

- Čtvrtek 13. května 2010 ve 12:05® osprey
- Diskuze: Rybaření v zahraničí
judy74> Je docela možné, že třeba už nepůjdou. Já byl loni 8. 17. 5. a bylo už pozdě. A počítej, že ryby budete hledat.
Pokud jde o nástrahy, netroufal bych si radit. Vezl jsem toho batoh a chytal jsem nakonec na tři plandavky a popa.
- Čtvrtek 13. května 2010 v 11:59® osprey
- Diskuze: Přívlač a dravci
HaD> To je možné. Jenže já můžu mluvit jen za sebe. Proč já osobně nezávodím a nemám k tomu kladný vztah.
Ostatně jsi tenhle dialog začal ty – narážkou na to, že fotografové popíchají víc ryb než závodníci. Ani omylem.
Fór je v tom, že pro mě je důležitější cesta a pro někoho cíl. U závodění je cesta nepodstatná a cílem jsou milimetry nebo gramy.
- Čtvrtek 13. května 2010 v 11:38® osprey
- Diskuze: Feeder
Bigpista> Hezká čistá nádrž. Ryby jako kdekoli jinde, jen míň a menší a pár duháků navrch. Dotaz na montáž je nesmyslný – vím já (a kdokoli jiný), co tam hodláš provádět?
To s těmi krmítky tam bývalo. Nevím, jestli to pořád platí, ale možná ano. V tom případě ti feeder moc nepomůže. Hodně zdaru.
- Čtvrtek 13. května 2010 v 11:33® osprey
- Diskuze: Všeobecná diskuze
sus1> Občas ti nerozumím.
- Středa 12. května 2010 ve 23:42® osprey
hecht> Poslední dobou moc ne. Ale jestli chceš, až trochu opadne voda, rád se tam s tebou podívám.
- Středa 12. května 2010 ve 23:24® osprey
sus1> Nemám zařízený nic. Nic jsem nechtěl, nic neposílal, s ničím nesouhlasil, nic nepodepsal a nikam nepojedu.
- Středa 12. května 2010 ve 23:23® osprey
- Diskuze: Kaprařina
sus1> Řešíme pitomosti. Vyzkoušej si to. Pravděpodobnost, že jakákoli guma v klipu praskne dřív než návazec 0.10 mm je hodně malá. Dobrou. Definitivně.
- Středa 12. května 2010 ve 23:20® osprey
hecht> Já vím, hezké to je. Otázka je, co tam plave.
- Středa 12. května 2010 ve 23:19® osprey
sus1> Já jsem se nikam nehlásil. Možná mi Profo ze slušnosti drží flek.
- Středa 12. května 2010 ve 23:17® osprey
sus1> Dal mi ji tomashr, tak s tím musíš na něj.
- Středa 12. května 2010 ve 23:11® osprey
sus1> Měl jsem to gumičkou – a teď mi vysvětli, co je bez problému.
- Středa 12. května 2010 ve 23:10® osprey
hecht> Nepotřebuješ ho. Máš to tam čím hodit.
- Středa 12. května 2010 ve 23:09® osprey
sus1> Určitě ne. Ani nevím na jakej.
- Středa 12. května 2010 ve 23:08® osprey
- Diskuze: Feeder
čabi> Ono je úžasné pověsit dvacet kilo ryb, ze kterých je půlka nevytřená, na váhu a koukat, kam ta ručička doleze…
Dál už mlčím.
- Středa 12. května 2010 ve 22:54® osprey
sus1> Jistě chápeš význam slova zaklipováno…
- Středa 12. května 2010 ve 22:48® osprey
sus1> Mě fungujou normálně. Ale koukám, že ty se už zase nudíš. To je dobře. Protože já jdu spát

- Středa 12. května 2010 ve 22:47® osprey
sus1> Cos viděl? O víkendu jsem měl Colmic Nuclear NK 800 ve vel. 10 bez protihrotu, dneska to byla čtrnáctka.
Všechny ostatní ryby jsem vyndal, s tímhle démonem jsem nepočítal. Začínal jsem se silnějším cajkem, ale nešlo chytit rybu. Tak jsem zaklipoval a zjemnil. Ryby kolem 40 cm jsem tahal i s tím klipem, ale tohle byla trošku jiná sorta.
- Středa 12. května 2010 ve 22:15® osprey
pepa-č> No jo, možná to bude tím, že pro mě je foukačka spjatá s jedem kurare. To se pak blbě dělá C&R

- Středa 12. května 2010 ve 21:57® osprey
pepa-č> Já pár Ownerů s kroužky a jsem ready. Nevím, proč si s těma pár kudlama, co tu zbyly, dělat starosti. A ty přeživší seniorky stačíš proškolit ty