Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "osprey"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) osprey. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Pondělí 26. dubna 2010 v 19:27® osprey
osprey

spike> Jo, sílu to má. Držel jsem na výlovu hadici 97 cm a kolem mě 15 chlapů, co čekali, až mi spadne, protože věděli, že ho neudržím. Normálně bych ho zahodil někam, kde by se nezahrabal, ale skrz ty lidi to nešlo.

Dočkali se. Těch 97 čísel jsem nenaměřil já…

Pondělí 26. dubna 2010 v 19:25® osprey
osprey

Sander> Nevím, já to moc neobhlížel, přišlo mi to nějaké menší, ale neřeším – dával jsem fotky k Flipvi, tohle bylo jen kouknutí vedle. Ale tři hadi tam byli.

Pondělí 26. dubna 2010 v 19:23® osprey
osprey

spike> Jistě. A mě zajímá, jak ulovit takovouhle rybu. Protože je lepší než já a já se musím snažit. Navíc pokud něco zvořu, druhou šanci obvykle nedostanu.

Už teď jsem si vyzkoušel, jak na řece berou ochytaní duháci. Pěkně blbě.

Pondělí 26. dubna 2010 v 19:17® osprey
osprey

Sander> Na Otavě 5 minulý týden hadice 111 cm a dva další 70+ k tomu – vše na společné fotce. K vidění kdesi na netu.

Pondělí 26. dubna 2010 v 19:14® osprey
osprey

Prutos> Já jim tečkovaný plotice neříkám, i když ten termín používám i v článcích. Odmala nepoznali nic než ten betonový žlab. Je to asi jako kdyby někdo člověka vychoval v kleci na granulích a pak se mu smál, že je blbej:-)

Na Flipovišči pozůstává pár postarších ryb, co už jsou v revíru třeba dva roky. V životě jsem od nich nedostal záběr, ale slyšel jsem, jak to vypadá… Co vím, tak za poslední dva roky žádná nešla ven.

Pondělí 26. dubna 2010 v 16:29® osprey
osprey
Diskuze: Muškaření

Bosanac> Z toho si nic nedělej. Mě taky. A ni nevím, která to je:-))

Pondělí 26. dubna 2010 v 16:29® osprey
osprey

brčal> Jak vidíš, máme proces pod kontrolou – co podělá stroj, člověk napraví:-))

Pondělí 26. dubna 2010 v 15:30® osprey
osprey
Diskuze: Kaprařina

Davulus> Možná to chce boilies a pelety na jiné bázi určené pro chladnější vodu.

Pondělí 26. dubna 2010 ve 14:42® osprey
osprey

HaD> Také jsem si jednou stoupl na bednu – protože jsem malej a špatně jsem viděl:-))

Jinak samozřejmě gratulace. Vím, že víš, jak smáka tahat:-D

Pondělí 26. dubna 2010 ve 14:40® osprey
osprey
Diskuze: Feeder

Márten> Mě to udělala v zimě před pěti lety na zasněžené Mlaši v Budějovicích labuť. Vidle se rozletěly a prut normálně odplachtil doprostřed řeky, kde ještě jel kus po hladině než to prasklo.

Vyloveno, bez následků. Ale takový záběr už v životě mít nebudu…

Neděle 25. dubna 2010 ve 23:01® osprey
osprey

jižan> Kdybys viděl všechny fotky, pochopil bys to v minutě.

Neděle 25. dubna 2010 ve 22:45® osprey
osprey

jižan> Neděkuj, bylo to super. To já jsem dlužníkem. Příště si nenechám broďáky v autě. Rybářsky i fotograficky by mi dost pomohly.

Neděle 25. dubna 2010 ve 22:15® osprey
osprey

Prutos> Koukám, že se stále lepšíš.

Neděle 25. dubna 2010 ve 21:45® osprey
osprey
Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 23. - 24.4. 2010 | Revír: Pstruhovka | Způsob lovu: Přívlač

Chvíle strávené ve společnosti přátel na krásných místech s krásnými rybami (i když jich nebylo bůhví jak moc).

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img33387.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img33388.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img33389.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Neděle 25. dubna 2010 ve 20:12® osprey
    osprey

Piranha> Tak to nevím – je to po zaschnutí dost tvrdý materiál, ideální ná nějakou tu menší díru.

Mohlo by to jít, ale nemám s tím zkušenosti.

Neděle 25. dubna 2010 ve 20:02® osprey
    osprey

Prutos> No, měl jsem jich na prutě asi osm, vyndal jsem čtyři za hubu a pátého za hřbetní ploutev. Pak mi přišlo, že už jsem je trápil dost a navíc ta podseknutá ryba poplašila hejno.

Rozhodně jako zážitek zajímavé – není to úplná sranda dostat záběr téhle ryby a navíc oni to rychle plivou ven.

Neděle 25. dubna 2010 v 19:53® osprey
    osprey

Prutos> Nemuselo by být. U nás je to všelijaké, vlastní řeku už vůbec nemám pod kontrolou.

Teď jsem se učil chytat kapry na přívlač – o čem má člověk pořád psát, že?

Neděle 25. dubna 2010 v 19:39® osprey
    osprey

Prutos> Nazdar. Tebe jsem tu dlouho neviděl. Aktuální víkend by měl být ten správný na cejny (víš které). Byls?

Není to sice přívlač, ale člověk se musí vláčet s krmením a dalšíma krámama, takže je tam ta vláčka aspoň symbolicky.

Neděle 25. dubna 2010 v 19:36® osprey
    osprey

spike> Člověče, na ty mi v květnu nikdy nezbyde čas.

Neděle 25. dubna 2010 v 19:31® osprey
    osprey
    Diskuze: Slovensko

LuboO> Rozumný počet ryb běžné velikosti. Mizí potočák.

Ale pěkné počasí a fajn kamarádi.