Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "osprey"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) osprey. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Úterý 27. dubna 2010 ve 20:44® osprey
osprey

sus1> Já vím. Proto tě informuju o tom, co vidím. V každé situaci člověk udělá jen co může. Myslím, že v poslední době David opravdu udělal, co mohl.

Prostě mi to zkus věřit.:-))

Úterý 27. dubna 2010 ve 20:39® osprey
osprey

BigMike> A první tvůj úkol v roli kronikáře bude zvěčnit onu slavnou loňskou událost, kdy se poprvé od roku 1597 chytil na místním revíru kapr? :-))

Úterý 27. dubna 2010 ve 20:36® osprey
osprey
Diskuze: Kaprařina

zadar> Velice solidní ryba. Kamarád teď utrhl něco z podobné sorty. Nečekal u nás na řece takový kus a ryba věděla, co má dělat, když je na háčku.

Úterý 27. dubna 2010 ve 20:35® osprey
osprey
Diskuze: Muškaření

Piranha> Nechám to tu, nic se nestalo, je to logičtější – koukl ses prostě vedle. Každý to vidí a aby to pak mělo logiku, musel bych smazat tři příspěvky.

Úterý 27. dubna 2010 ve 20:33® osprey
osprey

sus1> V tomhle ohledu se musím Davida zastat. Dělá co může – i poměrně radikální věci.

Úterý 27. dubna 2010 v 16:20® osprey
osprey

Mates(původní)> V pohodě. Mě osobně to netrápí – jezdím se tam jenom podívat a s velkými úlovky moc nepočítám. Ale nerad bych prokázal medvědí službu klukům, co mě tam s sebou berou. Nevím, co pro ně které místo znamená. .

Úterý 27. dubna 2010 v 11:32® osprey
osprey

Nedávno se tu sháněl vláčecí prut do 80 g. Tadyhle je použitelný kousek v solidní slevě.

http://www.obchod-rybareni.cz/…ovy-pru-7822

Úterý 27. dubna 2010 v 9:10® osprey
osprey

džigit> Vyrval z vody utopeného vodáka nebo tak něco… Není všechno ryba, co ohýbá prut:-))

Úterý 27. dubna 2010 v 8:50® osprey
osprey

Mates(původní)> mildas>

Pokud se do toho mohu montovat, máte pravdu oba – pokud má něco v budoucnu fungovat, budou potřeba peníze na revíry, zarybňování, ostrahu, legislativní boj (třeba za odstřel kormorána) a to by kvůli pár lidičkům chodícím na zapomenutý revír nikdo nedělal.

Na druhou stranu za současného stavu je asi lepší mlčet. Byl jsem pravděpodobně na všech těch vyobrazených místech, leccos mám na fotkách, ale cosi mě brání je pouštět dál.

Spousta jihočeských revírů (a nejen pstruhovky) jsou perly, ale lidi se tak k nim v drtivé většině nechovají – dokonce ani někteří místní. V některých případech bych řekl, že ti zejména.

Úterý 27. dubna 2010 v 8:31® osprey
osprey

sus1> Není to zas tak jednoduché jak si myslíš a dělá se víc, než si myslíš:-))

Pondělí 26. dubna 2010 ve 20:27® osprey
osprey
Diskuze: Plavaná

Beer.Beda> Ta jedna u toho Braunstara se do té ceny vejde.

Pondělí 26. dubna 2010 ve 20:13® osprey
osprey

Beer.Beda> A limit? Počítej, že kolem 1500 Kč za 6 m to bude pěkné bidlo.

Pondělí 26. dubna 2010 ve 20:10® osprey
osprey

acam> Tady. Dělám pro chytej.

Pondělí 26. dubna 2010 v 19:48® osprey
osprey

acam> Ani já na ně cíleně nechodím, ale když mi vzal první a kolem jich plavalo hafo, rozhodl jsem se to vyzkoušet. Mám i fotky, bude to ucházející článek. Jedině tak před HaDem ospravedlním svůj přesun od klávesnice do terénu:-))

Pondělí 26. dubna 2010 v 19:44® osprey
osprey

lota lota> Není špatné počasí, jen špatně oblečení lidé. A ženy se prý oblékají rády:-))

Pondělí 26. dubna 2010 v 19:43® osprey
osprey

acam> Berkley a YUM aromatizují skoro všechno. A asi to i funguje. Duháci mi nejvíckrát zhltli až do jícnu berkleyáckou nymfu.

Cíleně bych na hady s vláčkou nešel a to jsem nedávno dokázal dostat na přívlač 8 – 10 záběrů kapra za půldruhé hodiny.

Pondělí 26. dubna 2010 v 19:40® osprey
osprey

Sander> A hák twisteru ještě přidal půl rousnice… :-)

Spíš mi vadí, jak je ta ryba nepočetná. Mám problém dostat záběr na žížalu, těžko bych ho naháněl přívlačí. Ale jsou lidi, co uvláčeli víc než jednoho.

Pondělí 26. dubna 2010 v 19:37® osprey
osprey

Sander> Aj tak možno. Spíš jsem jen vstřebal informaci. Fakt je, že zatím i plotice, které jdou na plavku na hod, blbě berou na feeder.

A já stejně nemám čas o něco se pokoušet.

Pondělí 26. dubna 2010 v 19:35® osprey
osprey

acam> Je to asi dost o náhodě. Nejvíc bych věřil aromatizovaným gumám a nesmí být velké.

Pondělí 26. dubna 2010 v 19:35® osprey
osprey

Beer.Beda> Ono je to těžký – je to kompromis ceny, váhy a odolnosti. Málokdy jsi spokojen s dvěma z těch tří věcí, se všemi jen v případě, že peníze pro tebe nic neznamenají.

Takže kde máš tu hranici?

Šlo by třeba toto?

Bolognesový prut Colmic Emozione 6,0m zátěž do 18g na braunstar.cz.

(je tam i model levnější, zato těžší a asi i odolnější – ale podívej se na váhu)

Přeju příjemné rozhodování.