Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "osprey"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) osprey. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Čtvrtek 6. května 2010 ve 22:50® osprey
- Diskuze: Přívlač a dravci
pepa-č> Nevím, jestli ty články nejsou starší než ty fišbony. Pro mě jsou nezajímavé – mám jich mraky, protože mi je systém načítá jako každému, ale nevybírám je.
- Čtvrtek 6. května 2010 ve 22:49® osprey
- Diskuze: Sumcařina
timbab> Slušný kramle. Jak velké jsou cílové ryby?
- Čtvrtek 6. května 2010 ve 22:47® osprey
Flip> Vkládáš to nejméně hodorované – psané slovo. Syp sem fotky, vkládej úlovky, napiš článek a uvidíš, jak to pojede

Dvanáctiletej kluk to zvládnul za prázdniny – ale už jsem myslel, že ho budu muset dojet utopit

- Čtvrtek 6. května 2010 ve 22:46® osprey
pepa-č> Lososa a tarpona dám s tebou – pokud mi následně nebude hrozit exkomunikace z rodiny nebo smrt hlady

- Čtvrtek 6. května 2010 ve 22:44® osprey
- Diskuze: Feeder
Prutos> Tohle je spíš o tom masivně zakrmit a počkat až najedou. Chytá se docela daleko a hluboko, voda lehce táhne, o jemnosti to už není. Taky toho dost neseknu.
- Čtvrtek 6. května 2010 ve 22:27® osprey
Prutos> Já donesl dva a máme vystaráno. Měsíc nemusí rodina rybu vidět.
A líto mi jich není. Jsou loni odněkud vyplavení a dodrbaní až hrůza.
- Čtvrtek 6. května 2010 ve 22:25® osprey
pepa-č> My pojedem na marliny? Tys něco vyhrál a potřebuješ caddyho

Mě by stačil mořský pstruh, štika, treska (víc druhů), makrela na mušák, arktický siven, půlmetrový potočák, půlmetrový lipan, v nejlepším případě losos.
Oblast, kde se tahle směska vyskytuje, je ti známa. S mými zády už si asi na marlina musím nechat zajít chuť.
- Čtvrtek 6. května 2010 ve 22:08® osprey
spike> Ideální stav, to se dobře hledají ryby a nemusí se házet daleko.
- Čtvrtek 6. května 2010 ve 22:05® osprey
Prutos> Já je proseděl doma všechny tři. Takže mi to přišlo nastejno.

- Čtvrtek 6. května 2010 ve 21:51® osprey
spike> Musíš to řešit podle prutu. Pokud máš kaprový prut, nemá cenu tam dávat hák 10/0 s třiceti rousnicemi.
Na kaprový hák 3/0 s jednou nebo dvěma vytáhneš metrovku jako prd a klidně i jiné ryby.
Tento příspěvek byl editován 6.5.2010 21:51:45 uživatelem osprey. - Čtvrtek 6. května 2010 ve 21:49® osprey
troutkiller> Jo, dobrou.
- Čtvrtek 6. května 2010 ve 21:49® osprey
- Diskuze: Všeobecná diskuze
Mates(původní)> U nás nemá co být poraněné. Teprve teď se ryby, co zimovaly v nadjezích, cpou do proudů. Současný nadstav to popožene. Pak uvidíme.
Na Orlíku je ryb celkem dost a tam jsem se s posekanými rybami setkal. I kapr 55 cm měl ránu jako prase.
- Čtvrtek 6. května 2010 ve 21:46® osprey
troutkiller> Určitě, do další manželky investovat nehodlám. Pár wobů bych naproti tomu určitě snesl. Hromádku jsem si jich přivezl z Brna.
- Čtvrtek 6. května 2010 ve 21:44® osprey
spike> Sumcaři je napichujou po balících a tam, kde je bílá ryba ve velkém počtu, tam ti ji odrbou z háčku za chvíli.
U nás nehrozí ani jedno. Ale chystám se vyjet až bude tepleji někam dál. Třeba se dostanu do situace, kdy mi jich 10 stačit nebude (dávám na feeder půlku, takže je to 20 záběrů).
- Čtvrtek 6. května 2010 ve 21:40® osprey
spike> Neboj, taky nevím, co s nima lidi dělají. U nás hodíš rousnici do řeky a za dvě hodiny ji zas vytáhneš.
Když máš štěstí tak jednou dvakrát za vycházku i s rybou.
Docela jsem zvědav, jestli někde zažiju vodu, kde je to jinak.
- Čtvrtek 6. května 2010 ve 21:37® osprey
troutkiller> Moje manželka byla ta nejlepší investice, jestli se to tak dá říct.
pepa-č: Já ti za to ukážu svýho Penna. Výkonnější vláčák už asi mít nebudu

- Čtvrtek 6. května 2010 ve 21:34® osprey
skwor> Moje první jízda – sněhu po kolena, všechno zasypané, po dvaceti minutách už jsem brázdil zasněžené okresky, jinde to nešlo. Když jsem potkal první auto a silnice mi přišla poloviční oproti létu, měl jsem slušné bobky.
Pak přišly zledovatělé uličky, ranní mlhy, neposypané silnice, rozjezdy do kopce na ledu… Moc dobrá škola.
- Čtvrtek 6. května 2010 ve 21:28® osprey
Kazan> Musíš tam chodit v zimě. To tam není nikdo. Ani ty ryby…
Ale má to svůj syrový půvab.Mates(původní)> Kamýk neznám, mám to daleko. Ale fakt to bylo jaro hodně bohaté na ryby, i když z jejich pohledu to byla trošku zoufalá situace – snažily se vrátit někam, kam nemohly a moc žrádla tou dobou v řece nebylo, protože dno bylo od povodně obrácené naruby.
Letos prý je to trochu podobné. Dvě moje feedrovačky na vltavském rameni to v podstatě potvrzují. Kaprů dost, i když menší.
- Čtvrtek 6. května 2010 ve 21:24® osprey
Flip> Já ti nevím, tady míváme i růžová odpoledne

troutkiller: Já si letos udělal radost na čtyřech kolech a mám po ptákách
Počkám kam nakonec budu jezdit a nakoupím, co budu
potřebovat. Ty máš jasnější představy. - Čtvrtek 6. května 2010 ve 21:01® osprey
Mates(původní)> Jaro 2003 byl brutální čas. Ryby splavené povodní se snažily vracet proti proudu, hromadily se v přítocích přehrad nebo jen pod jezy a braly opravdu na dopad.
Mám z té doby rekord v chycení třech kaprů po sobě. Tři hody po sobě záběr z dopadu (chytal jsem na cit, nemělo smysl tam něco dávat). To už asi nepřekonám a snad ani nechci.