Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "osprey"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) osprey. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Středa 12. května 2010 ve 21:47® osprey
- Diskuze: Kaprařina
Mega-Fish> Já měl dneska jednoho slušného na feederu. Desítka návazec a zaklipováno. Bylo to velmi rychlé…
- Středa 12. května 2010 ve 21:35® osprey
- Diskuze: Přívlač a dravci
skwor> Taky jsem před Švédskem dokupoval jako blázen a nakonec jsem to celé odchytal na tři plandavky a popa… Jenže to člověk dopředu nikdy neví.
- Středa 12. května 2010 ve 21:28® osprey
skwor> Já to vyřešil tím, že poslední pruty, co jsem kupoval, byly doprodeje a bazarovky.
Momentálně mám peněz na rybařinu málo. Za to, co šlo dřív do rybařiny, kupuju něco, co jsem vlastně ani nikdy pořádně neviděl. Nafta tomu říkají.
A snažím se na sobě feedrařsky zapracovat, abych se mohl pořád tvářit, že o tom něco vím. Takže z toho, co zbyde na rybařinu, spolyká většinu peněz krmení.
Tento příspěvek byl editován 12.5.2010 21:29:22 uživatelem osprey. - Středa 12. května 2010 ve 21:19® osprey
skwor> Jsou zákeřní a vypočítaví. Určitě čekali, až si ho koupíš

- Středa 12. května 2010 ve 21:15® osprey
cormaxx> To jo. Ale třeba 244 cm do 40 g se za stejnou cenu nabízel už loni.
Holt prodávat je třeba.

- Středa 12. května 2010 ve 21:13® osprey
- Diskuze: Plavaná
Zoles> Nejsou blbí. Oni jsou z toho živi. Modli se za tuhé zimy, kdy jsou nadjezí pod ledem a dobré tání, aby v řekách táhlo dost vody. To je jediné, co trochu pomáhá. Pak už jen olovo…
- Středa 12. května 2010 ve 21:10® osprey
HaD> Všechno je to diskutabilní. Jednou jsi mi říkal, kolik má jistý prvoligový závodník za sezónu pstruhů. Já mám všech ryb, co chytím za celý rok (dvakrát delší než pstruhová sezóna) třetinu toho čísla – včetně všech plotic, ouklejí apod.
Ale jedno nepopírám – chytat umíte.
- Středa 12. května 2010 ve 21:05® osprey
cormaxx> To jo, slevujou z cen, které za ty Skelouše nikdy nechtěli

- Středa 12. května 2010 ve 21:04® osprey
- Diskuze: Feeder
čabi> Z mého pohledu smutné. Ani jedna pěkná ryba – tedy nenašel jsem žádnou zmínku, i když by se asi našla, kdyby někdo hledal. Všichni ale nachytali gramy, spoustu gramů… ryb vytažených do přítoku přehrady před výtěrem.
Ale nenech se mnou znervóznit.
Tento příspěvek byl editován 12.5.2010 22:50:28 uživatelem osprey. - Úterý 11. května 2010 ve 23:50® osprey
HaD> Ono to focení taky není pro ryby žádný med. Dobrý je, když chytá a fotí víc lidí a je co fotit. Pak se sem tam něco povede a většina ryb skoro nepozná, že je tam nějaká manipulace navíc.
Krom toho je potřeba si ujasnit některé věci, aby až člověk bude fotit něco jedinečného, tak aby věděl, co dělá. Já osobně s těmi snímky, co jsme během toho fotovíkendu nadělali, zdaleka nejsem spokojen, ale zase mě to posunulo o kus dál.
- Úterý 11. května 2010 ve 23:36® osprey
sus1> Nesmažu. Nechť jsou tvé hříchy na očích.
Zas taková tragédie se nestala.Nahoď jiné téma.
- Úterý 11. května 2010 ve 23:32® osprey
sus1> Proč? Když už jsi to sem dal. Ale zbytečně bych nemíchal tady a tam.
- Úterý 11. května 2010 ve 23:27® osprey
- Diskuze: Plavaná
Zoles> Oni to nikdy nevyberou do mrtě a většina ryb podle mě zimuje níž. Taky jich tam naštěstí nebylo 400 jako v dobách největší slávy u nás. Já to vybral víceméně náhodou. Celý ten úsek znám hodně povrchně.
- Úterý 11. května 2010 ve 23:25® osprey
- Diskuze: Dámská jízda
lota lota> Já lovím, abych lovil. Ne ulovil – prostě lovil. Často si to dělám tak těžké, že neulovím nic. Třeba proto, že se pokouším o ryby, kterých je na revíru jen několik kusů. A tu přírodu mám moc rád.
Ale vidím, co se děje kolem.
- Úterý 11. května 2010 ve 23:17® osprey
sus1> Já Pepu nikdy nechválím. My si vzájemně ztrpčujeme život, ale děsně nás to baví, protože to provádíme mimořádně kreativním způsobem.
A co se tvých příspěvků týče, já bych nechal co kdo napsal, tam, kde to napsal.
- Úterý 11. května 2010 ve 23:13® osprey
HaD> Na co narážíš? na to, že se snažíme chytit povícero ryb? Není to tak strašné.
Nepočítáme je, jen se prostě snažíme chytat takovými technikami a takové druhy, kde se něco nachytá – třeba ty plotice na plavanou.
A jestli jsi dobře četl, tak jsi četl i to, že jsem lovil plotice na šoulačku bez krmení – a to je dost drsný
Zeptej se závodníků v plavané. - Úterý 11. května 2010 ve 23:08® osprey
- Diskuze: Všeobecná diskuze
spike> To byl ten 85 cm?
- Úterý 11. května 2010 ve 23:08® osprey
Sander> Netroufám si to z té malé fotky posoudit. Tohle je na celou šupinu a opravdu poctivě projet. Mám pocit, že ten kraj je moc nahusto, ale ani v nejmenším se nechci hádat. Ideální je dát to do promítačky. Pokud mi tu šupinu svěříš, pokusím se o to. Měl by tam být velice špatný přírůstek v roce 2002, kdy byla povodeň.
- Úterý 11. května 2010 ve 23:01® osprey
spike> Ta šupina bude o rok posunutá. Letošní annulus se tak stěží vytvořil. Bude úplně na kraji anebo tam ještě není. To, co máš jako 2010 je 2009.
- Úterý 11. května 2010 ve 22:58® osprey
- Diskuze: Feeder
cormoran> Stejnou věc jsme nemysleli. Tohle u nás nefunguje. Lovím na řece a cíleně to jde týden na jaře a jeden den v létě.
Letos už je pozdě. Viděl jsem tři, ale na špatných místech.
A vůbec – všechno je špatně.