Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "osprey"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) osprey. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Neděle 2. května 2010 ve 20:43® osprey
osprey
Diskuze: Feeder

LuboO> Pokud to dokážeš, nebudu proti – myslím, že to má být Tatranská Lomnica.

Mimochodom – tu vetu „Pridem si pre teba.“ už mi raz povedala taká zubatá s kosou…

Tento příspěvek byl editován 2.5.2010 20:45:45 uživatelem osprey.
Neděle 2. května 2010 ve 20:41® osprey
osprey
Diskuze: Muškaření

brčal> S ohledem na úbytek ryb způsobený různými živly (hlavně černými a opeřenými) nám možná nakonec nic jiného nezbyde.

Ale proč ne. Podívám se, jestli mám materiály, abych takovou srandu rozjel.

Hlavní tahoun ale bude muset být MPčko. :-D

Neděle 2. května 2010 ve 20:38® osprey
osprey

Mary> A už má synátor ty navijáky, co jste mu vyhlíželi na výstavě? Za tu obětavost by si je rozhodně zasloužil.

Neděle 2. května 2010 ve 20:36® osprey
osprey

LuboO> Asi bych se tam na vás měl dojet podívat.

Ostatně v létě od 3. do 9.7. se mám flákat po Vysokých Tatrách. Jenže je to autobusový zájezd a nebudu mobilní. Jinak bych tě navštívil.

Neděle 2. května 2010 ve 20:32® osprey
osprey

Piranha> Čti, chlape – píše, že je to na jihu (hádal bych Slovinsko, Chorvatsko).

Neděle 2. května 2010 ve 20:29® osprey
osprey

ZN> U tebe ne. Ale pokud uvidíš takovou fotku ode mě, pak bohužel ano:-))

Nějakou podobnou bych možná našel, ale udělal jsem pro ten efekt možná míň než Mates.

Neděle 2. května 2010 ve 20:26® osprey
osprey

LuboO> Já myslím, že stačí popojít kousek. Tolik lipanů tam nemáte, aby se třeli všude.

Neděle 2. května 2010 v 19:42® osprey
osprey

Mates(původní)> Jasně:-)

Proto jsem na tom tak blbě, co se týče lovu s pakomáry. Sekora o nich nepsal:-((

Vážně – tahat luru, boobinu apod. bych někde na stojáku zvládal. Pakomáři mě jaksi minuli.

Neděle 2. května 2010 v 19:35® osprey
osprey

Mates(původní)> Pěkné fotky.

Taky jsem studoval Ferdu mravence:-))

ZN: Někdy se ten tón povede sám o sobě. Občas se mi podobné věci stávají – zvlášť k večeru, když je slunce nízko. Někdy se to dá vnímat pozitivně.

Neděle 2. května 2010 v 19:29® osprey
osprey

spike> Kdekoli, kde plavou husy, labutě. Nalezené pero může být i poničené – stačí ti jen ten brk.

Neděle 2. května 2010 v 18:51® osprey
osprey

spike> Do toho z brku to světýlko strčíš jako nic.

A ten vlasec si pořiď. V případě úhoře je to ta nejdůležitější investice.

Tento příspěvek byl editován 2.5.2010 18:52:31 uživatelem osprey.
Neděle 2. května 2010 v 18:50® osprey
osprey

Buko> Larvy pošvatek? To jsou ale pořádní mackové.

To je od nás nebo nějaká jižní Evropa? U nás na jihu Čech jsem na takové asi ještě nepadl.

Neděle 2. května 2010 v 18:48® osprey
osprey

spike> Tak si udělej pár splávků z normálního brku a používej je na takovýchle místech. Nic to nestojí a účel to splní.

V nejhorším si v terénu uděláš splávek z kusu větvičky.

Neděle 2. května 2010 v 18:46® osprey
osprey

Tommy> On ten cejn se nechytá zas tak snadno. A městské úseky řek opravdu skrývají nejedno překvapení.

Vzal bych tě u nás na nádherná místa, kam nechodí vůbec nikdo, ale ryby tam téměř nejsou. Hlavně proto, že jsou sežrané. Je ovšem otázka, zda bys kvůli tomu vážil cestu…

Neděle 2. května 2010 v 18:20® osprey
osprey

Tommy> Poslední dobou je to uprostřed města lepší než kde jinde. Přinejmenším u nás. Nedrží se tam tolik kormoráni.

Neděle 2. května 2010 v 18:17® osprey
osprey

Tommy> Nevrč, už je to tři roky. Letos mám největšího asi šestačtyřicet. :-)

Neděle 2. května 2010 v 18:14® osprey
osprey

Tommy> No vidíš, jak ti to jde, já mám 57 cm:-))

Neděle 2. května 2010 v 17:02® osprey
osprey

ZN: Pokud jde o můj vztak k Piranhovi, je to stejné asi jako s tebou. Komunikuju s ním na síti, jednou jsem ho potkal i naživo.

Buko: Bazální znalosti hmyzí říše mám. No a jsem tu tak často, že pravděpodobnost mojí reakce je poměrně vysoká – zvlášť když jsem ten problém s chrostíky vlastně odstartoval:-)

Neděle 2. května 2010 ve 14:13® osprey
osprey

Wáclaw> Opravdu velké rojení bývá jen jedno do roka. Jinak menší chrostíci se v různém počtu vyskytují i potom.

G.Moolise trochu znám a vím, že se vyzná.

Neděle 2. května 2010 ve 13:26® osprey
osprey

Wáclaw> K vodě se dostanu asi za dva dny. Zkusit to můžu, ale masové rojení už se konat nebude (to zase až za rok). Malí chrostíci létají samozřejmě i jindy, ale když je chytím a vyfotím, prostě si nebudu jistý, že se jedná o ten samý druh.

Uvidíme.