Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "osprey"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) osprey. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Pondělí 10. května 2010 v 10:13® osprey
- Diskuze: Začínáme rybařit
jeldas> Fajn, tak navaž na konec kmene háček bezuzlovým vázáním a to je celé. deset centimetrů nad háček brok 0.7 – 1 g lehce namáčknout. Nakrmíš kukuřicí z ruky 5 m od břehu, jedno zrno dáš na háček, aby koukala špička, nahodíš do prokrmeného fleku a nejjemnější špičkou lehce dopneš.
Asi jsi takovou montáž nechtěl. Ale je feedrová, funkční a používám ji. A používám i jiné. Podle situace. Až si ujasníš, co přesně chceš a upřesníš otázku, můžu ti popsat další.
- Neděle 9. května 2010 ve 23:46® osprey
- Diskuze: Muškaření
Mates(původní)> Jo, nějaká pravidla na to opravdu jsou (přesné znění neznám) a s kulí není sranda. Mám za sebou jeden zážitek s malorážkou (nikomu se nic nestalo) a fakt bych si každou ránu do prostoru, kam pořádně nevidím, dobře rozmyslel.
- Neděle 9. května 2010 ve 23:40® osprey
- Diskuze: Diskuze s adminy
chosebaits> Pokus se zmenšovat fotky na rozměr menší než 1600 bodů po delší straně.
- Neděle 9. května 2010 ve 23:35® osprey
- Diskuze: Kaprařina
imothep> Hezké ryby. Mě musejí stačit takové ty kolem 50 cm na feeder.

- Neděle 9. května 2010 ve 23:33® osprey
Mates(původní)> Kule vystřelená šikmo vzhůru letí několik kilometrů, dopadá v oblasti, kam střelec nevidí a po celé dráze letu má smrtící účinek. A to i v případě, kdy prolétne kormoránem.
Nelze střílet nahoru, pokud si člověk uchová alespoň kus základní zodpovědnosti, možná to předpisy dokonce zakazují.
Je to i jeden z důvodů, proč se stavějí posedy – střílí se proti zemi (samozřejmě střelec je míň vidět a sám má přehled, rozptyluje se jeho pach,…)
- Neděle 9. května 2010 ve 23:27® osprey
- Diskuze: Přívlač a dravci
Flip> Jsem rád, že netrpíš pocitem, že jsi své peníze vyhodil
Pokud byl při zkoušce dosažen i nějaký hmatatelný úspěch, tak
tím líp.Já poslední dobou propadám pocitu, že na tyčce zas tolik nezáleží. Nechám si, co mám, stejně mám poslední dobou problém dostat se k vodě.
- Neděle 9. května 2010 v 11:13® osprey
- Diskuze: Všeobecná diskuze
sus1> Ano, Míra něco má. Ještě to sám neviděl.
- Neděle 9. května 2010 v 11:01® osprey
- Diskuze: Diskuze s adminy
havel> Myslím, že odregistrováním by mohla vzniknout kategorie „odregistrovaný uživatel“. Systém by si dál pamatoval jeho aktivity, ale při pokusu osobu kontaktovat, by se objevila hláška " uživatel se odregistroval dne…".
Zatím to většina lidí řeší prostým odchodem.
- Neděle 9. května 2010 v 10:58® osprey
- Diskuze: Slovensko
Dzumigar> Jenom jsem tam projel – zhruba od Trenčína po Ružomberok. Váh je moc hezká řeka. Jenom je tam priveľa všelijakých kanálů a nádrží. To mě trochu mátlo.
Ryby tam určitě budou, věřím tomu.
- Neděle 9. května 2010 v 10:52® osprey
- Diskuze: Feeder
Dzumigar> Výborně, zdravíme na Slovensko.
Feeder je zábavné chytání, i když i tady platí, že když nejdou,tak nejdou.
- Neděle 9. května 2010 v 10:48® osprey
- Diskuze: Pěst na oko
Tady se ukazuje, že v naší zemi je všechno ode zdi ke zdi. Padesát tisíc za tu hlavatku je hloupost. Ach jo…
Jdu se podívat, co s tím dokážu dělat.
Stalo se, úlovek zatím nebude zobrazován.
Tento příspěvek byl editován 9.5.2010 10:51:15 uživatelem osprey. - Neděle 9. května 2010 v 10:41® osprey
fishing USA> Je to dědictví z dob, kdy paměť byla podstatně dražší. Systém nám bere fotky do velikosti 1600 bodů po delší straně.
Je to jedna z věcí, které bychom chtěli napravit.
- Pátek 7. května 2010 ve 23:09® osprey
sus1> Cože? Ztrácím v tom přehled. Neznám elitu, co je to za lidi?
- Pátek 7. května 2010 ve 22:44® osprey
mannice> Slyšel jsem, že při prudkém záběru kapra je z prutu hokejka. Třeba má někdo tolik prudkých záběrů, že se z toho dal na hokej…
Taky jsou lidi, co čumí na špičku jak puk, jiní reagují na záběr s hbitostí hokejového gólmana, další mají tah na bránu a jiní v tom mají prostě hokej.
Málo souvislostí

- Pátek 7. května 2010 ve 22:39® osprey
CeP> Vrány krákajó. Asi z hlado. Pré komunisty

- Pátek 7. května 2010 ve 21:30® osprey
Mates(původní)> Je třeba něco dělat. Chci se pokusit o jednu věc. Uvidíš asi v létě. Ale bojím se, že si akorát nabiju hubu.
- Pátek 7. května 2010 ve 21:28® osprey
Hany> Slušná kombinace. Pokud tam vydržíš dost dlouho, dalo by se s tím zabodovat. Jen to počasí je zatím pořád nějaké divoké.
- Pátek 7. května 2010 ve 21:23® osprey
Hany> Neboj, dočkáš se. Ono se pořád něco děje a možná se my objevíme na severu a nebo bude šance na letošním chytejsrazu. Ten by mohl být (teoreticky – není to potvrzeno) na Dobré vodě u Příbrami. To je relativně dostupná lokalita.
- Pátek 7. května 2010 ve 21:21® osprey
Mates(původní)> Místy ano.
Nejsme úplně bez ryb, ale některé úseky do toho nemají daleko. Místo, kde ještě předloni zimovali desítky tloušťů, mi za celou zimu nedalo záběr.
Když to srovnám s dobou před 15 – 20 lety, kdy jsem tady začínal, tak místy je těch ryb sotva desetina.
Zachraňují to městské úseky a velká nadjezí. Tam je to lepší.
- Pátek 7. května 2010 ve 21:17® osprey
Sander> Když jsem já vodil baj oko „stodesítku“, měla nakonec na břehu 122 cm a „devadesátka“ 108 cm. Přijde mi, že když ho vidím v té vodě, je nějaký menší.
A hrozně záleží odkud ten sumec je a v jaké je kondici.