Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "osprey"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) osprey. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Úterý 4. května 2010 ve 20:32® osprey
osprey

Flip> No proto si mě vydržuje.:-)) Ale já ho nemonitoruju. Jen vím, že o víkendu bude na závodech a tak tam na tom srazu nebude.

Úterý 4. května 2010 ve 20:29® osprey
osprey

Flip> To bude asi jedno a to samý. U jednoho brčálníku za Táborem vykoupeme krmelce.

Sus1 to má daleko a tak tady dělá vlny:-))

Úterý 4. května 2010 ve 20:24® osprey
osprey
Diskuze: Muškaření

thymallus> Ještě chybí, aby vylezla z řeky na trávu, vysoukalo se z toho imago a nechalo tam svlečku s háčkem:-))

Úterý 4. května 2010 ve 20:22® osprey
osprey

Flip> Tady působí nejedno fluidum. Ale míváme i ukecanější večery.

Mě osobně je dneska nějak šoufl a všechno mi trvá třikrát dýl. Třeba je to nakažlivé.

Úterý 4. května 2010 ve 20:21® osprey
osprey

Libor> I já si dovoluji popřát. Ať se daří.

Úterý 4. května 2010 v 19:11® osprey
osprey

Libor> To není tak velký problém, prostředky jsou známy už víc než tisíc let… :-))

foto/diskuze/vseobecna/2010/th-img33732.jpg
Úterý 4. května 2010 v 18:35® osprey
osprey
Diskuze: Feeder

spike> Jsou to vrtichvosti z jedné stáje. Projektovali to u Ryobi. Takže si vyber, co uznáš za vhodné.

Úterý 4. května 2010 v 18:25® osprey
osprey
Diskuze: Pěst na oko

Bosanac> Upravil jsem v tvém příspěvku odkaz, protože jsem tu rybu přesunul z duháků do hlavatek.

Úterý 4. května 2010 v 18:13® osprey
osprey
Diskuze: Feeder

denim00> Duhák bojuje hrozně dynamicky. Snadno urazí slabší návazce proti zátěži.

Úterý 4. května 2010 v 18:12® osprey
osprey

Šuli> Já mám konflikty kudy chodím, ale všude najdu lidi, se kterými si rozumím. Pokud dokážeš říct něco podobného o své přítomnosti tady u nás, není důvod, abys odcházel.

Ale je to tvé právo, které nikdo nemůže zpochybnit.

Úterý 4. května 2010 v 18:10® osprey
osprey

b.gun> Opravím. Ono v tom množství textu bude tach překlepů víc. U druhů, kde doplňuji fotky, jsem něco vychytal i sám.

Úterý 4. května 2010 v 11:59® osprey
osprey

sus1> Já bych tě to nechal přečíst, až by ti mozek ukapával ušima:-))

Úterý 4. května 2010 v 11:58® osprey
osprey

pepa-č> Já myslím, že Flip je v první řadě ukrutný životabudič. A tato jeho role je velmi pozitivní.

Úterý 4. května 2010 v 11:52® osprey
osprey

sus1> Pečlivě jsem ji zabalil a vytahovat ji kvůli tvému povrchním dotazu nebudu:-))

Ale jsou to vysokoškolská skripta o dynamice populací. Ta nejlepší a nejpodrobnější co u nás vyšla. Tři sta stránek tektu plného latiny, grafů a vyšší matematiky. Osobně jsem četl jen vybrané kousky a to jsem biologii studoval.

Úterý 4. května 2010 v 11:45® osprey
osprey

sus1> Tak tu bych ti dal přečíst. Povinně. Celou. S maximálním pochopením problematiky.

A pak bych se tě zeptal na nervy…

Myslím, že teď Pepovi pěkně cukají koutky a smějou se mu i Tasmánký čerti na pohovce:-D

Úterý 4. května 2010 v 11:44® osprey
osprey

pepa-č> Viděl bych to tak za hodinu až dvě, když budu mimořádně líný.

Úterý 4. května 2010 v 11:43® osprey
osprey

Flip: Pokud tu ještě budeš. Abych mohl vložit tu akci, potžeboval bych vědět hodiny – od kolika do kolika. Časové vymezení akce je u nás povinný údaj.

Ušetří ti to pár zbytečných hovorů.

Úterý 4. května 2010 v 11:37® osprey
osprey

pepa-č> Vychází mi to jako zbytečný konflikt, bohužel ty jsi byl ten, kdo musel balancovat na té hraně a nést zodpovědnost za nepopulární opatření.

Tak to v naší branži chodí. Dnes bych se za tebou zkusil stavit a vrátit ti tu knihu. Už ji mám tak dlouho, že je to až pro ostudu.

Úterý 4. května 2010 v 11:35® osprey
osprey

Flip> Jo, v případě, že by se řada Destiny přestala vyrábět, což už se zřejmě i stalo, tohle bude rozumný nástupce.

Pak by mě zajímalo, jak na tom budou gramáže kolem 20 až 60 g. Možná by se v tom našlo něco, co by mi padlo do ruky.

Úterý 4. května 2010 v 11:32® osprey
osprey

tajfun> Libráž prutu udává, při jakém tahu se prut ohne do pravého úhlu. Nezávisí na akci (u špičkové akce se to ohne blíž ke špici, u zdolávací dál) a jen omezeně závisí na odhozové hmotnosti. U běžně stavěných prutů odpovídá libra TC křivky nějakým 35 – 40 g, takže ten třílibrák je tak 110 až 120 g (v průměru).

Ta libráž, jinak testovací křivka (Test Curve – TC) vlastně udává výkonnost toho prutu, zejména při zdolávání.

Ale jak už jsem psal, hodně do toho mluví další vlastnosti prutu, hlavně akce a síla spodní části blanku.