Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "osprey"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) osprey. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Neděle 2. května 2010 ve 20:43® osprey
- Diskuze: Feeder
LuboO> Pokud to dokážeš, nebudu proti – myslím, že to má být Tatranská Lomnica.
Mimochodom – tu vetu „Pridem si pre teba.“ už mi raz povedala taká zubatá s kosou…
Tento příspěvek byl editován 2.5.2010 20:45:45 uživatelem osprey. - Neděle 2. května 2010 ve 20:41® osprey
- Diskuze: Muškaření
brčal> S ohledem na úbytek ryb způsobený různými živly (hlavně černými a opeřenými) nám možná nakonec nic jiného nezbyde.
Ale proč ne. Podívám se, jestli mám materiály, abych takovou srandu rozjel.
Hlavní tahoun ale bude muset být MPčko.

- Neděle 2. května 2010 ve 20:38® osprey
- Diskuze: Dámská jízda
Mary> A už má synátor ty navijáky, co jste mu vyhlíželi na výstavě? Za tu obětavost by si je rozhodně zasloužil.
- Neděle 2. května 2010 ve 20:36® osprey
LuboO> Asi bych se tam na vás měl dojet podívat.
Ostatně v létě od 3. do 9.7. se mám flákat po Vysokých Tatrách. Jenže je to autobusový zájezd a nebudu mobilní. Jinak bych tě navštívil.
- Neděle 2. května 2010 ve 20:32® osprey
Piranha> Čti, chlape – píše, že je to na jihu (hádal bych Slovinsko, Chorvatsko).
- Neděle 2. května 2010 ve 20:29® osprey
ZN> U tebe ne. Ale pokud uvidíš takovou fotku ode mě, pak bohužel ano

Nějakou podobnou bych možná našel, ale udělal jsem pro ten efekt možná míň než Mates.
- Neděle 2. května 2010 ve 20:26® osprey
LuboO> Já myslím, že stačí popojít kousek. Tolik lipanů tam nemáte, aby se třeli všude.
- Neděle 2. května 2010 v 19:42® osprey
Mates(původní)> Jasně

Proto jsem na tom tak blbě, co se týče lovu s pakomáry. Sekora o nich nepsal

Vážně – tahat luru, boobinu apod. bych někde na stojáku zvládal. Pakomáři mě jaksi minuli.
- Neděle 2. května 2010 v 19:35® osprey
Mates(původní)> Pěkné fotky.
Taky jsem studoval Ferdu mravence

ZN: Někdy se ten tón povede sám o sobě. Občas se mi podobné věci stávají – zvlášť k večeru, když je slunce nízko. Někdy se to dá vnímat pozitivně.
- Neděle 2. května 2010 v 19:29® osprey
- Diskuze: Všeobecná diskuze
spike> Kdekoli, kde plavou husy, labutě. Nalezené pero může být i poničené – stačí ti jen ten brk.
- Neděle 2. května 2010 v 18:51® osprey
spike> Do toho z brku to světýlko strčíš jako nic.
A ten vlasec si pořiď. V případě úhoře je to ta nejdůležitější investice.
Tento příspěvek byl editován 2.5.2010 18:52:31 uživatelem osprey. - Neděle 2. května 2010 v 18:50® osprey
Buko> Larvy pošvatek? To jsou ale pořádní mackové.
To je od nás nebo nějaká jižní Evropa? U nás na jihu Čech jsem na takové asi ještě nepadl.
- Neděle 2. května 2010 v 18:48® osprey
spike> Tak si udělej pár splávků z normálního brku a používej je na takovýchle místech. Nic to nestojí a účel to splní.
V nejhorším si v terénu uděláš splávek z kusu větvičky.
- Neděle 2. května 2010 v 18:46® osprey
- Diskuze: Hradec Králové a okolí
Tommy> On ten cejn se nechytá zas tak snadno. A městské úseky řek opravdu skrývají nejedno překvapení.
Vzal bych tě u nás na nádherná místa, kam nechodí vůbec nikdo, ale ryby tam téměř nejsou. Hlavně proto, že jsou sežrané. Je ovšem otázka, zda bys kvůli tomu vážil cestu…
- Neděle 2. května 2010 v 18:20® osprey
Tommy> Poslední dobou je to uprostřed města lepší než kde jinde. Přinejmenším u nás. Nedrží se tam tolik kormoráni.
- Neděle 2. května 2010 v 18:17® osprey
Tommy> Nevrč, už je to tři roky. Letos mám největšího asi šestačtyřicet.

- Neděle 2. května 2010 v 18:14® osprey
Tommy> No vidíš, jak ti to jde, já mám 57 cm

- Neděle 2. května 2010 v 17:02® osprey
ZN: Pokud jde o můj vztak k Piranhovi, je to stejné asi jako s tebou. Komunikuju s ním na síti, jednou jsem ho potkal i naživo.
Buko: Bazální znalosti hmyzí říše mám. No a jsem tu tak často, že pravděpodobnost mojí reakce je poměrně vysoká – zvlášť když jsem ten problém s chrostíky vlastně odstartoval

- Neděle 2. května 2010 ve 14:13® osprey
Wáclaw> Opravdu velké rojení bývá jen jedno do roka. Jinak menší chrostíci se v různém počtu vyskytují i potom.
G.Moolise trochu znám a vím, že se vyzná.
- Neděle 2. května 2010 ve 13:26® osprey
Wáclaw> K vodě se dostanu asi za dva dny. Zkusit to můžu, ale masové rojení už se konat nebude (to zase až za rok). Malí chrostíci létají samozřejmě i jindy, ale když je chytím a vyfotím, prostě si nebudu jistý, že se jedná o ten samý druh.
Uvidíme.