Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "osprey"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) osprey. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Neděle 2. května 2010 ve 12:56® osprey
osprey
Diskuze: Muškaření

Wáclaw> To by mohl být on. Nevím, kolik je u nás podobných druhů a nakolik mohou být hojné, ale vzhledově to odpovídá.

Neděle 2. května 2010 ve 12:22® osprey
osprey

Prutos> Ani já netuším. Za tu cenu to ber i s poštovným.

Taky mám doma nějaké troutkilleří věci – chová se k tomu slušně:-))

Neděle 2. května 2010 ve 12:20® osprey
osprey

Sander> No vidíš, jak pěkně ti zapadají souvislosti dohromady… :-))

Neděle 2. května 2010 ve 12:20® osprey
osprey

Piranha> Tak sis to užil. Já to bohužel pozoroval na jednom z nejvyrybněnějších úseků, za celý večer kratičká aktivita v jediném místě – několik sebrání, pravděpodobně jeseni.

Neděle 2. května 2010 ve 12:17® osprey
osprey

spike> Někdy je ryba tmavá krátce před třením…

Neděle 2. května 2010 v 11:27® osprey
osprey
Diskuze: Sumcařina

HaD> Já buď chytám nebo nechytám. Chrápat vedle nahozeného prutu jsem vydržel jednou v životě dvacet minut. Pak jsem to vytáhl a klidně se vyspal.

Proti pokecům nic nemám. Jsou důležité.

Tento příspěvek byl editován 2.5.2010 15:30:25 uživatelem osprey.
Neděle 2. května 2010 v 11:25® osprey
osprey

Buko> Nepomůžeš, tohle je střechatka. Dají se jich u nás vidět desítky, ale ne víc. Inkriminovaný hmyz je menší a šedší a v době rojení jsou ho milióny – normálně vánice a všechno to letí nad řekou proti proudu. Už je ale po. Poslední dny je navíc vlhko a hmyz moc nelítá.

Kdybych věděl, že bude takový zájem, tak jsem si ten makroobjektiv vzal. Ale jsem přesvědčen, že jsou to chrostíci.

Neděle 2. května 2010 v 11:19® osprey
osprey
Diskuze: Feeder

denim00> Když myslíš, že ráno… Srdečně zdravím.

Sobota 1. května 2010 v 19:22® osprey
osprey

džigit> Jo, přijde mi ten národ ve svém hlubokém průměru trošku jednodušší – speciálně pokud jde o vztah k přírodě. Ale rychle je doháníme:-))

Sobota 1. května 2010 v 19:21® osprey
osprey
Diskuze: Feeder

Prutos> Solidní počin – říkal jsem, že je lépe o týden dřív, ale jak se zdá, nezmeškali jste.

Pokud bys měl chuť, strč cejnka do trofejí (revír nepiš). Těch 44 cm je po většině vlastí českých docela dost. Jak je to u vás na Moravě, to si netroufám odhadnout.

Sobota 1. května 2010 v 19:18® osprey
osprey

BlueShark> Chystá. Musí si vydělat na chleba a letos i na toho otrapu, kterýho živí, abu mu opečovával server:-))

Tento příspěvek byl editován 1.5.2010 19:18:23 uživatelem osprey.
Sobota 1. května 2010 v 18:54® osprey
osprey

džigit> Rád jsem se ale podíval – jednak jaké ryby tam mají a jednak člověk pochopí, o čem je řeč.

Pro obživu – bez mrknutí oka. Mám hlad, zastřelím si rybu a sežeru. Tohle chápu a kdyby to bylo nutné, neměl bych s tím problém.

Jako zábava mi to přide ubohé. Podsekávání ryb je proti tomu nevinná kratochvíle. Ostatně by mě zajímalo, co s těmi rybami dál dělají. Oni jsou schopní to i zakopat.

Sobota 1. května 2010 v 18:24® osprey
osprey

Piranha> Níž je fotka, jak se to tam s nima jen hemží. Ale jsou to, tuším, tři dny, změnilo se počasí a já mám svůj příděl vycházek k vodě vybrán.

Navíc moje zrcadlovka umí makro jen když se na ni dá makroobjektiv a ten se mi hodí jen na pár vycházkách, takže ho moc nenosím a cvaknout centimetrového chrostíka je problém.

A pokud jde o to, jak to vypadá – taková menší vánice.

Sobota 1. května 2010 v 18:21® osprey
osprey

Před časem se tady řešil bowfishing. Vložil jsem teď jedno video, kde se střílí lukem kostlíni.

Má to jednu chybu – není to rybařina.

Sobota 1. května 2010 v 18:16® osprey
osprey

BlueShark> Já myslím, že je na těch fotkách vidět, co jim visí z tlamky:-)

Sobota 1. května 2010 v 17:09® osprey
osprey

skwor> Oh… Přeháníš. Uvidíme, co se mi povede nacvakat v květnu. To je pro focení ryb ideální měsíc.

Sobota 1. května 2010 v 17:07® osprey
osprey
Diskuze: Plavaná

Zoles> Pokud ho neřešíš stejně jako my, asi bys nám to neměl vyčítat. Pokud ho nějakým zákonným způsobem řešíš, budeme ti vděčni, když nám povíš, jak na to.

A pokud ho řešíš způsobem nezákonným, tak raději mlč a řeš ho dál – ale nikdy si nemůžeš být jist (čistě teoreticky), že ti ukecaní, co tu plkají, neřeší ten problém taky.

Sobota 1. května 2010 v 17:02® osprey
osprey
Diskuze: Sumcařina

vladah> Týdenní jihočeská hostovačka stojí pětistovku. Když už se sem potáhneš, tohle je ještě zaplatitelný peníz.

Sobota 1. května 2010 v 17:01® osprey
osprey

brčal> Toto je klasická pošvatka. Je poměrně velká (proti těm mým chrostíkům) a znám ji dobře. Nacházím i svlečky na trávě u vody.

Ale tu vidím sem tam jednu. Tamto jsou na 99 % chrostíci. Malí, šedí a když se rojí, je to jako vánice.

V posledních několika letech míváme podobnou vánici ještě v srpnu, když se rojí jepice. Těch není tolik, ale jsou větší, takže optický dojem bývá někdy taky impozantní.

Sobota 1. května 2010 v 16:57® osprey
osprey

džigit> Jaké nepravosti. Včera proti mě sedělo šest chalpů s pípákama a přechytal jsem je každýho zvlášť i všechny dohromady.

Zato jeden šikovný děda na lodi si zachytal stejně dobře jako já.

Fakt ale je, že na desetikiláče bych takhle mohl čekat dýl než boiliesáci.

Holt každému, co jeho jest:-)