Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "osprey"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) osprey. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Pátek 7. května 2010 ve 21:15® osprey
osprey

troutkiller> Já půjdu do pletenky. Vlasec si nechám na ty menší, na téhle sestavě dám betálnou šňůru. Když už, tak už.

Pátek 7. května 2010 ve 21:13® osprey
osprey
Diskuze: Feeder

Hany> mannice> Věřím, že se to bude opakovat.

Já to jako nějakou výhru neberu. Chytat kapry na stojáku mě nikdy moc netáhlo. Navíc tady jsou dvě velikosti – ryby cca 2 – 3 kg, těch je většina a pak ti původní velcí.

Pro výběr cajku blbá kombinace.

Pátek 7. května 2010 ve 21:10® osprey
osprey
Diskuze: Muškaření

Mates(původní)> Velká je dost, ale přijde mi tmavá – i ty ostatní, co jsem viděl lítat. Ten den byly k vidění tři druhy, tenhle zdaleka největší. Koukal jsem i po těch chrostících, ale prostě už bylo po nich.

Ale co se týče hmyzu, je u řeky živo. Je vidět, že to nemá kdo žrát. Kolečko jen sem tam a samé čudly do 20 cm.

Pátek 7. května 2010 ve 21:08® osprey
osprey

troutkiller> To je pro mě sci-fi.

Ale letos budu mít slušný cajk. Lososovýho Penna, multík a šňůru teprve koupím, ale v té nové generaci jsou to hotová lana.

Takže to vidím na to, že mi nic nezabere…

Pátek 7. května 2010 ve 21:05® osprey
osprey

Sander> Tam, s sebou? Nosit dříví do lesa?

Prý se tam ale dneska chytil amur 84 cm. To už by šlo, mám osobák 82.

Pátek 7. května 2010 ve 21:01® osprey
osprey

mannice> Já zas na ten sraz.

Ještě ani nevím, co si budu brát…

Pátek 7. května 2010 ve 21:00® osprey
osprey

troutkiller> A co s vlascem 0.28 – 0.30 mm?

Omlouvám se, jsem nezkušený, mám přes metr teprve tři… :-D

Pátek 7. května 2010 ve 20:53® osprey
osprey
Diskuze: Muškaření

Mates(původní)> Zdravím. Tuhle okřídlenou nádheru si pro tuhle rubriku suším už skoro týden. Je od mého posledního pobytu u vody.

foto/diskuze/muskareni/2010/th-img33814.jpg
Pátek 7. května 2010 ve 20:52® osprey
osprey

troutkiller> Pojmy Windows, složka a kurzor myši jsou moc?

Tak to nebudem složitě vysvětlovat – pošli ji Sanderovi, když se nabízí, on ji zmenší a vloží. Poslední dobou jsme stabilní, ničím jiným to nebude.

Pátek 7. května 2010 ve 20:44® osprey
osprey

troutkiller> Když se ti otevře okno složky, kde máš snímky, mělo by ve Windows stačit najet kurzorem myši na obrázek a objeví se ti základní informace včetně rozměrů.

Anebo to v nějakém programu rovnou upravíš a víš, jakou velikost jsi vyrobil.

Problém s velikostí je u nás nejčastější problém při vkládání obrázků, snad se to letos dořeší.

Pátek 7. května 2010 ve 20:35® osprey
osprey

troutkiller> A nemáš je moc velký? 1600 bodů po delší straně maximálně.

Pátek 7. května 2010 ve 20:21® osprey
osprey

Hany> Zdravím. U kapra normální velikosti bych si s ponecháním pár kousků hlavu nelámal. Ostatně nějakých 80% ceny povolenky jde na nákup právě kaprů a ostatní je rubou jako o život…

Pátek 7. května 2010 ve 20:18® osprey
osprey
Diskuze: Pěst na oko

Guli> Určitě. Dojděte na organizaci a dořešte to – doufám, že ve výboru jsou rozumní lidé a nějak normálně se to dořeší.

Čtvrtek 6. května 2010 ve 23:16® osprey
osprey

pepa-č> Já to beru v rámci svého tréninku. Potřebuju mít pocit, že tomu tady rozumím.

Jenže teď už je problém v databázové části a to není moje parketa.

Každopádně je to něco, co by být nemělo a je třeba to dohledat. Problém asi vyvolala tvoje duální identita. Měl jsi i dvě identifikační čís­la.

A jinak dobrou. Jdu se vyspat.

Tento příspěvek byl editován 6.5.2010 23:18:15 uživatelem osprey.
Čtvrtek 6. května 2010 ve 23:14® osprey
osprey

Guli> Ale jo, částečně určitě. Na druhou stranu to byl hodně divný duhák. Hele, ty tátu znáš a víš, jaký je to člověk. My můžem jen napsat, že udělal chybu. Ale jak říkám, lidsky si vážím toho, jak jsi to vzal.

Nechci už tu diskuzi vířit, však jsi ji jistě četl.

Čtvrtek 6. května 2010 ve 23:08® osprey
osprey

mannice> To se občas stane. Někdy na to nepřijdeš. Taky nejsem vědma, abych to pokaždé vykoumal.:-)

Čtvrtek 6. května 2010 ve 23:07® osprey
osprey

pepa-č> Hele, koukni, kolik máš těch fišbonů teď. Sebral jsem ty články tomu zlému Čadkovi a dal je tomu hodnému…

Čtvrtek 6. května 2010 ve 23:03® osprey
osprey

pepa-č> Na tyhle?

Mimochodem, neviděl jsem teď tři dny řeku, ale jestli má Sander pravdu (a proč by neměl), tak to dost táhne. Nevím, jestli má cenu krmit kolínky. Spíš bych to viděl skočit ještě pro pár rousnic (v parku za barákem).

Jdu prostudovat ty tvoje profily.

Čtvrtek 6. května 2010 ve 23:01® osprey
osprey

Guli> No, asi už si toho tady mohl přečíst dost…

Každopádně mě těší tvůj férový přístup. Spousta lidí by se tvářila jako že nic.

Čtvrtek 6. května 2010 ve 22:58® osprey
osprey

pepa-č> Už jsem zjistil, v čem je problém. Ty články napsal nějaký Pepa Čadek a nějaký pepa-č mu chce ukrást jeho fišbony!

V tom je ten zakopaný pes. Máš schizofrenický profil. Jsi dva. Jeden maká a druhý líže smetanu:-))