Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "osprey"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) osprey. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Úterý 4. května 2010 v 11:27® osprey
- Diskuze: Přívlač a dravci
Flip> Jo, já si tak občas připadám taky. Je to věčné balancování na nějaké hraně, o jejíž poloze si vesměs rozhoduju sám, ale občas se ukáže, že byla o kus vedle.
Pepa je velmi rezolutní dodržovač pravidel. S tím, co vystudoval a co ho živí, je to ostatně přirozené. Tyto obory mají velmi jasná a přesná pravidla, což Pepa přenáší i do své netové praxe.
Mimochodem, když už jsi tu – nová řada Teamů je komplet dělaná jako ten 2 – 14 g, co jsem držel v ruce? (tj. tenčí blank se silnější stěnou a jiné vyvážení dík těžší rukojeti?)
- Úterý 4. května 2010 v 11:01® osprey
Flip> Tak ho tam pořádně vychovávejte. Je ještě mladý, má šanci se dostat o nějaký ten level výš.
Já už jsem beznadějný případ

- Úterý 4. května 2010 v 10:39® osprey
Flip> A co propagoval onen nebohý muž, zjevně disponující sebevražednou odvahou, nedostatečným pudem sebezáchovy a sníženým prahem bolesti?
- Úterý 4. května 2010 v 10:17® osprey
- Diskuze: Diskuze s adminy
sus1> V Táboře na líhni prodávali vytřené štiky v akci. Není nutné rybu chytit jen na udici

Ale pokud jde o recept, jediná šance je vložit znovu.
- Úterý 4. května 2010 v 9:27® osprey
- Diskuze: Diskuze s adminy
džigit> Vzhledem k tomu, že ho tam nevidím, budeš to muset zkusit znovu.
- Úterý 4. května 2010 v 9:24® osprey
- Diskuze: Všeobecná diskuze
spike> Jednou jsem nabral sedmdesátku amura do rybářského podběráku na výlovu – čerstvou neunavenou rybu. Strávil jsem pak dost času rovnáním ramen do původní polohy…
- Pondělí 3. května 2010 ve 23:09® osprey
- Diskuze: Domácí výroba woblerů
Black11> Pak je všechno v pořádku. Hodnotit to budou ryby.
- Pondělí 3. května 2010 ve 23:06® osprey
Tak já se ještě zítra kouknu. Dnes to nějak nestíhám

- Pondělí 3. května 2010 ve 22:33® osprey
cormoran> Já pracuju. Jen jsem koukal, zda ho nevložit do oficiálních videí na chytej. Někde v půlce jsem ztratil odvahu…
- Pondělí 3. května 2010 ve 22:29® osprey
spike> Divné – všechno, co tam prováděli. Ani jsem to nedokoukal.
- Pondělí 3. května 2010 ve 20:29® osprey
- Diskuze: Domácí výroba woblerů
Black11> A chodí ti to?
- Pondělí 3. května 2010 v 19:55® osprey
acam> Candáti padají rádi a často. Svoje největší jsem zdolal na vlasci.
S pletenkou je to různé – na dálku je to s ní lepší, často bys ani necítil nebo nesekl záběr, na blízko to taková sláva není. Třeba Tomáš Rozsypal s ní candáty nakrátko chytá vysloveně nerad, protože mu padají. A na rozdíl ode mě, on jich už nějakou stovku vytahal.
- Pondělí 3. května 2010 v 19:41® osprey
- Diskuze: Dámská jízda
Jak.novi> Nevím, jak dalece jsi s Mary v přízni, ale to familiérní oslovení bych si nedovolil ani já.
Radši se podívej, co píšeš – mě se to jeví tak, že gratuluješ těm kaprům, zřejmě k tomu, že poznali tak výjimečnou ženu

- Pondělí 3. května 2010 v 19:39® osprey
- Diskuze: Dámská jízda
Mary> Já mám zatím dvě nesamostatné jednotky, i když jedna dost rychle spěje k plnoletosti.
O rybařinu ovšem nejeví zájem.
- Neděle 2. května 2010 ve 21:20® osprey
A hele, kolega timbab to dělá taky…
- Neděle 2. května 2010 ve 21:19® osprey
acam> Jedna varianta je kraťasy, občas se podívat na nohy a scvrnkat tu havěť dolů. Fakt je ten, že já si oberu z těla třikrát tolik nepřisátých klíšťat, než je těch, co musím dolovat.
Jednou jsme šli se ženou do hodně zamořeného lesa, každý jsme jich ze sebe sklepali přes 30 a doma jsem měl já dvě a Marta jedno.
- Neděle 2. května 2010 ve 21:14® osprey
- Diskuze: Muškaření
Jax> Opravdu celoročně, jen větší strímr v době hájení dravců není úplně košer.
- Neděle 2. května 2010 ve 21:00® osprey
- Diskuze: Feeder
LuboO> No právě – tím jsem vzbudil zájem odborných kruhů. Povídala, že si mě ohlídá

Ale jinak doufám, že se tam sejdem. Klidně s tebou jen vylezu někam na kopec – vím, že po horách chodíš rád. S chytáním bych si hlavu nelámal, v červenci většinou stejně berou jen po ránu a večer.
- Neděle 2. května 2010 ve 20:57® osprey
- Diskuze: Muškaření
brčal> Nevím, co RS provedla, ale když na mě někdo chce papíry, placku i průkaz tvrdě vyžaduju.
Mě kdysi za drzost pro změnu kárala vojenská policie

- Neděle 2. května 2010 ve 20:47® osprey
- Diskuze: Feeder
LuboO> Dobře, před prázdninami se ti ozvu. Kdyby ta zubatá byla rychlejší, tak se to tady na serveru určitě neutají